Az olsun tam olsun canım ben de iftardan önce 55.1 oldum bence gerçek kilo iftar öncesi kilo.ben koruma yapacağım arife günü 54.kusur olsam fena olmazİftardan önce tartıldığımda 68.7ydi ama çok su kaybediyoruz itibar etmek gelmiyor içimden. Sahurdan sonra sabah uyanınca daha inanılır geliyor.
Çok iyisiniz ya. Ben sizin kilodaki kişilerin rejim yapmasını hatta bunu ciddiye alıp diyet forumlarında takılmasını anlayamıyorum ciddenAz olsun tam olsun canım ben de iftardan önce 55.1 oldum bence gerçek kilo iftar öncesi kilo.ben koruma yapacağım arife günü 54.kusur olsam fena olmaz
Bende 65.4 ten indim burası beni motive ediyor seviyorum bu forumu.sanada bol şans umarım istediğin kiloya ulasirsin takipteyim.Çok iyisiniz ya. Ben sizin kilodaki kişilerin rejim yapmasını hatta bunu ciddiye alıp diyet forumlarında takılmasını anlayamıyorum ciddenumarım daha çok verirsiniz hedefinize ulaşırsınız inşallah
10 kilo çok iyi. Nasıl verdiniz?Bende 65.4 ten indim burası beni motive ediyor seviyorum bu forumu.sanada bol şans umarım istediğin kiloya ulasirsin takipteyim.
Ekmek ve tatlı yi kestim spor yaptım ve 800 kalori aldım ortalama.10 kilo çok iyi. Nasıl verdiniz?
Sende 4 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin? Neler yapıyorsun? Bende koruma yapacağım 1 aydiir koruyorum ins hep korurum korumada ayrı zor.10 kilo çok iyi. Nasıl verdiniz?
Çok teşekkür ederimmm umarım ulaşırım. Bir hedefim yok aslında, nisan başından bayrama kadar ne kadar giderse gitsin diye kendime hedef koydum. Ama zayıflamanın dayanılmaz cazibesine kapılıp bayramdan sonra da devam ettirebilirim. Belli olmaz. İnsan zayıfladıkça mutlu hissediyor.Bende 65.4 ten indim burası beni motive ediyor seviyorum bu forumu.sanada bol şans umarım istediğin kiloya ulasirsin takipteyim.
Ayyy en zor korumadır zaten yaSende 4 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin? Neler yapıyorsun? Bende koruma yapacağım 1 aydiir koruyorum ins hep korurum korumada ayrı zor.
Ya gerçekten iftardan önceki kiloya güvenmeli miyiim. Şu an yani sabah 9buçukta ölçüldüm 69.2 çıktım. Ama dün iftardan önce 68.7 gibi birşeydim.Az olsun tam olsun canım ben de iftardan önce 55.1 oldum bence gerçek kilo iftar öncesi kilo.ben koruma yapacağım arife günü 54.kusur olsam fena olmaz
Ben eczanede vücut analiz cihazıyla ölçüm yaptırdım benim tartidaki iftardan önceki kilomla aynı bence doğru ölçüm zaten o.Ya gerçekten iftardan önceki kiloya güvenmeli miyiim. Şu an yani sabah 9buçukta ölçüldüm 69.2 çıktım. Ama dün iftardan önce 68.7 gibi birşeydim.
Çok tebrik ederimmmm 67.5 süpeeer. Ben bu sabah 69.2ydim
Ayyy hasta olunca bırakasım geldi resmen rejimi. Dikkat ediyorum yine. Ama ne yedim hatırlamıyorum bile. Yarın yazicam sözHadi hadi motivasyooonnn buraları boş bırakmaa
Ayyy hasta olunca bırakasım geldi resmen rejimi. Dikkat ediyorum yine. Ama ne yedim hatırlamıyorum bile. Yarın yazicam söz
4,5 kilo gitmiş bile hedefin kaçtı?Sahur birkaç hurma biraz yoğurt bir elma 1 dilim ekmek
Iftar bir kase mantar çorba 1 tabak fasulye yemeği birkaç kaşık bulgur
İftardan önce 68.6ydım.
Bi hedefim yoktu. Bayrama kadar ne kadar giderse şükür diyordum. Çok şükür haftada 1 kilo veriyorum aşağı yukarı. 3 kilo daha verebilirim gibi geliyor. 66 olur umarım yani. 64 65 olsa ne güzel olur tabi. Bayramdan sonra devam edebilirim zayıflamak çok güzel. Hedef belirleyip sonra ödül yemeği yemek çok güzel.4,5 kilo gitmiş bile hedefin kaçtı?
Evet kesinlikle bırakmamalıyız ideal kilo ve sevdiğimiz görüntüye ulaşana kadar. Hatta ardından korumak içn de bir süre dikkatl olmalıyız. Benim de iyi gidiyor. Haftada 1.5 veriyorum bir kez iki verdim. Bugün iftar öncesi tartılacağım bu haftanın kilosunu öğrenmek için. Sporu azalttım ona üzülüyorum ama Ramazan’dan sonra tekrar başlayacağım. Karnım sıkılaşırdı epey bu diyetle spor da yapabilseydim. Sadece yürüyorum ve Leslie bazen.Bi hedefim yoktu. Bayrama kadar ne kadar giderse şükür diyordum. Çok şükür haftada 1 kilo veriyorum aşağı yukarı. 3 kilo daha verebilirim gibi geliyor. 66 olur umarım yani. 64 65 olsa ne güzel olur tabi. Bayramdan sonra devam edebilirim zayıflamak çok güzel. Hedef belirleyip sonra ödül yemeği yemek çok güzel.
Siz ne durumdasınız yazmıyorsunuz ne zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?