75 ten 55 e giden yolumda...

Sıcak su zorlamıo ama bi denerim yarın limonlu suyu bu arada öğlen 4 köfte 2 dilim ekmek ayran ara yarım elma akşam 4 yk patates yemeği çorba 6 bardak da su eçebildim bu saate kadar 10 a tamamlarım inş

Spora
vaktim hiç olmuyo nasıl olacak bakalım

Bu arada bugün kendime 1 beden küçük kıyafet aldım hırs yapıp içine girebilmek için bi de evde baskülüm yoktu baskülüm aldım ki resimli kilo paylaşımı için

Spora

vaktim hiç olmuyo nasıl olacak bakalım
Canım bir çare bulmak lazım.Sporsuz terlemeden olmuyo malesef.Bende 2 çocuğu babalarına bırakıp zar zor dışarı atabiliyorum kendimi.Okullar başlayınca bir salona yazılıcam inşallah.Daha rahat olucam inşallah o zaman...

Bende de 2 çocuk var biri 2,5 yaşında diğeri 14 aylık ve hala emiyo eşimde çıkarsan çocukları da götür Dio dolayısıyla çok zor olacak ama bakalım leslie mı yapsam evde die düşünüorum

Güzel güne günaydııın.Güne

İle başlıyorum.Cumartesi günü 73.1 dim hayırlatırım.İşte bu hevesle bugün yine güzel bir beslenme planı yaptım.Bugün boşum hepsini fotoları ile gösteririm.Ama önce 2 bardak limonlu suyumu içip güne başlamak istiyorum.Hepimize kolay gelsin...

Günaydınlar bu sabah güne güzel başladım bir bardak limonlu suyumu içtim şimdi kahvaltı sonra çocukları anneme bırakıp işyerine geçecem fırsat buldukça yediklerimi paylaşırım

Çok güzel ya kiloların aynı olması da büyük şans aslında.Gelecek pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum...

Ben 69 oldum 4 günde bir kilo niye gitmiyor yaa.. 1.5 litre su icebiliyorum acaba ondan mı

Ara öğün yaptım kendime yarım paket form bisküvi yetersiz çay öğlene ne Yeşim acaba

Sabah iki dilim tam tahlili ekmek. Peynir 1 yumurta.
Iki saat aralıklarla yeşil elma
Aksam sebze yemeği yogurt

Akşam oldu ama ben hiç acıkmadım.Kızların patlamış mısırından 1 avuç kaçırdım sadece.Acıkmadan yemek istemiyorum.Akşam yemeği yemem herhalde.Spordan gelince nescafem ve 1 avuç leblebi işimi görür.
5 kilo da bir ödül günüm var hadi bakalım az kaldı 5 in bitmesine...

Öğlen küçük ton balığı yanında bir domates akşam 2 dolma 1 kase salata ayran Bu arada miraytos sabah kahvaltı tabağın sayesinde çikolata yemedim tuttum kendimi ilk kaçamaktan

Öğlen küçük ton balığı yanında bir domates akşam 2 dolma 1 kase salata ayran Bu arada miraytos sabah kahvaltı tabağın sayesinde çikolata yemedim tuttum kendimi ilk kaçamaktan
Faydası olduysa çok çok sevindim.Bende tüm gün ara ara burdayım.Çok motive ediyo dimi.Bir süre sonra hiç aklına gelmeyecek inan.Güzel olacak güzel..

Faydası olduysa çok çok sevindim.Bende tüm gün ara ara burdayım.Çok motive ediyo dimi.Bir süre sonra hiç aklına gelmeyecek inan.Güzel olacak güzel..
İnş cnm 55 kilo olduğum günleri özledim 2 çocuk arası az olunca kiloları veremeden yenilerini aldım 93 la doğuma girmiştim diet falan yapmadan sadece emzirirken ancak bu kadar oldu daha da gitmeyince diyet şart oldu

Hep öyle değil mi bu hamilelikler alt üst ediyo vücudumuzu.Sen hiç merak etme önce sonra resimlerimizi koyucaz buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…