76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

evet yaa ben pazartesiden itibaren diyorum çünkü yarın kadınlar günü diye kahvaltıya gidilecek orda da diyetime uygun olması için az yemek zorunda kalmıycam yarın akşam saat 7ye kadar kendime müsade veriyorum. pazarteis tam anlamıyla diyetime başlıyorum

BN UOTE="Masanitsa, post: 39822910, member: 661244"]evet yaa ben pazartesiden itibaren diyorum çünkü yarın kadınlar günü diye kahvaltıya gidilecek orda da diyetime uygun olması için az yemek zorunda kalmıycam yarın akşam saat 7ye kadar kendime müsade veriyorum. pazarteis tam anlamıyla diyetime başlıyorum[/QUOTE]
Bn ömür boyu pazartesileri bekleyerek kilo aldığım için isime Dersime herhangi birşeye başlarken pazartesileri beklemeyenlerdenim

Bugün yaptığım aptallığı hiç unutamam
bence yüklenme kendine sen bugün diyorsun kendine ben bu hafta mahvettim ben de pazartesileri seviyorum nedense hoşuma gidiyor bi de bu hafta eşim iş seyahatine gidecek yani evde istediğim gibi diyet yemeklerimi yapacağım bir haftada 1-2kilo gitse keşke

Ah keşke bende yarın itibariyle spora yüklenicem

İnşallahsimsims, post: 39826914, member: 494675"]günaydın canım.. senin sözlerinle "kaçamaksız bir gün olsun" :))[/QUOTE]
İnşallah canm bol sporu olsun

Sabah sporumu yaptım
Yarın tartıda artı görücem görmmesem şaşırım zaten

ediyorum st: 39827870 .!.:
Etme canm çünkü bugün dünyaları yiyerek kesin kilo aldım
Uzulme canim benim, oluyor bazen böyle seyler. Sen motivasyonunu bozmadan devam et...[/QUOTE]
Devaaam ediyorum hiç birşey olmamış gibi tam gaaaaz o 65 kiloyu görücem tartıda inşallah

Ailemde kadın olduğum için işittiğim sözler
_okuyupta nolucaksın heee söyle
_kadınlar eksik yaratılmış varlıklardır
_kadınlar sokağa dâhi çıkmamalı
_okumak senin neyine iş yap iş
_sen kadınsın sen okuyamassın
_seni okutmuyorum
......(daha niceleri)
İşte iştiğim bu gurur kırıcı,rencide edici laflar bugün dünya kadınlar günü ve ben kadın olarak hor görüldüğüm,ailemden,toplumumndan,cahil,cehaletin en son safhasını yaşayan bu insanlardan nefret ediyorum ve hakkımı kimseye helal etmiyorum hayallerimi,geleceğimi,umutlarımı,yapıcaklarımı,yapmak istediklerimi herşeyimi çalan
Yok eden,yitiren bu toplumdan nefret ediyorum,ve ya öbür dünyada,yada bu dünyada allah herkesten hesap sorucak bunu biliyorum bu satırları ağlayarak yazıyorum çünkü benim ne evimde nede ailemde hiç bir değerim yok çünkü ben kadınım

Herkesin kadınlar günü kutlu olsun
Beni bu günde hüngür ağlatan herkesin de allah hesabını sorsun

Ve gun gectikcede ulkemde kadinin degeri iyice yok oldu. Haberleri dinlemeye cesaret edemiyorum, cinayet, siddet,hor görulmeler... Sonuc, hickimse hicbirsey yapmiyor, sadece lafta kaliyor, ayipliyor falan filan. Daha neler neler. Allah elbette hesabini soracaktir bunlarin, kimsenin yanina kalmayacagina ben inaniyorum.

[QUOTEinanıyoeum t: 39828513, member: 192759"]Ve gun gectikcede ulkemde kadinin degeri iyice yok oldu. Haberleri dinlemeye cesaret edemiyorum, cinayet, siddet,hor görulmeler... Sonuc, hickimse hicbirsey yapmiyor, sadece lafta kaliyor, ayipliyor falan filan. Daha neler neler. Allah elbette hesabini soracaktir bunlarin, kimsenin yanina kalmayacagina ben inaniyorum.[/QUOTE]
Bende inanıyorum

Reactions: mhn
Öğle yemeğim:tavuk göğsü salatası ve ayran

Eklentiler

• IMG_20150308_124229.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 80
Akşam yemeğim:ıspanak yemeği,yoğurt,marul

Eklentiler

• IMG_20150308_162208.webp
    36 KB · Görüntüleme: 81
Selam kızlar ,
1.60 boyla bundan 2 yıl öncesinde 83 kilodan 68 kiloya azimle düşen biriyim. 2 yıl içerisinde tabiki de vazgeçemediğimiz çikolatalar sayesinde tekrar 74 kiloya ulaştım. Yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum ve 4 kilo verdimm inanılmaz derecede spor azmimle birlikte sıkılaşarak diyetime devam edeceğim, birkaç gündür yavaşladı ama bakalım neler olucak.. Bu arada 25 dk. lık fit vücut zımbırtısına başladım ve onun dışında da bol bol eğimli yürüyüşler ve kol sarkması için dumbell çalışmaya başladım. Şu an kilom 70 en son gelişim çağında gördüğüm 58'e ulaşmak hedefim :)

Birlik olalım arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…