76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

boyum 1.70. kilom 73.
75.5 dim başladığımda. 62 falan olsam yeter bana bakalım. biraz yavaş veriyorum ben. 3 yıl önce diyetisyene gitmiştim vermiştim ama dikkat etmedim geri aldım bütün o kiloyu. şimdi tekrar onun verdiği listeye uymaya çalışıyorum bakalım.

Boyumuz kilomuz aynı

[QUkafa "arzuayten, post: 39041790, member: 271360"]benim şu tatlı isteğim olmasa daha kolay olacak ama. çikolataya dayanamıyorum [/QUOTE]
Bu kadar benzerlik olmaz bnde tatlıyla bozuyorm diyeti hep yemekte hiiiç zorlanmadm

benim ara öğünlerimde meyve var hep. aslında saatini kaçırmadan onları tam yapabilsem onunla da başa çıkılıyo. tavsiye ederim. sabah öğle akşam bütün öğünlerden 2 saat sonra küçük bir meyve ve yanında ayran ya da süt. akşam 9 da bile ara öğün yapıyorum ben. ama işte dediğim gibiyavaş gidiyo bende kilolar.

Bndede öyle çok kazmıyorum ayda 1 kilo versemde bana yaza kadar yeter

Tarcınlı su yogurt falan çokiyi geliyo tatlı krizine

Bugün 951 kalori aldım veee nefsime çok güzel hakim oldum ne sarma,börek,kurabiye,şeker hiiiç yemedim ve yarında oruç tutucam çünkü her an her şey olabilir

[QUOTEyemeğini az 558, post: 39054772, member: 651208"]İftar menüm[/QUOTE]
Ablam yemeğimi az görünce çok kızdı aslında haklı çok azda iyi değil toplam 11 kaşık yedim fasulyeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…