Hoşgeldin aramıza tabiki katılabilirsinkızlar bende yeni diyete başladım. 2 hafta oluyor. baktım gerçekten azimlisiniz. bende katılabilirmiyim size. motivasyonum dahada artar belki.
Boy kilon kaç?
Boyumuz kilomuz aynıboyum 1.70. kilom 73.
75.5 dim başladığımda. 62 falan olsam yeter bana bakalım. biraz yavaş veriyorum ben. 3 yıl önce diyetisyene gitmiştim vermiştim ama dikkat etmedim geri aldım bütün o kiloyu. şimdi tekrar onun verdiği listeye uymaya çalışıyorum bakalım.
Bnde 83 le başladm diyeterabia1558 .!.:Boyumuz kilomuz aynı
Bndede öyle çok kazmıyorum ayda 1 kilo versemde bana yaza kadar yeterbenim ara öğünlerimde meyve var hep. aslında saatini kaçırmadan onları tam yapabilsem onunla da başa çıkılıyo. tavsiye ederim. sabah öğle akşam bütün öğünlerden 2 saat sonra küçük bir meyve ve yanında ayran ya da süt. akşam 9 da bile ara öğün yapıyorum ben. ama işte dediğim gibiyavaş gidiyo bende kilolar.
Tarcınlı su yogurt falan çokiyi geliyo tatlı krizinearzuyoğurt f post: 39041859 .!.:benim ara öğünlerimde meyve var hep. aslında saatini kaçırmadan onları tam yapabilsem onunla da başa çıkılıyo. tavsiye ederim. sabah öğle akşam bütün öğünlerden 2 saat sonra küçük bir meyve ve yanında ayran ya da süt. akşam 9 da bile ara öğün yapıyorum ben. ama işte dediğim gibiyavaş gidiyo bende kilolar.
Allah kabul etsin canımSahur menüm
Amİn sağol cnmAllah kabul etsin canım
afıyet olsun tatlımSahur menüm
Sağol canımafıyet olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?