• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aylık evlilik ve babasının sözünden asla çıkmayan bir eş!!!

Siz de inandiniz mi? Kiyameti koparacak adam su an bu kadar sessiz kalmaz.

Aaa cok sasirdim, sizi bakici konularindan hatirliyorum. Bebege bakmak icin mi istifa ettiniz?

Hayır iş değiştirdim ❣️
Bunca yıl sonra hiç tanınmadığım bir yerde sıfırdan başlıyorum. Umarım hızla adapte olurum.

Hayır iş değiştirdim ❣️
Bunca yıl sonra hiç tanınmadığım bir yerde sıfırdan başlıyorum. Umarım hızla adapte olurum.

Hayirli olsun, umarim cok mutlu olursunuz.
Biz de benzer bir surecteyiz hem is hem de kita degistiriyoruz. Umarim her sey yolunda gider 😬

zaten bu hiç şaşmaz
eşim özünde çok iyi biri
beni de çok seviyor

eee
bu kadar sıkıntı neden oluyor madem?
Hep anasından babasından. Yoksa adam çok seviyor, hafta içi çalışan eşini hafta sonlari kavga gürültüyle anama hizmet edeceksin diye götürmüyor, dinlensin karicigim beraber bir şeyler yapalım diyor, karısının parasını yiyip oturmuyor.

Severek evlendik kp böyle b insan olduğunu bilmiyordum bu kadar ileriye gideceğini asla düşünmedim ev eşimin üstüne evin tüm ihtiyaçlarını benim maaştan ödüyoruz
Ben bu tarz durumlarda hep şunu söylerim: elin oğluna maaşımı yedireceksem ne diye evlendim? bugüne kadar beni okutmuş yetiştirmiş anamın babamın evinde oturur onlara harcardım.

Eşe el oğlu dediğim için kızacaklarsa söyleyeyim: hayat arkadaşınız olamıyorsa üzgünüm ama elin oğlundan öteye gidemiyor

Çalış, ev işi yap. Tüm maaşı adamın eline say. Haftasonu da anasına, babasına hizmet et. Adı da evlilik olsun/ kocam beni seviyor olsun. Yavrum hangi harikalar diyarından düştünüz siz? Babası beterse beter. Evlenecek kadar yetişkinse karısına sahip çıkmayı da bilecek. Gerekirse rest çekip başının çaresine bakacak. Totosu yemiyorsa da evlenip elin kızının günahına girmeyecek. Siz de eşim beni seviyor diye kendinizi kandırmayın lütfen. Artık tırnaklarınızı çıkarma zamanınız geldi. Hayat müşterek tabii ki de eşler arasında senin paran benim işim bilmem ne lafları geçmez. Ama bu normal bir yaşantı için geçerli. Babası da olsa emeğini başkasına yedirmemeli. Öyle şey mi olur ya? Emeğim var çıkamam deyip kuş kadar parayla karşınıza gelmeye nasıl utanmaz? Hadi buna utanmadi sizi anneme bilmem neye yardım et diye nasıl peşinden sürükler? Akıl mantık işi mi bu?

Çalış, ev işi yap. Tüm maaşı adamın eline say. Haftasonu da anasına, babasına hizmet et. Adı da evlilik olsun/ kocam beni seviyor olsun. Yavrum hangi harikalar diyarından düştünüz siz? Babası beterse beter. Evlenecek kadar yetişkinse karısına sahip çıkmayı da bilecek. Gerekirse rest çekip başının çaresine bakacak. Totosu yemiyorsa da evlenip elin kızının günahına girmeyecek. Siz de eşim beni seviyor diye kendinizi kandırmayın lütfen. Artık tırnaklarınızı çıkarma zamanınız geldi. Hayat müşterek tabii ki de eşler arasında senin paran benim işim bilmem ne lafları geçmez. Ama bu normal bir yaşantı için geçerli. Babası da olsa emeğini başkasına yedirmemeli. Öyle şey mi olur ya? Emeğim var çıkamam deyip kuş kadar parayla karşınıza gelmeye nasıl utanmaz? Hadi buna utanmadi sizi anneme bilmem neye yardım et diye nasıl peşinden sürükler? Akıl mantık işi mi bu?
Ben fazla iyi niyetliyim galiba herkesin gönlü olsun derken kendimi mutsuz etmişim yeni yeni farkına varıyorum tatsızlık huzursuzluk çıkmasın diye hep sessiz kaldım herkeste bu durumu kullanmış

