76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

Bugün yediklerim

Eklentiler

• Moldiv_1422210730382.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 78
Evettt bir günün daha sonu 1244 kalori aldım hep galetalar yüzünden neyse yarın telafi edicem yarın tartılcam bakalım nolceeek

Merhaba..
Bende suan 72 yim ve 67.5 olma gibi bir hevesim vardı bi aralar...
Menülerine baktım da bnm diyete başladığım ilk zamanlar gibisin. Eminim hedefine ulaşırsın. Ben 93 lerde n buralara düştüm. En son ne güzel 69.1 görmüştüm sonra geri aldım.
Nutella en sevdiğim sen iyi üç dört kaşık ben bi ara kucuk kavanozu iki günde üstelik ekmekle yemiştim. Aman sen yine de yeme. Cünkü o bağımlılık yapıyor. Bi çay kağıdıyla başlayim bitsin diyemiyorsun.
Sanırım bekarsın avantajlısın sakın bırakma istediğin kiloya düşmeden de gelinlik giyme

Teşekkürler çok samimi ve güzel yazdığın içinde ayrıca teşekkürler benimde niyetim 67 leri görmek inşallah allah nasip eder

günaydın arkadaşlar rejimimin bugün 5.günündeyim.1,4 gram vermişim.cuma günü de akuğuntur taktırdım.bakalım perşembe gününe kadar ne kadar düşeceğim.

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,2 hurma, bir kaşık lor peyniri yarım dilim kepekekmeğinin üzerine, yarım dilim kkızartılmış kepek ekmeği,yarım domates

Hoşgeldin sefaimsims, post: 39079580, member: 494675"]rabiacım nasıl gidiyor? seni ziyaret edeyim dedim :)[/QUOTE]
Hosgeldin sefa geldin canım iyi gidiyor simdilik bakalım ablacım geldi istanbullardan onunla beraber yapmak daha bi güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…