8,5 aydır çıktığım erkek arkadaşım beni bıraktı

Yanlış alıntıladınız sanırım. Konu bana ait değil.
Ayrıca çok garipsedim. Niye evlenmiş ayrılmış birinden başka ihtimali olmasın ki konu sahibesinin.
Evetyanlis alintilamisim konu sizin degil.
Ama evlenmis ayrilmis demedim ki ozellikle, evlenmis ayrilmis da olabilir sizin yas kriteriniz esnekmis dedim ona

teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. İçinizdeki enerjiyi kaybetmeyin. 3 ay ya da 6 ay sonrasının bize ne getireceğini bilemeyiz. Nasip de varsa olur yoksa olmaz. Bak ben ne dualar ne adaklar yaptım gitmediğim türbe kalmadı. Kimsenin de kalbini kırmamaya özen gösteririm ama olmayınca olmuyor. ya vakti saati var ya da hiç yok. olacakmış gibi olupda olmayınca üzülüyoruz enerjimiz hepden gidiyor

Baştan net beklentiyle girmissiniz, ozellikle yas itibariyle bunda sorun yok ama adam muhtemelen tanimadan evlenmek istememis, ki cok normal. Onun tanima sureci olarak gördüğü surecte siz evlilik, yuzugum, teklifim dedikce sogumus. Kafasinda bitirmis, sonra da uygulamada bitirmis. Bu sure icinde siz de onunla evlenmek istemediginize karar verebilirdiniz.

Senin adına üzüldüm.Sen en başından beri dürüst davranmışsın ama o dürüst olmamış.Oyalamış hep bu çok açık.Kendini suçlama hiç, sıkıştırdığım için mi soğudu diye.Biz eşimle 9 ay görüştük.Ailem huzursuzluk çıkarmaya başlamıştı neden gelip istemiyor dalga mı geçiyor diye.Eşime söylemek zorunda kaldım çünkü görüşmeme izin vermiyorlardı artık.Bize kalsa bir süre daha görüşürdük.Eşim de madem öyle gelip isteyelim dedi.Gerçi şaşırmıyorum böyle şeylere. Eşimden önce görücü usulü görüştüğüm kişi de buna benzer bir tavır sergilemişti.Erkeklere şaşırmıyorum artık.

Siz her denilen lafa 42 yıllık hayat tecrübesi olan bir kadın olarak inanıyor musunuz ? İlişkideki beklentilerinizi söyledikten sonra adamın davranışlarından zaten neyin ne olduğunu her kadın bilir ve anlar. Kendinizi kandırmayın sizde neyin ne olduğunu anlamışsınızdır ama anlamamış gibi yapmak kolay geliyor. Üzgünüm adam sevmemiş sadece sebebi bu

Okuduğum en mantıklı yorum

Birlikte falan kalmissiniz belkide amaci oydu. Belkide evlenmeyi hic dusunmuyordu. Bence kendini suclama baski kurdum diye. Engelle hayatina bak.

Niyeti ciddi değilmiş. Seni oyalamış. Gururunla unut. Koca kadınsın acınacak hale düşme. Azcık onurlu, mantıklı ol. Yaşın küçük değil.

aynı yaşlardayız. dürüst olalım arkadaşım. evlenir diye elinden geleni yapmışsın. birlikte yaşamak mesela neden ? ahlaki olarak sormuyorum ilişkiler açısından soruyorum. evliliğe yönlendirmek için ? yemiş mi yememiş. saf değil ki bu adamlar. kaç yaşındasın aynı hataları yapma tekrar.

Yani var ya sürekli konu sahibine yüklenilmiş sık boğaz ettiği konusunda kesinlikle böyle olduğunu düşünmüyorum Ve ben sizi anlıyorum. Hanımefendi her şeyi açıkça başından söylemiş ve 8 9 ay kısa bi zaman değil gönlü olan erkek 3 ayda anlar ilişkinin gidişatını. Ve karşı taraf yok hastalık yok işssizlik yok memleket diye diye konu sahibinin korkularını depreştirmiş ayrıca karşı tarafta 36 yaş civarında gönlü olsa zaten adım atardı .Lütfen kendinizi suçlamayın baskı yaptığınız konusunda yapadabilirsiniz çünkü gayet net tavırlarla ilişkiye başlamıssınız karşı tarafta bu hakkı size gayette vermişşş !

