8 aylık evlilik ve babasının sözünden asla çıkmayan bir eş!!!

Insanlar emeginin karsiligini ücret olarak alır. Satmayacağı traktör, 300tl cep harcligi ile emeginin karsiligini almis olmuyor.
Esinizin sigortası var mı, emekliliginde maasi olacak mi? Sigortasi yoksa emeklilik hayatınız simdiden belli. Köyde hayvancilik yapacaksiniz

boyle cakallar nasil da buluyor naif insanlari

Ahh güzel kardeşim ben böyle birinden boşandım. Abisiyle iş yapıyordu. Çok emek verdim ayıracağım diye hayvanları. İşten gelirdi üstü başı leş. Sen de bilirsin zaten. Hepsini yıkar paklardım. Banyo leş yıkardım. Kurban bayramı zamanı rezalet zaten. Eve gelmez iş yapıyorum o birikimimiz diye. Neyse sonra çıktı geldi abimle ayrılacağım tek yapacağım diye. Baktım hacizler borçlar e abim beni dolandırdı dedi ama abisiyle görüşüyor. Abinin evi çiftliği traktörü herşeyi var bizim hiç! Kaldı ki abisi ve yengesi ilkokul mezunu. Biz üniversite mezunu 2 memur!
Sonra başkalarıyla basılmış kadınların kocalarına bedel Ödemiş abi de almış payını. Benim ve 2 çocuğumun hakkı çöp. Çünkü herşey abinin babanın üzerine. Kendimi gerizekalı gibi hissettim. Yani sizin yolunuzda yanlış. Evlenen insan evini geçindirmeli. Sen ben yoksa o geçindirsin o zaman. Ben senin 10 yıl sonrandan bildiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…