Öğlen yulaf kepekli bir kase yoğurt 3 tane kuru kayısıGünaydın nnn.Yeni güne başlıyoruz.Kahvaltımı yaptım tek fazlalığım eşimin yaptığı sucuktan bir parçacık almış olmam.Yetti zaten.Aynı güzellikte geçer umarım bu gün de...Günlüğüm sayesinde herşey çok güzel gidiyo.Birde bunda tatlıyla çok aramın olmaması da büyük etken tabi.Tatlı krizlerim olmaz benim şükür.60 lı kilolara az kaldı.15 gün sonra 60 lı kilolardayım inşallah.Sonrası daha kolay benim için.şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum.Hergün yaptığım 1 saatlik yürüyüşün verdiği sıkılıkta çok güzel.Öğlen ve akşam menüleri için birşey planlamadım daha ama fotolarını paylaşırım.
Eki Görüntüle 1618623
Tabi ki kurtulmaz canım ya yeter ki azim devamli olsun.Çok iyi geldi burası bana desteğiniz çok önemli benim için.Hep beraber inşallah.Nedir ki 2_3 ay böyle geçtimi tamamdır...Super gidoyosun masallah azmin elinden hicbisey kurtulamaz dimi ama bravo
Uygun mu ne demek tabi ki çok memnun olurum.Aslinda pazartesi olmasını düşünmüştüm ama cumartesileri resimli tartı günümüz.grsrz..İşte o kaçamaklar burayı aktif takip edince azalıyo.Birde ne kadar az kaçamak o kadar kar...takip ederiz birbirimizi.Merhaba seninle kilolarımız aynı bende seninle birlikte yol almak istiyorum tabi uygunsa
Masallah nazar degmesin yaa bana da iyu geliyo enerjin haydi istikrara.sabra devam o zaman.cantadaki atistirmalik fikri cokiyiymis bunu ben fe ayarliycam.bahanem olmaycak boylelikleYeni güne günaydınlar olsuunnn.
Bugün kahvaltı dahil dışardayım hep.Ama gittiğim yere kahvaltımı da götürücem ben.Öğlende idare ederim artık.
Akşam: Izgara balık salata
Bu arada çantamdan leblebi ve kuru kayısılarımı hiç çıkarmadığımı söyleyeyim.Dışarda olup çok acıktığımda yada kalorili şeyler yemek istemediğimde benim kurtarıcım.Tavsiye ederim.
Tabi ki akşam 1 saat çok tempolu yürüyüş.Kilolar gittikçe havalarda uçuyorum sanki.Iyi tempoda tutturdum Devam böyle haydiii
Enerji ve hevesimizi birbirimize iletelim canım daha kolay olacak herşey.Masallah nazar degmesin yaa bana da iyu geliyo enerjin haydi istikrara.sabra devam o zaman.cantadaki atistirmalik fikri cokiyiymis bunu ben fe ayarliycam.bahanem olmaycak boylelikle
Süper kahvaltı olmuş.Sıcak su içmekte zorlanıyosan oda sıcakliğında büyük bardağa limon sıkıp içebilirsin.Çünkü sıcak suyun mu yoksa soğuk suyun mu metabolizmayı hızlandırdığı çok kesin değil.Limonlu su devamlilik için daha iyi olabilir.Diyet yapicaz diye mide bulantilari çekmek zorunda değiliz dimi.Takipteyim seni menülerimizi paylaşalım böyle hep.Hadi kolay gelsin hepimize...Günaydınlar bu sabah uyanınca 1 b sıcak su arkasından beşli çayım kahvaltı da 1 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta 1 domates maydanoz ve nane çay eşliğinde
Geçmiş olsun çok.Kilo olsun dert ettiğin.Sen kararını ver başla yeter ki burda hep beraber devam ederiz...Bende 72 kiloydum kürtaj oldum yakın zamanda.. moral bozukluğu derken 70 i gördüm. Hedefim 50 yi görmek.. inşallah yakın zamanda hepimiz hayalimize kavuşuruz. .
Geçen sene bana da çok çok işe yaramıştı hem tadı çok güzel hemde kolay yenebiliyo.Ben de en kısa sürede kahvaltima dahil edicem...Teşekkür ederim.. inşallah veririz. Diyetisyene gitmiştim bi ara. Sabah kahvaltısında kırmızı biberde yememi onermisti. Baya işe yaramisti metobolizmayi hizlandiriyormus
Diyetisyenlerin verdiği klasik diyet listesi.öğle ve akşamın birinde sebze birinde et bol su yürüyüş bu kadar aslında...Bu arada siz ne diyeti yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?