Bugün erkenden yatıcam vermem gereken kiloları,çalışmam gereken dersleri,yapmam gereken ev işleri,içimi bunaltan insanları bir kaç saatliğine unutmak sıyrılmak için dünyadan erkenden yatmak istiyorum beni yoran yükler,görevler bindiren hayattan bir kaç saatliğine sıyrılmak sabah gene uyanırım bir polyanacılıkla,gene bir mutlu olma,mutluluğu arama çabalarıyla
bence harika bir fikir bende mi denesem ama zaman yok dinlenmeyeBugün erkenden yatıcam vermem gereken kiloları,çalışmam gereken dersleri,yapmam gereken ev işleri,içimi bunaltan insanları bir kaç saatliğine unutmak sıyrılmak için dünyadan erkenden yatmak istiyorum beni yoran yükler,görevler bindiren hayattan bir kaç saatliğine sıyrılmak sabah gene uyanırım bir polyanacılıkla,gene bir mutlu olma,mutluluğu arama çabalarıyla
günlüğünü yeni görüyorum takipteyim :)Kahvaltım
tatlım sen ekmek yemiyormusunKahvaltım
tatlım sen ekmek yemiyormusun[/Qçok düşkün değilim ekmeE]
Olunca yiyorum canm bi kaç gündür babam almayı unutuyor bende kalkıp almıyorum hiç düşkün değilim ekmeğe babam almasa benim ömür boyu aklıma gelmez
susuz kalmıyorsun değil mi bazen susuzlukta açlık gibi hissettiriyor öyle anlarda suya dayan:)Ara öğün: 5 tane grissini,2 kuru erik,2 kasik kuru üzüm nedense bugün midemi memnun edemiyorum hep aççç
O kadar cok su iciyorum ki dün 4 litreyi buldu canımın ne istediğini bilmiyorum ama birşeyler yemek istiyor habire offf off tartıda gene artı görmeye tahmmül edememsusuz kalmıyorsun değil mi bazen susuzlukta açlık gibi hissettiriyor öyle anlarda suya dayan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?