42 yaşında da namusuma laf gelir mi diye yaşanmaz ki yahu. Belki evlenmek için uygun bir insan bile değildi ama elalem ne der yüzünden böyle acele ettiniz.
Elalem icin degil de kendi kafasindaki tabulardan dolayi(cocugum olmaz vb) bu sekilde yapmis gibi gorunuyor

Adamin tanimak yada evlenmek istemesi degil niyetli gibi gorunup yan cizmesi problem. Konu sahibesini ilettigine gore adam da evlenmek istediginiz dile getiriyor fakat icraatte bi ilerleme yok

Şu hareketler ne kadar doğru ya sürekli yüzük yüzük yüzük ilk defa mı karşı cinsle ilişki içindesin ama bana bunu vaad etti diyorsun seni tanımış bu şekilde oyalamış muhtemelen bu adamın işi gücü yok yiyorsa sen böyleysen bitiriyorum hadi bay deseydin gururlu biçimde bitirseydin muhtemelen çalışmıyorsun bilmiyorum eyt vurdu mu bir de bakıma muhtaç annen var bu şartlarda korkmuştur evlenmeye herkes korkar işsizse zaten parası yoktur e bu adam çalışacak evde karısına kaynanasına bakacak bir de çocuk sahibi olamayacak bu şartlarda vazgeçmiş işte

sende bekleme yanı demek kı kendıne guvenemıyor maddı manevi kuzum

Bence olmayacağını baştan beri biliyordu. Zamanla sevdi belki. Ama hala olmayacağını düşünüyor. Fazla uzamadan bitsin istiyor.

Öyleydi böyleydi demek saçma. Sonuç olarak artık istemiyor.

Evetyanlis alintilamisim konu sizin degil.
Ama evlenmis ayrilmis demedim ki ozellikle, evlenmis ayrilmis da olabilir sizin yas kriteriniz esnekmis dedim ona
bu kadar yüzük olayına neden takılıyorsunuz anlamadım ben her şeyimi açık açık söyledim uymuyorsa gelme dedim. Kendi bana söyledi, yapmadı hemen gitmedim. Çünkü bekledim sonra da açıklama yaptı inandım açıklamasına sevdiğim için. Aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz. Siz benim onla ne konuştuğumu nerden biliyorsun detayları kimseye anlatacak değilim cümle cümle detay mı yazacağım. Kaçıncı kişi olursa olsun karşınızda ki insana güvenirsiniz güvenmek isterseniz. Ben ona güvendim beni ikna etti ayrıldıktan sonra bazı şeyleri gördüm demek ki kalbimi kapatmışım duyduğum sevgiden dolayı beni etkilemiş. Çocuk sahibi olursa oluruz Allah ne derse o olur herkesin olması gerekmiyor dedi. Benim paramın olmadığını da annemin hastalığını da biliyordu zira kendi ailesi de ful hasta annesi de dahil. Bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Adamın işi gücü işi olmadığını nerden çıkardınız. Direk vazgeçmiş diye yazsaydınız daha iyiydi

sende bekleme yanı demek kı kendıne guvenemıyor maddı manevi kuzum
teşekkür ederim yorumunuz için bende öyle düşünüyorum bu ekonomik krizde yaparım diye düşündü ama olmayacağını anladı. Sevgi tek başına yetmiyor dedi. Unutmaya çalışacağım terk eden kendisi sonuçta

Bence olmayacağını baştan beri biliyordu. Zamanla sevdi belki. Ama hala olmayacağını düşünüyor. Fazla uzamadan bitsin istiyor.

Öyleydi böyleydi demek saçma. Sonuç olarak artık istemiyor.
evet her şey olabilir... sadece 1 hafta içinde bu kadar çabuk pat diye soğudum diyip ( ki artık sevmiyorsun yani dediğimde benim duygularımı bilip bilmeden konuşma dedi) kestirip atması her şey güzel iyi bir çiftiz derken anlamadım. evet sevgisi var ama istemiyor bir şeyden dolayı. bıraktım bende artık kendi isteği. teşekkür ederim yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…