Hep anasından babasından. Yoksa adam çok seviyor, hafta içi çalışan eşini hafta sonlari kavga gürültüyle anama hizmet edeceksin diye götürmüyor, dinlensin karicigim beraber bir şeyler yapalım diyor, karısının parasını yiyip oturmuyor.
şimdi bir de post-psikolojik dizi dönemi
narsistmiş k.baba

hım peki
yani?
gelin psikiyatrik danışmanlık da yapsın bari oldu olacak

çok ilginç gerçekten ya
böyle iyi insan olunmaz genç arkadaşım
böyle eş seven koca da olunmaz

Okuyunca dehşete düştüm. Siz bu dehşeti nasıl yaşıyorsunuz? :( Hiçbir kuvvet beni her hafta sonunda kayinpederime götüremez. Özel alanlarım vardır. Kendi gezmeme tozmama bakarım çoğu zaman. Ziyaret işi ayda bir gün olabilir. Fazlası değerinizden götürür. Aynı şekilde ev için yapmak zorunda olmayıp yaptığınız her harcama da değerinizi düşürür.

İnanması çok zor. Sizin aile desteğiniz yok mu?

Babanız demez mi? "Hayırdır hısım? Senin derdin ne? diye"

Bunlara ciddi bı ayar vermeden siz mutlu olamazsınız. Çocuk falan düşünmeyin hayatınızı yoluna koymadan.

Gerçekten yıl 2023 siz köle olarak mı sarıldınız bu aileye?

Bu evlilik değil çünkü

Sevgili arkadaşım, yorumlar çok sert olabilir ama insanlar kendilerini sizin yerinize koydukları için çok sertler ve olaya dışarıdan baktıkları için de her şeyin farkındalar. Lütfen bütün yorumları dikkatle oku. Aklı başında bir insan için aslında hepsi doğru. Lütfen ama lütfen dikkatlice oku. İmza: Geçmişte 3 sene koca beslemiş ve kafasını duvardan duvara vuran biri.

Nerden başlasam bilemiyorum kimseye derdimi anlatamıyorum 8 aylık evliyiz eşimin bana karşı sevgisi ilgisi var ikimiz arasında şahsi olarak bir problemimiz yok evimiz içinde gayet huzurluyuz. Fakat kayınpederim çok aksi bi adam aşırı huysuz geçimsiz kimseye saygısı sevgisi olmayan bir adam hatta ben narsist bir kişilikte olduğunu düşünüyorum. Eşim hayvancılık işiyle uğraşıyor maddi olarak durumları çok iyi bende çalışıyorum mesleğim var yıllardır aynı şirkette çalışıyorum hayvanları eşim ve annesi bakıyor 200 e yakın büyük baş hayvanları var babasıyla ortak iş yapıyorlar ama herşey babasının üstünden tüm gelirler borçlar babamın üstüne biz evlendiğimizde beri benim maaşımla geçiniyoruz tabiki de ayrı gayrı olmayacak ama ben eşiminden belirli bir geliri olsun ayrı bir birikimimiz olsun istiyorum tek maaşlı olunca birikim yapamıyoruz eşim bi kaç kere paramız bitti gibisinden para istedi siz paranızı n’aptınız nerde yediniz gibi hesap sordu sürekli zaten bana bile soruyor paranızı napıyorsunuz diye sonra dalga geçer gibi 300 lira verdi eşime durumları çok çok iyi ama biz varlık içinde yokluk çekiyoruz eşim babasından çok çekiniz kolay kolay bişey diyemez aşırı korkuyor evdeki herkesi sindirmiş resmen ben haftanın 5 günü çalışıyorum 2 gün tatlim var ve sürekli hafta sonları beni götürmek istiyor evde ne zaman kalmak istesem kavga ediyoruz babamın huyunu biliyorsun annem yaşlı (52) ona yardım edersin babamla yüz göz etme diyerek götürüyor. Ben hiç birri zaman geçimsiz bir insan olmadım hep huylarından gittim sevgide saygıda asla kusur etmedim gitmeyeceğim demiyorum gidiyorum da sorun etmiyorum ama iki üç hafta gidiyorum sorun yok bi hafta sonu gitmeyecek oluyorum olanlar oluyor tartışıyoruz bu sürekli böyle devam ediyor 8 aylık evliyim toplasan 8 gün kalmamışımdır evimde haftasonu eşimin kendi işi olduğunu için hiç tatili vs yok bi yere giderken bile babasının onayı olunca gidiyoruz onum istemediği hiçbir şey olmuyor o evde benim parada pulda asla gözüm yok ama babası çok hırslı bi adam para gözünü bürümüş resmen sürekli çalışacaksın oturmak dinlenmek yok lugatında bizimde onun gibi olmamızı istiyor ama ben asla öyle olamam eşimi çok seviyorum ama böyle bir ömür nasıl geçer sürekli onu düşünmeye son günlerle sizler olsaydınız nasıl yapardınız benim yerimde?
Allah yardımcın olsun canım benim eşim de babasına çok düşkün ama çok şükür ki bu kadar sıkıntılı bir süreç yaşamıyorum .sen tepki göstermedikce ki zaten olan olmuş bu şekil devam edecek eşinle şahsi problem olmadığı için insan bisi diyemiyor eminim oda baskı altındadır ama gelde böyle bir ailede çalisan bi kadın ol gönlünce para harcamayacaksan ne diye çalışıyorsun ben olsam işten ayrilir hemen bı çocuk yaparım evimden de çıkmam yorgunum dinlenmem lazım vs vs derim evlat çok güzel bir şey eğer eşinden de eminsen en doğrusu bu gibi geldi bana anlamıyorm bu erkekler neden evlenince aileci oluyorlar ben o kadar mesafeli olmamama rağmen hepsiyle,yine de sıkıntı yaşıyorum Allah yardımcın olsun ama bu psikoloji de insanı yer bitirir dikkat et kendine

