Sıcak su zorlamıo ama bi denerim yarın limonlu suyu bu arada öğlen 4 köfte 2 dilim ekmek ayran ara yarım elma akşam 4 yk patates yemeği çorba 6 bardak da su eçebildim bu saate kadar 10 a tamamlarım inşSüper kahvaltı olmuş.Sıcak su içmekte zorlanıyosan oda sıcakliğında büyük bardağa limon sıkıp içebilirsin.Çünkü sıcak suyun mu yoksa soğuk suyun mu metabolizmayı hızlandırdığı çok kesin değil.Limonlu su devamlilik için daha iyi olabilir.Diyet yapicaz diye mide bulantilari çekmek zorunda değiliz dimi.Takipteyim seni menülerimizi paylaşalım böyle hep.Hadi kolay gelsin hepimize...
vaktim hiç olmuyo nasıl olacak bakalımOf of yürüyüş yapamıyorum bugün aksilik çıktı.Yatmadan önce evde birşeyler yapıcam artık.
Sabah:1 simit
Çok az peynir
1 yumurta
Sabah kahvaltıda geç kaldığımdan öğlen hiç aç değildim simitte çok tok tutuyo zaten
Akşam:saat 17. De ızgara balık çok az yiyebildim.Torikmiymiş neymiş kıpkırmızı eti olan yağsız bir balık palamuta benziyo tadı.
Çok yemedim bugünü de kurtardik.Biraz da spor yapabilirsem süper.
Canım bir çare bulmak lazım.Sporsuz terlemeden olmuyo malesef.Bende 2 çocuğu babalarına bırakıp zar zor dışarı atabiliyorum kendimi.Okullar başlayınca bir salona yazılıcam inşallah.Daha rahat olucam inşallah o zaman...Spora
vaktim hiç olmuyo nasıl olacak bakalım
Bende de 2 çocuk var biri 2,5 yaşında diğeri 14 aylık ve hala emiyo eşimde çıkarsan çocukları da götür Dio dolayısıyla çok zor olacak ama bakalım leslie mı yapsam evde die düşünüorumCanım bir çare bulmak lazım.Sporsuz terlemeden olmuyo malesef.Bende 2 çocuğu babalarına bırakıp zar zor dışarı atabiliyorum kendimi.Okullar başlayınca bir salona yazılıcam inşallah.Daha rahat olucam inşallah o zaman...
Günaydınlar bu sabah güne güzel başladım bir bardak limonlu suyumu içtim şimdi kahvaltı sonra çocukları anneme bırakıp işyerine geçecem fırsat buldukça yediklerimi paylaşırımGüzel güne günaydııın.Güne
Eki Görüntüle 1619725
İle başlıyorum.Cumartesi günü 73.1 dim hayırlatırım.İşte bu hevesle bugün yine güzel bir beslenme planı yaptım.Bugün boşum hepsini fotoları ile gösteririm.Ama önce 2 bardak limonlu suyumu içip güne başlamak istiyorum.Hepimize kolay gelsin...
Çok güzel ya kiloların aynı olması da büyük şans aslında.Gelecek pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum...Günaydınlar bu sabah güne güzel başladım bir bardak limonlu suyumu içtim şimdi kahvaltı sonra çocukları anneme bırakıp işyerine geçecem fırsat buldukça yediklerimi paylaşırım Eki Görüntüle 1619741
4 gün 1 kilo için az bi zaman gibi geldi bana ben 2 haftada 2 kilo görebildim öğünlerin nasılBen 69 oldum 4 günde bir kilo niye gitmiyor yaa.. 1.5 litre su icebiliyorum acaba ondan mı
Faydası olduysa çok çok sevindim.Bende tüm gün ara ara burdayım.Çok motive ediyo dimi.Bir süre sonra hiç aklına gelmeyecek inan.Güzel olacak güzel..Öğlen küçük ton balığı yanında bir domates akşam 2 dolma 1 kase salata ayran Bu arada miraytos sabah kahvaltı tabağın sayesinde çikolata yemedim tuttum kendimi ilk kaçamaktan
İnş cnm 55 kilo olduğum günleri özledim 2 çocuk arası az olunca kiloları veremeden yenilerini aldım 93 la doğuma girmiştim diet falan yapmadan sadece emzirirken ancak bu kadar oldu daha da gitmeyince diyet şart olduFaydası olduysa çok çok sevindim.Bende tüm gün ara ara burdayım.Çok motive ediyo dimi.Bir süre sonra hiç aklına gelmeyecek inan.Güzel olacak güzel..
Hep öyle değil mi bu hamilelikler alt üst ediyo vücudumuzu.Sen hiç merak etme önce sonra resimlerimizi koyucaz buraya...İnş cnm 55 kilo olduğum günleri özledim 2 çocuk arası az olunca kiloları veremeden yenilerini aldım 93 la doğuma girmiştim diet falan yapmadan sadece emzirirken ancak bu kadar oldu daha da gitmeyince diyet şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?