• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aylık evlilik ve babasının sözünden asla çıkmayan bir eş!!!

şunu yazmayı unuttum evlendikten sonra eşime 500 bin tl değerinde traktör alındı eşimin üstüne ama o farklı bişey eve giren para bişey böyle oluncada eşim nasıl olsa bana alınıyor diyip ses etmiyor ama ben parayı geçtim artık evimde kalamıyorum bile
Ben ne yazmışım siz ne yazmışsınız. Size müstehak ya. Kendinizi kullandirmaya devam edin.

Tek derdiniz maddiyat da olabilir . Normal birşey olmasi. Eşiniz sizi öyle manipüle etmiş ki. Maddiyatci gozukmemek adına sesinizi cikaramiyorsunuz
sesimi çıkarıyorum aslında ama ağır konuşmak istemiyorum bir erkeği maddi olarak gururunu incitmek istemiyorum çünkü konuşursam çok ağır konuşacağım

paraya ihtiyaç insanlar değil işte kp tek amacı ona muhtaç olalım ona bağlı olalım istiyor kendi başına bir birey olalım istemiyor para yok değil onun istediği bi yaşayalım hep onu istiyor o babasından öylr görmüş bizde öyle yaşayalım

İhtiyaçtan yaptıklarını söylemedim ki ztn.

sesimi çıkarıyorum aslında ama ağır konuşmak istemiyorum bir erkeği maddi olarak gururunu incitmek istemiyorum çünkü konuşursam çok ağır konuşacağım
Diyeceksiniz ki ben bu düzenden bıktım. İleride çocuğumuz olacak. Çalışıyorsun ama eve bir ekmek alıp getirmiyorsun sana olan saygımı kaybetmek üzereyim. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Hafta içi işte calisiyorum , hafta sonu köyde ama elimize geçen birşey yok. Benden bu kadar eve para katmiyorum. Ben calismasaydim nasıl geçindireceksen bu evi şimdi de öyle gecindir.

işte öyle olması lazım olması gereken o ama eşimin aklı nasıl çalışıyor hala anlamış değilim
Kendi babaniz konuşsun eşinizle. Evinizde durumu soyleyin ve çagirip konuşsun. Herseyde babasindan izin alan bir tanidik vardi. Kizin ailesi gitti dedi ki biz kizimizi koskoca adamla evlendirdigimizi saniyorduk. Hala gittigin geldigin yerlerin kararini annen baban veriyorsa, hala kizim da senin ailene hesap veriyorsa demek ki biz kizimizi çocukla evlendirmişisiz. Hadi toparlan kizim gidiyoruz dediler. Goturduler. Sonra yalvardila rgeri goturduler kizi. Aile arkasinda durmali insanin. Siz yillarin despot adamina kafa tutamazsiniz ki. Hele babaci bir eşiniz varsa ne yapsaniz olmaz. Bir kenar mudahele muhakkak gerekli. Yoksa yillarin boyle geçer. Daha beter hal alir

Adamın gururu mu var sanıyorsunuz? Karısının eline bakıyor ve gururu mu var gercekten?

ses etmediği nerden çıkardınız acaba ordan okuyup şöyle yap böyle yap demesi kolay ben bazı şeylerin güzellikle çözülmesinden yanayım hepsi bu
Yav güzellikle çözülmesi mi kalmış? Kayınpederin senin maaşından 'paranız' diye bahsediyor. :KK53: Hiç mi zoruna gitmiyor?
Eve ekmek alıyor mu bari? Onu da mı sen alıyorsun?

Valla kızacaksanız kızın ama kazık kadar adam hala babasının sözünden çıkmıyorsa, eve katkısı yoksa, kadının eline bakıyorsa erkekliğini sorgulasın kendine de adam demesin. Ayrıca ailenizle konuşun bu durumu haberleri olsun.

Yav güzellikle çözülmesi mi kalmış? Kayınpederin senin maaşından 'paranız' diye bahsediyor. :KK53: Hiç mi zoruna gitmiyor?
Eve ekmek alıyor mu bari? Onu da mı sen alıyorsun?
Bence kadının maaşını direkt aldığı için ekmeği adam alıyor. 😂

Evlenmeden bunları konuşmadınız mı, kayınpederin daha doğrusu eşinizin ne olduğunu görmediniz mi? 8 ayda birlikte pek vakit getiremediğiniz için iyi olduğunuzu düşünüyor olabilir misiniz? Başka kardeşi var mı, çalışılan sadece eşinize mi kalacak bi de

Kendi babaniz konuşsun eşinizle. Evinizde durumu soyleyin ve çagirip konuşsun. Herseyde babasindan izin alan bir tanidik vardi. Kizin ailesi gitti dedi ki biz kizimizi koskoca adamla evlendirdigimizi saniyorduk. Hala gittigin geldigin yerlerin kararini annen baban veriyorsa, hala kizim da senin ailene hesap veriyorsa demek ki biz kizimizi çocukla evlendirmişisiz. Hadi toparlan kizim gidiyoruz dediler. Goturduler. Sonra yalvardila rgeri goturduler kizi. Aile arkasinda durmali insanin. Siz yillarin despot adamina kafa tutamazsiniz ki. Hele babaci bir eşiniz varsa ne yapsaniz olmaz. Bir kenar mudahele muhakkak gerekli. Yoksa yillarin boyle geçer. Daha beter hal alir
eşim sürekli tartışmaların kendi aramızda kalması taraftarı iki tarafta bilmesin biz kendi aramızda çözeriz vs diyor evet haklı ama bu öyle aileden gizlecek halden çıktı en manyıklısı ailemi devreye sokmak başka türlüsü şimdilik zor

Back
X