76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

canım evde yap sporunu ben evde yapıyorum bebişi uyutunca başla hemen :)
canım gündüz işteyim.akşam 7:30 da eve geliyorum.Eve gelince de koşuşturmaca 2 oğlum var biri 6,5 diğeri1 yaşında.2 çocukla zor oluyor.büyüğü bu sene 1.sınıfa gidiyor.tempolu geçiyor akşamları.günler uzasın havalar ısınsın akşamları yürüyüşe çıkacağım.

anladım canım tabi çocuklarla da zor olur haklısın ama en azından akşamları bi ara da 10 tane mekik çeksen bile kardır :)

[QUOTE="bir garip muhasebeci, post: 39034017, member: 6kurumu ic]aman canım ya takma kafana fazladan 15-20 dk spor yap biraz da kendini cezalandır mesela ara öğünlerinden birini atla :)[/QUOTE]
Öyle yapcam aksam yemeği yemicem ceza olarak bi yoğurt kürümü yicem

[QUOTE="bir garip muhasebeci, post: 39034017, member: 6kurumu ic]aman canım ya takma kafana fazladan 15-20 dk spor yap biraz da kendini cezalandır mesela ara öğünlerinden birini atla :)
Öyle yapcam aksam yemeği yemicem ceza olarak bi yoğurt kürümü yicem[/QUOTE]
yoğurt kürünü nasıl yapıyosun cnm

yoğurt kürünü nasıl yapıyosun cnm
3 kaşık yogurt.1 cay kaşığı pul biber,yarım limon dün basladm harika derecede karnın yanlarım yandı halada yanıyor göbek eritici etkisi varma bakalm[/QUOTE]
wayy bende deneyim o zaman :) yoğurt normal mi yoksa az yağlı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…