73'ten...

1.5 buçuk kilo çok iyi ya. Sadece yürümek bile bi çaba. Harikasınız.

1.5 buçuk kilo çok iyi ya. Sadece yürümek bile bi çaba. Harikasınız.
Yarım saat tempolu koşulu yürüsem yetiyor. Birkaç kez biraz fazla yaptım ama gerek yok zaten enerjim bitiyor. Bırakırsam tekrar başlayamam kesin ve benim ekstra kalorilerim spordan gidiyor diyetten ziyade. 1 kilo da süper. Hem daha emin adımlar. Önemli olan bırakmayacağımız bir rutine oturtmak. Sarsılsak da yıkılmamak :)

Aynen öyle. Az ve devamlı olanı en iyisi.

Dün sahurda klasik kahvaltı yaptım
Iftarda soslu karnabahar yemeği 1 tabak
1 kase çorba
10kadar sarma
Maaalsefff 3 tane halley yedim bi de 3 tane bu gün iftara 1 saat kala tempolu yürüyüş yapacağım ceza olarak

Ben ki 68.2ye kadar görmüştüm 3-5 sarmaya birkaç halleye hemen kilo almak nasıl tuhaf bisey ya

Halley 3 tane masallah. Benim tatlı midemi bulandırmaya başladı çok şükür normalde fıstıklı bitter damak çok severim kahveyle çayla sade her türlü ama geçen yedim aşırı tatlı geldi. Asıl tadı buymuş yani mide bulandıracak derecede bir tadmış ama biz tabii yiye yiye alışıp tadını az bile bulabiliyoruz. Nasıl şekersiz çay içmeye alışmış birine az da olsa şekerli çay tadı kötü geliyor.
15 gün şekersiz beslenmeden sonra vücut şekeri sisteminden atıyor ve orijinal zehir tadını alıyor.

Hatta dün trileçe yaptım misafire görünüşü süperdi ama aşırı canım istemedi. Yesem mi dedim baktım o kadar da istemiyorum. Salata yedim yerine. Normalde misafirle yerdim sonra misafir gidince çay ya da kahveyle iki dilim yerdim. Hem de bayıla bayıla.

Vay be siz baya ilerletmişsiniz bu işi. Bir gün tatlının midemi bulandıracagi ihtimali benim için sanırım yok. Tatlısız bir hayat düşünemiyorum :)
Bi de şey düşünüyorum niye kendime bu zulmü yapayım ki sonra işte böyle yavaş veriyorum sar başa falan oluyor arada

Bu arada 66.6 mi oldunuuuz tebrik ederim

O da doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…