Ablam yemeğimi az görünce çok kızdı aslında haklı çok azda iyi değil toplam 11 kaşık yedim fasulyeden[/QUOTE][QUOTEyemeğini az 558, post: 39054772, member: 651208"]İftar menüm
banada az geldı cnm oruç tuttun butun gun bırsey yemedın barı bır çorba içseydin[/QUOTE][QUOTdoğru akrbet, post: 39056575, member: 378280"]Ablam yemeğimi az görünce çok kızdı aslında haklı çok azda iyi değil toplam 11 kaşık yedim fasulyeden
Evet dogru akşam yemeği yedm[/QUOTE]banada az geldı cnm oruç tuttun butun gun bırsey yemedın gercekten çok ççorba içseydin
Orucun ustune bu kadarla kalmissin valla tebrik ederim. Cok azimlisin gercekten.Aksam yemeğim
Gayet iyisini aslında olur öyle bende bi keresinde çoook dikkat etmeme rağmen 2 hafta da gram vermemiştimSelam. Benim bi kac gundur nehafta gse hic gitmiyo kilom hic hevesim kalmadi diyete. Yemiyorum ama moralimde bozuluyo acikcasi. Cok az degil diyetisyenin verdigi gibi yiyorum ama normalde verdigim kiloyu bu sefer veremicem galiba.
sabah: yarim domates yarim salatalik 5 zeytin maydonoz bir dilim peynir ve 2 dilim kepek ekmegi
oglen: 1 kase corba, 3 kofte, salata
aksam: 1 kase corba
aralardada meyve ve sut
gu icinde yesil cay iciyorum
bu arada yazarken farkettim ben listemi cok degistirmisim hic boyle dememisti kadin:)
Gayet iyisini aslında olur öyle bende bi keresinde çoook dikkat etmeme rağmen 2 hafta da gram vermemiştim
Genede kendimi kötü hissettim sanki çok yemek yedim gibime geliyor[/QUOTE]Genelde kend="arzuayten, post: 39058415, member: 271360"]Orucun ustune bu kadarla kalmissin valla tebrik ederim. Cok azimlisin gercekten.
Her sabah tatılman doğru değil bn haftada bir tatılıyorumBenim her sabah tartilma gibi bir huyum var onu birakamiyorum. Normalde her sabah -200 bazende -100 gr oluyo. Bakalim pes etmicem insalllH
Ben hic kacamaksiz bir gun gecirdiysem ertesi sabah baskul hevesiyle kalkiyorum yataktan :)) eksildigini gorunce daha bi hevesleniyorum ama:)Her sabah tatılman doğru değil bn haftada bir tatılıyorum
Yok ablan dogru soylemis baska sorunlar cikar o zamanda. sen yinede fazla yukleniyosun gibi geldi bana[/QUOTE]Genede kendimi kötü hissettim sanki çok yemek yedim gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?