canım evde yap sporunu ben evde yapıyorum bebişi uyutunca başla hemen :)ah ben de yapabilsem.havalar ısınsın bebişle parkta sporumu yapsam
Ekmeği hiçe düsürmek iyi değil diyorlar saban bir dilim kepek ekmeği kızart hem az kalorili hem iyicanım evde yap sporunu ben evde yapıyorum bebişi uyutunca başla hemen :)
canım gündüz işteyim.akşam 7:30 da eve geliyorum.Eve gelince de koşuşturmaca 2 oğlum var biri 6,5 diğeri1 yaşında.2 çocukla zor oluyor.büyüğü bu sene 1.sınıfa gidiyor.tempolu geçiyor akşamları.günler uzasın havalar ısınsın akşamları yürüyüşe çıkacağım.canım evde yap sporunu ben evde yapıyorum bebişi uyutunca başla hemen :)
kızartarak yedim ama bi değil iki tane belki onu zamanla bire düşürebilirimEkmeği hiçe düsürmek iyi değil diyorlar saban bir dilim kepek ekmeği kızart hem az kalorili hem iyi
anladım canım tabi çocuklarla da zor olur haklısın ama en azından akşamları bi ara da 10 tane mekik çeksen bile kardır :)canım gündüz işteyim.akşam 7:30 da eve geliyorum.Eve gelince de koşuşturmaca 2 oğlum var biri 6,5 diğeri1 yaşında.2 çocukla zor oluyor.büyüğü bu sene 1.sınıfa gidiyor.tempolu geçiyor akşamları.günler uzasın havalar ısınsın akşamları yürüyüşe çıkacağım.
aah keşke düşürebilsem o kadar alıştırmışım ki kendimi ona ekmeksiz hiçbişey yiyemiyorum
onu da denerim her fikre açığım bu ara :)bende ekmeği sevenlerdenim.Ama Karatay diyetinde hiç ekmek yok.onun yerine ceviz fındık ve badem öneriyor.2 gündür deniyorum.gerçekten tok tutuyor.
onu da denerim her fikre açığım bu ara :)
ama bu sefer olcak inşallah eşimde azimli bendeAynen ben de .zayıflamak için denemediğim bişey kalmadı.:):):) hahahah
neden canım nolduBugün moralim cok bozuk bayanlar
Sabah 2 cay kaşığı nutella yedm,2 çorba kaşığıda bal naptım bn ya ooof offneden canım noldu
aman canım ya takma kafana fazladan 15-20 dk spor yap biraz da kendini cezalandır mesela ara öğünlerinden birini atla :)Sabah 2 cay kaşığı nutella yedm,2 çorba kaşığıda bal naptım bn ya ooof off
Öyle yapcam aksam yemeği yemicem ceza olarak bi yoğurt kürümü yicem[/QUOTE][QUOTE="bir garip muhasebeci, post: 39034017, member: 6kurumu ic]aman canım ya takma kafana fazladan 15-20 dk spor yap biraz da kendini cezalandır mesela ara öğünlerinden birini atla :)
yoğurt kürünü nasıl yapıyosun cnm[/QUOTE]Öyle yapcam aksam yemeği yemicem ceza olarak bi yoğurt kürümü yicem
3 kaşık yogurt.1 cay kaşığı pul biber,yarım limon dün basladm harika derecede karnın yanlarım yandı halada yanıyor göbek eritici etkisi varma bakalm[/QUOTE]yoğurt kürünü nasıl yapıyosun cnm
wayy bende deneyim o zaman :) yoğurt normal mi yoksa az yağlı mı[/QUOTE]3 kaşık yogurt.1 cay kaşığı pul biber,yarım limon dün basladm harika derecede karnın yanlarım yandı halada yanıyor göbek eritici etkisi varma bakalm
Normal[/QUOTE]wayy bende deneyim o zaman :) yoğurt normal mi yoksa az yağlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?