76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

Kahvaltım:1haşlanmış yumurta, 2hurma, 2 zeytin,küçük bir domates, kızartılmış kepekmeği bir dilim üzerine tulum peyniri,yeşil çay

Bu sabah feci açım midem doymuyo tulum peynirini coook abarttım ara öğün de :küçük muz,bi avuç leblebi

Merhaba canım afiyet olsun gayet iyi gidiyorsun şuan kilonu biliyor musun ben hala aynıyız okadar şey yapmama rağmen

[QUOTöyleminim, post: 39277062, member: 633242"]Masaaalah canım den Öndesin ben gıdım gıdım veiryorum hala 75 im 3 ay oldu kaç kaç gündür sağlıklılık bedlemiyorsun[/QUOTE]
Bnde öyleyim almaktan iyidir devaaaam

[QUOTöyleminim, post: 39277062, member: 633242"]Masaaalah canım den Öndesin ben gıdım gıdım veiryorum hala 75 im 3 ay oldu kaç kaç gündür sağlıklılık bedlemiyorsun
Bnde öyleyim almaktan iyidir devaaaam[/QUOTE]
Aynen ama bazen yoruluyorum artık sen beni takip ediyorsun yediklerim çok mu fazla sence neden bu kadar az gidiyor

BirazE="eminim, post: 39277167, member: 633242"]Bnde öyleyim almaktan iyidir devaaaam[/QUOTE]
Aynen ama bazen yoruluyorum aryemeen beni takip ediyorsun yediklerim çok mu fazla sence neden bu kadar az gidiyor[/QUOTE]
Birazcık fazla cnm bak mesela BN akşam yemeği olarak hep meyveli yoğurt yada tarçınlı yoğurtyiyorm hiç kaşar yenedm,makarna yemedm

BirazE="eminim, post: 39277167, member: 633242"]Bnde öyleyim almaktan iyidir devaaaam
Aynen ama bazen yoruluyorum aryemeen beni takip ediyorsun yediklerim çok mu fazla sence neden bu kadar az gidiyor[/QUOTE]
Birazcık fazla cnm bak mesela BN akşam yemeği olarak hep meyveli yoğurt yada tarçınlı yoğurtyiyorm hiç kaşar yenedm,makarna yemedm[/QUOTE]
Doğru söylüyorsun aslında ama offf offf eşime yapınca mecbur yiyorum bakalım gene birşey var Aklımda ağzıma karbonhidrat sürmesem daha çabuk gider eminim ama illa oluyor benim ki diyet değil de Herşeyden az yiyerek veiryorum ve beslenmem oturdu aslında ama karbonhidrat cıs artık

Aynen ama bazen yoruluyorum aryemeen beni takip ediyorsun yediklerim çok mu fazla sence neden bu kadar az gidiyor
Birazcık fazla cnm bak mesela BN akşam yemeği olarak hep meyveli yoğurt yada tarçınlı yoğurtyiyorm hiç kaşar yenedm,makarna yemedm[/QUOTE]
Doğru söylüyorsun aslında ama offf offf eşime yapınca mecbur yiyorum bakalım gene birşey var Aklımda ağzıma karbonhidrat sürmesem daha çabuk gider eminim ama illa oluyor benim ki diyet değil de Herşeyden az yiyerek veiryorum ve beslenmem oturdu aslında ama karbonhidrat cıs artık[/QUOTE]
Aynen bol bol protein benimde abimler güreşci evde makarnalar,börekler,çikolatalar,kakolu sütlerhiiiç eksik olmuyor başta zor oldu ama alıstm

Kutlarım canım.
Gerçekten çok istikrarlısın.
Allah bana da az yemeyle doyabilmemi nasip etsin.
Sen ne güzel bi çorba yla öğün yapiyosun.
Maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…