Teşekkürler çok samimi ve güzel yazdığın içinde ayrıca teşekkürler benimde niyetim 67 leri görmek inşallah allah nasip ederMerhaba..
Bende suan niyetin ve 67.5 olma gibi bir hevesim vardı bi aralar...
Menülerine baktım da bnm diyete başladığım ilk zamanlar gibisin. Eminim hedefine ulaşırsın. Ben 93 lerde n buralara düştüm. En son ne güzel 69.1 görmüştüm sonra geri aldım.
Nutella en sevdiğim sen iyi üç dört kaşık ben bi ara kucuk kavanozu iki günde üstelik ekmekle yemiştim. Aman sen yine de yeme. Cünkü o bağımlılık yapıyor. Bi çay kağıdıyla başlayim bitsin diyemiyorsun.
Sanırım bekarsın avantajlısın sakın bırakma istediğin kiloya düşmeden de gelinlik giyme
Teşekkürler çok samimi ve güzel yazdığın içinde ayrıca teşekkürler benimde niyetim 67 leri görmek inşallah allah nasip eder
evet canım benim de takıntım her sabah tarılmak hatta günde birkaç kez olduğu da oluyor.bazen sinir bozucu olabiliyor.Benim her sabah tartilma gibi bir huyum var onu birakamiyorum. Normalde her sabah -200 bazende -100 gr oluyo. Bakalim pes etmicem insalllH
EVet aynen öyle bakalım allah insallah banadabasip eder 65-66 ları görmeyihoşbulduk :) harika,bir elin nesi var iki elin sesi var
aynen canım , 3 kilo vermişsin bile tebriklerEVet aynen öyle bakalım allah insallah banadabasip eder 65-66 ları görmeyi
Dikkat ederekaynen canım , 3 kilo vermişsin bile tebriklerbi listen var mı yoksa dikkat ederek mi kilo veriyorsun?
en güzeliDikkat ederek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?