bence de yanlış heralde yemesinler diye yapmışlar :))ozamn biizm liste yanlıs şişirmişler
sende hoşgeldin aramıza inşallah azimle veririz hep birlikte kilolarıilk çocuğumda hemen kiloları vermiştim.Ama 2.de veremedim.Oğlum 1 yaşına girdi.5 gündğr emzirmiyorum.Bıraktırma çabasındayım.Geceleri çok uyanıyordu.Dengem bozuldu iyice.Uykumu alamadığımdan rejime başlayamadım.Bakalım kararlıyım bu sefer.Yarında akupuntura gideceğim.
Allah kabul etsin canım :)Bugün orucumu hurmayla açıcam
Amin.. Sağol canımAllah kabul etsin canım :)
inş.canım yaza kadar versek iyisende hoşgeldin aramıza inşallah azimle veririz hep birlikte kiloları
aynen valla artık nefes almakta bilşe zorlanıyorum bazen bi de bende astım var kilo da hiç iyi değil bu durumdainş.canım yaza kadar versek iyi
Bak bende öyleydim göguslerim yüzünfen gece rahat uyuyamazdm ama şimdi mışıl mışıl uyuyorum[/QUOTE]Bk OTE="bir garip muhasebeci, post: 39019892, member: 646052"]aynen valla artık nefes almakta bilşe zorlanıyorum bazen bi de bende astım var kilo da hiç iyi değil bu durumda
Afiyet olsun canım[/QUOTE]Afiyet="melek1818, post: 39020368, member: 652861"]elma vakti :)
afiyet olsun.ben de şimdi leblebi yiyeceğimelma vakti :)
ozamn sana da afiyet olsunafiyet olsun.ben de şimdi leblebi yiyeceğim
afiyet olsun canım güzel görünüyolarİftar menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?