En son tqrtıldığımda 71.8 dim aaa ne güzel beraber destek oluruz birbirimize ozamanMerhaba canım afiyet olsun gayet iyi gidiyorsun şuan kilonu biliyor musun ben hala aynıyız okadar şey yapmama rağmen
Masaaalah canım den Öndesin ben gıdım gıdım veiryorum hala 75 im 3 ay oldu kaç kaç gündür sağlıklılık bedlemiyorsunEn son tqrtıldığımda 71.8 dim aaa ne güzel beraber destek oluruz birbirimize ozaman
Bnde öyleyim almaktan iyidir devaaaam[/QUOTE][QUOTöyleminim, post: 39277062, member: 633242"]Masaaalah canım den Öndesin ben gıdım gıdım veiryorum hala 75 im 3 ay oldu kaç kaç gündür sağlıklılık bedlemiyorsun
Aynen ama bazen yoruluyorum aryemeen beni takip ediyorsun yediklerim çok mu fazla sence neden bu kadar az gidiyor[/QUOTE]BirazE="eminim, post: 39277167, member: 633242"]Bnde öyleyim almaktan iyidir devaaaam
Birazcık fazla cnm bak mesela BN akşam yemeği olarak hep meyveli yoğurt yada tarçınlı yoğurtyiyorm hiç kaşar yenedm,makarna yemedm[/QUOTE]Aynen ama bazen yoruluyorum aryemeen beni takip ediyorsun yediklerim çok mu fazla sence neden bu kadar az gidiyor
amiiiin cümlemize Sağol canm snde gayet iyisin tesekkürlerKutlarım canım.
Gerçekten çok istikrarlısın.
Allah bana da az yemeyle doyabilmemi nasip etsin.
Sen ne güzel bi çorba yla öğün yapiyosun.
Maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?