eşim sürekli tartışmaların kendi aramızda kalması taraftarı iki tarafta bilmesin biz kendi aramızda çözeriz vs diyor evet haklı ama bu öyle aileden gizlecek halden çıktı en manyıklısı ailemi devreye sokmak başka türlüsü şimdilik zor
E o tabi oyle diycek. Onun da işine geliyor. Çunki mevcut bir gelir olursa sorumluluk biner. Ama şimdi siz aileyi geçindirin babasi arada harçlik versin. O da ortada evin erkegi diyerek dolaşsin. inanin yazdiklariniz bir aileye kesinlikle yakişmayacak olaylsr. Ailenize soyleyin. Sizin butçeniz dahi hiçbir şey sizin aranizda kalmihor onun ailesine yansiyorken neden siz de soylemeyesiniz? Dedigi kural sadece sizin aileniz için mi geçerli?

paraya ihtiyaç insanlar değil işte kp tek amacı ona muhtaç olalım ona bağlı olalım istiyor kendi başına bir birey olalım istemiyor para yok değil onun istediği bi yaşayalım hep onu istiyor o babasından öylr görmüş bizde öyle yaşayalım
Olayı çözmüşsünüz ve haklisınız. Esiniz ile detaylica konuşun. Sinirları belirlesin. Evlendigini idrak etsin. Aksi halde babanla işini ayır deyin. Gelirimiz ne o da belli degili de uygun bir dille söyleyin

Biz de benzer bir surecteyiz hem is hem de kita degistiriyoruz. Umarim her sey yolunda gider 😬

Ben çok sıkıntı yaşadım iş yerimde hamilelikte doğum öncesi doğum sonrası izin dönüşü. Bayağı kırgındım. Uzun yıllardır çalıştığım için gitmeyeceğimi düşünüyorlardı. Şeftim. Maaşım iyidi. Özel sektörde karı yüksek bir şirketti. Devlet iştirakli daha az maaş veren daha büyük bir kuruma unvansız başladım. Gayet de mutluyum yani. Umrumda değil. Gemileri yaktım :)

Size de hayırlı olsun büyük bir karar Türkiye de mi yaşıyordunuz? Yurtdışına yerleşme fikri benim gözümde aşırı büyüyor.😂

Çocuk vardı dimi sizde de?

Ben çok sıkıntı yaşadım iş yerimde hamilelikte doğum öncesi doğum sonrası izin dönüşü. Bayağı kırgındım. Uzun yıllardır çalıştığım için gitmeyeceğimi düşünüyorlardı. Şeftim. Maaşım iyidi. Özel sektörde karı yüksek bir şirketti. Devlet iştirakli daha az maaş veren daha büyük bir kuruma unvansız başladım. Gayet de mutluyum yani. Umrumda değil. Gemileri yaktım :)

Size de hayırlı olsun büyük bir karar Türkiye de mi yaşıyordunuz? Yurtdışına yerleşme fikri benim gözümde aşırı büyüyor.😂

Çocuk vardı dimi sizde de?

Hayirlisi olsun, umarım herşey gönlünüzce olur... Darısı başıma 😁 Bizde yıl içinde ülke değiştirmeyi planlıyoruz

Back
X