1.5 buçuk kilo çok iyi ya. Sadece yürümek bile bi çaba. Harikasınız.Evet kesinlikle bırakmamalıyız ideal kilo ve sevdiğimiz görüntüye ulaşana kadar. Hatta ardından korumak içn de bir süre dikkatl olmalıyız. Benim de iyi gidiyor. Haftada 1.5 veriyorum bir kez iki verdim. Bugün iftar öncesi tartılacağım bu haftanın kilosunu öğrenmek için. Sporu azalttım ona üzülüyorum ama Ramazan’dan sonra tekrar başlayacağım. Karnım sıkılaşırdı epey bu diyetle spor da yapabilseydim. Sadece yürüyorum ve Leslie bazen.
Yarım saat tempolu koşulu yürüsem yetiyor. Birkaç kez biraz fazla yaptım ama gerek yok zaten enerjim bitiyor. Bırakırsam tekrar başlayamam kesin ve benim ekstra kalorilerim spordan gidiyor diyetten ziyade. 1 kilo da süper. Hem daha emin adımlar. Önemli olan bırakmayacağımız bir rutine oturtmak. Sarsılsak da yıkılmamak :)1.5 buçuk kilo çok iyi ya. Sadece yürümek bile bi çaba. Harikasınız.
Aynen öyle. Az ve devamlı olanı en iyisi.Yarım saat tempolu koşulu yürüsem yetiyor. Birkaç kez biraz fazla yaptım ama gerek yok zaten enerjim bitiyor. Bırakırsam tekrar başlayamam kesin ve benim ekstra kalorilerim spordan gidiyor diyetten ziyade. 1 kilo da süper. Hem daha emin adımlar. Önemli olan bırakmayacağımız bir rutine oturtmak. Sarsılsak da yıkılmamak :)
Ne durumdasınız? Yazmıyorsunuz bayadırKolay gelsin. Umarım istediğin gibi verirsin kilolarını. Ben de 15 kilo var veremiyorum bir türlü. Şimdi tartıldım 78 kiloyum
Merhaba ; nasıl gidiyor oruçlarEvet ama o ara biraz sasirta bilirsin bir iki gün sonra fazlasiyla veriyorsun.dengeli beslenmeye dikkat et zaten az yiyorsun.
Ah ah hala 78 kiloyum ondandırNe durumdasınız? Yazmıyorsunuz bayadır
Idare eder. Oruclarda durdu kilo kaybım. Zaten ramazanda büyük hedeflerim yoktu. 69.0ımAh ah hala 78 kiloyum ondandırsen nasılsın nedir durumlar?
Ikı gün önce 68.2 kadar gördüm ama azcık fazla kaçırdım hemen hop 69.0 çıktım bu gün iftardan önce. Nasıl bu kadar oluyor anlamıyorum.Sen tartıldın mı
Ikı gün önce 68.2 kadar gördüm ama azcık fazla kaçırdım hemen hop 69.0 çıktım bu gün iftardan önce. Nasıl bu kadar oluyor anlamıyorum.
Vay be siz baya ilerletmişsiniz bu işi. Bir gün tatlının midemi bulandıracagi ihtimali benim için sanırım yok. Tatlısız bir hayat düşünemiyorum :)Hatta dün trileçe yaptım misafire görünüşü süperdi ama aşırı canım istemedi. Yesem mi dedim baktım o kadar da istemiyorum. Salata yedim yerine. Normalde misafirle yerdim sonra misafir gidince çay ya da kahveyle iki dilim yerdim. Hem de bayıla bayıla.
Hmmm. Ya ben ramazanda az vereceğimi kabullenmistim zaten. Oruçlar 14 gün oldu başladığımda 70kiloydum şimdi 69Ödemmm
Bu arada 66.6 mi oldunuuuz tebrik ederimHatta dün trileçe yaptım misafire görünüşü süperdi ama aşırı canım istemedi. Yesem mi dedim baktım o kadar da istemiyorum. Salata yedim yerine. Normalde misafirle yerdim sonra misafir gidince çay ya da kahveyle iki dilim yerdim. Hem de bayıla bayıla.
Hmmm. Ya ben ramazanda az vereceğimi kabullenmistim zaten. Oruçlar 14 gün oldu başladığımda 70kiloydum şimdi 69
Sadece 1 kilo gitti yani. Böyle olacağını tahmin ediyordum zaten. Ben hiçbir ramazanda kilo veremedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?