8 aylık evlilik ve babasının sözünden asla çıkmayan bir eş!!!

Diğer konularına baktimda sen ciddi ciddi çocuk dusunmussun sende de 1 gram akıl yok!!!!! Cocugada yazık.bidd aşılamami yaptırdın kendi paranla bu kan emicilere bide çocuk yapda gör gününü.gor kabus günleri. Hatta onada sen işten çıkma diye kaynanan baksın artk neolur kimbilir o yavrucaga!!!!!

Esiniz babasinin sozunden cikamaz cunku o bir birey degil. O babasinin uzantisi. 60 yasina gelse babasi olse de ezik, sesini cikartamayan biri olmaya devam edecek cunku var cevremde boyleleri goruyorum.

Kendinizi neden,kime, ne için paspas ediyorsunuz ?
Bunları düşünün sonra değiyor mu diye düşünün
Ailenize bir an önce açıklayın durumu
çünkü sizde eşinize kıyıpta rest çekecek potansiyel olmadığı yazdıklarınızdan anlaşılıyor
Son olarak o kıyamadığınız eşiniz size zerre acımıyor ,değer vermiyor bunu bir düşünün

Çalış çalış hizmet et. Siz köle olmuşsunuz. Bir de bu köle hayatına çocuk getirmek için uğraşıyorsunuz. Akılsızsınız. Yaşadığınız hayat size müstahak. Sadece çocuğunuz olursa eğer o zavallı çocuk için çok ama çok üzüldüm, yazık. Bir insan emeğinin böyle sömürülmesine nasıl razı olur, üstüne kocam beni seviyor hiçbir problem yok der. Eve bir kuruş katkısı olmayan, babasının kölesi olan adama nasıl koca diyip daha da çocuk yapmaya çalışır. Aklımı kaçıracağım cidden.

Eşin babasiyla konuşup kendine düzenli bir maaş belirlesin. Yoksa da ayrı bir işe girip çalışsın. Ikisinden birini kabul etmezse boşa gitsin. Böyle saçma sapan evlilik olmaz. Adam sizi kullanarak kendine mal biriktiriyor. 10 yıl sonra bosanacak olsaniz beş parasız çıkar gidersiniz. Kimse demez biz bu kızın 10 senedir maaşını yiyoruz, hafta sonraları çalıştırıyoruz bari hakkını verelim diye.

Söylemeden geçemeyeceğim ben 10 yaşındaki oğluma 1000 lira harçlık veriyorum ayda. 300 lira harçlıkla oturan bir adam! koca mi oluyor?

Esiniz calismiyor. Calismak demek para kazanmak demektir. Esiniz ailesinin hizmetciligini yapiyor, yetmiyor size de bos zamanlarinizda hizmetcilik yaptirmak istiyor. Siz de evi gecindiirp , kaynanaya yardim edip, bir gun dinlenmeden insanlik dışı kosullarda yasiyorsunuz. Esiniz size bunu layik goruyor. Evet esiniz cok iyi bir koca, babasi kötü biri. Vah vah

Sorunun kimde ve neyde oldugunu goremeyecek kadar kor kutuk asik misiniz? Sorun kayinpederiniz degil esinz once bunun farkina varin sonra da bir cozum yolu bulun ister bosanin ister gercek bir is bulmasi icin esinizi ikna edin. Bu calismak degil calisan insan para kazanir.

