Bboy 167 kilo 69şimdi kaçsın boy kilo
bence yüklenme kendine sen bugün diyorsun kendine ben bu hafta mahvettim ben de pazartesileri seviyorum nedense hoşuma gidiyor bi de bu hafta eşim iş seyahatine gidecek yani evde istediğim gibi diyet yemeklerimi yapacağım bir haftada 1-2kilo gitse keşkeBugün yaptığım aptallığı hiç unutamam
Ah keşke bende yarın itibariyle spora yüklenicembence yüklenme kendine sen bugün diyorsun kendine ben bu hafta mahvettim ben de pazartesileri seviyorum nedense hoşuma gidiyor bi de bu hafta eşim iş seyahatine gidecek yani evde istediğim gibi diyet yemeklerimi yapacağım bir haftada 1-2kilo gitse keşke
günaydın canım.. senin sözlerinle "kaçamaksız bir gün olsun" :))Kahvaltım
Etme canm çünkü bugün dünyaları yiyerek kesin kilo aldım[QUOTcahn, post: 39822192, member: 192759"]Tebrik ederim canim
Uzulme canim benim, oluyor bazen böyle seyler. Sen motivasyonunu bozmadan devam et...ediyorum st: 39827870 .!.:Etme canm çünkü bugün dünyaları yiyerek kesin kilo aldım
Ve gun gectikcede ulkemde kadinin degeri iyice yok oldu. Haberleri dinlemeye cesaret edemiyorum, cinayet, siddet,hor görulmeler... Sonuc, hickimse hicbirsey yapmiyor, sadece lafta kaliyor, ayipliyor falan filan. Daha neler neler. Allah elbette hesabini soracaktir bunlarin, kimsenin yanina kalmayacagina ben inaniyorum.Ailemde kadın olduğum için işittiğim sözler
_okuyupta nolucaksın heee söyle
_kadınlar eksik yaratılmış varlıklardır
_kadınlar sokağa dâhi çıkmamalı
_okumak senin neyine iş yap iş
_sen kadınsın sen okuyamassın
_seni okutmuyorum
......(daha niceleri)
İşte iştiğim bu gurur kırıcı,rencide edici laflar bugün dünya kadınlar günü ve ben kadın olarak hor görüldüğüm,ailemden,toplumumndan,cahil,cehaletin en son safhasını yaşayan bu insanlardan nefret ediyorum ve hakkımı kimseye helal etmiyorum hayallerimi,geleceğimi,umutlarımı,yapıcaklarımı,yapmak istediklerimi herşeyimi çalan
Yok eden,yitiren bu toplumdan nefret ediyorum,ve ya öbür dünyada,yada bu dünyada allah herkesten hesap sorucak bunu biliyorum bu satırları ağlayarak yazıyorum çünkü benim ne evimde nede ailemde hiç bir değerim yok çünkü ben kadınım
Herkesin kadınlar günü kutlu olsun
Beni bu günde hüngür ağlatan herkesin de allah hesabını sorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?