76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

Bugün erkenden yatıcam vermem gereken kiloları,çalışmam gereken dersleri,yapmam gereken ev işleri,içimi bunaltan insanları bir kaç saatliğine unutmak sıyrılmak için dünyadan erkenden yatmak istiyorum beni yoran yükler,görevler bindiren hayattan bir kaç saatliğine sıyrılmak sabah gene uyanırım bir polyanacılıkla,gene bir mutlu olma,mutluluğu arama çabalarıyla

Güzel fikir.

Bencr
bence harika bir fikir bende mi denesem ama zaman yok dinlenmeye

Teşekkürler hoşgeanitsa, post: 39732910, member: 661244"]günlüğünü yeni görüyorum takipteyim :)[/QUOTE]
Tesekkürler hoşgeldin canımm

Gene bunalımlı bi ruh hali offf kendimden bıktım aslında şimdi dışarıya çıkıp sevdiğim şarkılarla yürüyüş yapsam ne kadar mutlu olucağımı biliyorum ama işte bunalım mı? Sıkıntı mı? Stres mi? Çözemedim kendimi

Ara öğün: 5 tane grissini,2 kuru erik,2 kasik kuru üzüm nedense bugün midemi memnun edemiyorum hep aççç

Eklentiler

• IMG_20150303_115108.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 67
susuz kalmıyorsun değil mi bazen susuzlukta açlık gibi hissettiriyor öyle anlarda suya dayan:)
O kadar cok su iciyorum ki dün 4 litreyi buldu canımın ne istediğini bilmiyorum ama birşeyler yemek istiyor habire offf off tartıda gene artı görmeye tahmmül edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…