Sorar. Aileyle ortak is yapilan yerde dunyanin eeeennn iyi dusunceli ailesi osla yine de o kasadan para cikarken hesabini sorarlar. Azicik evlenirken koca derdine dusmek yerine aklinizi basiniza devsirip bunlari dusuneceksiniz. Cunku ben mesela yasanmis bi tecrubeyle soylemiyorum bunu, dumduz akil yürütüyorum. Koca da kocaaa diye kosacaginiza durup dusunseniz siz de akil ederdiniz

Kayinpedere mujtac degilsiniz. Cunku zaten parq vermiyor. S.ktiri cekseniz kaybedeceginiz sey yok. Insani illa kötü konusturuyorsunuz

Koca derdine düştüğümü nerden çıkardınız hiç anlam veremedim doğru 28 yaşında evlendim Üniversitesi mezunuyum mesleğim var çalışıyorum o yaşıma kadar da bi çok evlenmek için fırsat çıktı önüme ama nasip kısmet böyleymiş eşimle evlenmek nasip oldu anlaşarak severek evlendik kimse sorun yaşayacağını bile bile evlenmek istemez herhalde okuduğunuz kadar biliyorsunuz beni dahası hakkında ön yargılı olmayın lütfen

Ben de 28 yasinda universite mezunuyum. Ustelik calismiyorum da, ama yine de yaptigim en ufak bir harcamaya karisan kayinpedere cevabini vermeyen kocayi kapinin onune koyarim. Anlatabiliyor muyum

Kayinpedere mujtac degilsiniz. Cunku zaten parq vermiyor. S.ktiri cekseniz kaybedeceginiz sey yok. Insani illa kötü konusturuyorsunuz
Ben eşime çok kez söyledim bizim o kadar mala mülke ihtiyacımız yok kendi yağımızda kavruluruz dedim ama eşim çok emek verdim çok çalıştım hakkımı alacağım diyor bana kalsa zerre bişey istemiyorum onlardan kalan

Bncede arkadaş haklı davranışlarınız hicde 28 yaşında üniversite mezunu birine benzemiyor....cahil insanlar bile okumamis bu eziyete dur der sen enayimisin
Ne çok seviyorsunuz hem cinslerinizi linçlemeyi evet belki sizler kadar cesaretli olmayabilirim ama bu yapı karakter meselesi yaşanılanları doğru bulmuyorum normal karşılamıyorum bunun normal karşılasaydım Burada sıkıntımı yazmadan sessizce kendi kabuğumda devam ederdim hayatıma belki sizin yazdıklarınızdan cesaret buluyorum Yanımda haklı olduğumu bilen insanlar olduğunu bilmek bana güç verecek birazda böyle düşünceniz resti çekmeyen herkes cahil pısırık hep sizin gözünüzde herkesin hayatı herkesten farklı herkes aynı olamaz aynı tepkileri veremez yada cesaret edemez böyle düşünmeyi deneyin bide

Ztn bizde doğru olanı yap gözünü aç diye biraz sert yazıyoruz...yoksa tanımayız etmeyiz...banane der geçeriz...Yani linci sevdigimizden değil hem cinsimize üzülüp ona gerçeği göstermek için.bunu bile anlayamayacak kadar beynin körelmiş farkında misin.bize değilde sana o hayatı zehir edenlere ver tepkini.burda işine gelince gayette güzel saldırmaya çalışıyorsun insanlara gördüğüm kadarıyla.git eşine kayinpederine bildir haddini de daha fazla sülük gbi senden gecinmesinler...Ha buarada sakın ama sakın çocuk yapma mahvolursun

Yav konu sahibi bunun cesareti mi kalmış? Anan baban da bilmiyormuş daha. Ki sen de iyi biliyorsun, bilseler razı gelmezler, seni çeker alırlar. Bunu adın gibi bildiğinden bile bile söylemiyorsun onlara da. Bir de gelip burada numara yapıyorsun yok cesaretsizim yok yapım böyle diye. Eve para vermeyen kocamdan vazgeçmek korkutuyor demiyorsun da, kayınpederini ortaya atıyorsun. Bir de güzellikle çözecekmişmiş. Yav anlattığına göre bu adamla güzellikle çözülebilecek herhangi bir şey var mı?
8 aylık evlilikte "hiçbir" güzel şey yaşamamışsın, bir de aksini iddia ediyorsun. Beni çok seviyor vs. diyorsun. Ne diyeyim, hiç seven sevilen görmemişsin herhalde hayatında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…