Bugün 6. Günüm. Liseden beri hamalligini yaptığım kilolara veda başlangıcım. 75.3 ile başladım.6. Günde 74.3 üm.Bu sefer hem bilinçli hem sabırlıyım.
Sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
Az peynir
Maydanoz
Domates ve biber 3 zeytin
Şimdiye kadar 4 bardak su
Öğlen:yulaf kepekli yoğurdum
Akşam:5 ymk kaşığı pırasa ve. Kase yoğurt+1 dilim kepek ekmeği
Akşam 70 dk tempolu yürüyüş
Yürüyüş ten geldim huzurla oturuyorum.koşamıyorum daha.60 li kilolardayken koşabiliyordum.
Ah Allahım koşmak ne güzel şey.Özgürlüğe uçmak herşeyden kaçmak gibi.aKoşabildiğim günler gelecek çok yakın.
Şimdi bir fincan şekersiz kahvemi alıp eşimle huzurla sohbet etmenin vaktidir.
Bugün bir bardak soğuk su ile başladım güne.Hevesle...
Kahvaltı:1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Salatalik. Yeşil biber ve maydanoz
Kahvalti sonrasi 9 lu çayim
Öğlen: ton balikli salata
Küçük bir kase yoğurt
Akşam: 5 ymk kaşığı sebze yemeği
Bir kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğünlerde. 2 kuru kayisi ve 2 avuç leblebi
Tabi ki su su suuuuuuuu.
Metebolizmayı hızlandırıyor diye verilen tüm tariflere karşıyım.metebolizmayi hizlandiran yegane şey su.Su içersen kilolar gider içmezsen gitmez nokta.
Normalde yemeyeceğim yada içmeyeceğim hiç bir karişımı yiyip içmeyeceğim.Diyet bittikten sonra vücut şoka giriyo ve hizla verilenleri geri almak için elinden geleni yapiyor çünkü.
Bu arada tartida gördüklerim harika ama paylaşmak için pazartesi yi beklicemm.
Tabi ki ne demek çok sevinirim.Bebeğin hayırli sağlikli olsun inşallah... Bu arada benim küçük kızımın adida sare
1 milini anca tamamlayabildik.çocuklarla olmuyo malesef.neyse akşam yürüyüş yapabiliyorum şükür...Kızlarım kalkıp kahvaltı yapsınlar leslie denicem bu gün sabah.yapmadım hiç.sabahları kızlarla hem eğlencemiz hem sporumuz olsun.
Veeeeeee 9 günün sonundaaa75.3 ile başladığım yolculukta birkaçgün sonra...Eki Görüntüle 1618255
Yarın bu kilonun üstünden 9 gün geçmiş olacak.Hiç kaçamaksız 9 gün.Pazartesiyi bekleyemicem valla.Yarın sabah ilk iş yeni tartı fotomu eklemek olacak...
Hoşgeldin canıım sefa getirdin.Yarıyıl tatiline çok var daha kasımda bambaşka oluruz inşallah.Merhaba ben geldim bundan sonra bende katılıyorum sana inşallah canım hedeflerimiz aynı zaten pazartesi günü bende listelerimi paylasmaya başlarım insallah yarı yıl tatiline kadar gider bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?