76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

[QUOTEyemeğini az 558, post: 39054772, member: 651208"]İftar menüm
Ablam yemeğimi az görünce çok kızdı aslında haklı çok azda iyi değil toplam 11 kaşık yedim fasulyeden[/QUOTE]
banada az geldı cnm oruç tuttun butun gun bırsey yemedın barı bır çorba içseydin

[QUOTdoğru akrbet, post: 39056575, member: 378280"]Ablam yemeğimi az görünce çok kızdı aslında haklı çok azda iyi değil toplam 11 kaşık yedim fasulyeden[/QUOTE]
banada az geldı cnm oruç tuttun butun gun bırsey yemedın barı bır çorba içseydin[/QUOTE]
Evet dogru akşam yemeği yedm

[QUOTdoğru akrbet, post: 39056575, member: 378280"]Ablam yemeğimi az görünce çok kızdı aslında haklı çok azda iyi değil toplam 11 kaşık yedim fasulyeden
banada az geldı cnm oruç tuttun butun gun bırsey yemedın barı bır çorba içseydin[/QUOTE]
Evet dogru akşam yemeği yedm[/QUOTE]
afiyet olsun cnm

banada az geldı cnm oruç tuttun butun gun bırsey yemedın gercekten çok ççorba içseydin
Evet dogru akşam yemeği yedm[/QUOTE]
afiyet olsun cnm[/QUOTE]
Sağol canm normalde yemezdim ama ablam beni etkiledi çünkü oda çok kilo verip senelerce korudu haklı ben gercekten çok az yiyordm bu hafta hep onun dediği gbi yicem bakalım nolcak

Bugün 1029 kalori aldım bakalım kilo konusunda deneyimlerine güvendiğim biricik ablamın dediklerini uygulıcam çok aşırı az yememin hiç doğru olmadığını söyledi bugün onun dediği şekilde yedim ve çok tokum şuan

Selam. Benim bi kac gundur neredeyse hic gitmiyo kilom hic hevesim kalmadi diyete. Yemiyorum ama moralimde bozuluyo acikcasi. Cok az degil diyetisyenin verdigi gibi yiyorum ama normalde verdigim kiloyu bu sefer veremicem galiba.
sabah: yarim domates yarim salatalik 5 zeytin maydonoz bir dilim peynir ve 2 dilim kepek ekmegi
oglen: 1 kase corba, 3 kofte, salata
aksam: 1 kase corba
aralardada meyve ve sut
gu icinde yesil cay iciyorum
bu arada yazarken farkettim ben listemi cok degistirmisim hic boyle dememisti kadin:)

Gayet iyisini aslında olur öyle bende bi keresinde çoook dikkat etmeme rağmen 2 hafta da gram vermemiştim

Genelde kend="arzuayten, post: 39058415, member: 271360"]Orucun ustune bu kadarla kalmissin valla tebrik ederim. Cok azimlisin gercekten.[/QUOTE]
Genede kendimi kötü hissettim sanki çok yemek yedim gibime geliyor

Reactions: mhn
Genelde kend="arzuayten, post: 39058415, member: 271360"]Orucun ustune bu kadarla kalmissin valla tebrik ederim. Cok azimlisin gercekten.
Genede kendimi kötü hissettim sanki çok yemek yedim gibime geliyor[/QUOTE]
Yok ablan dogru soylemis baska sorunlar cikar o zamanda. sen yinede fazla yukleniyosun gibi geldi bana

Genede kendimi kötü hissettim sanki çok yemek yedim gibime geliyor
Yok ablan dogru soylemis baska sorunlar cikar o zamanda. sen yinede fazla yukleniyosun gibi geldi bana[/QUOTE]
Evet öyle yapıyordum ama şimdi ablamın kollarına bıraktm diyetimi bakalım nolceek

Kahvaltımmm:bir dilim ekmekği(içine lor peyniri), yarım galeta,2 zeytin,2 hurma, yeşil çay

Son düzenleme:
Reactions: mhn
Öğle yemeğim:1 kase mercimek çorbası, yağsıztuzsuz salata,2 hurma.yarım dilim kepek ekmeği

Ara öğünde: bir fincan sütlü kahve,1 kupa yeşil çay,5 tane galeta(ayarı kaçırdın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…