- 19 Aralık 2018
- 616
- 397
- 103
Belli, imlanız yıkılıyor maşallah.Kim hatırlamıyorum da bu arkadaşımızda Türkçe öğren demiş . Ben iki üniversiteyi Onur belgesi ve başarı bursuyla bitirdim. Üzerine çeşitli kurslardan sertifikam var ayrıca tiyatro akademisi okudum...cahil biri dilim
ve bütün bunları bitirmene ragmen savcılıkta calısıyorsunKim hatırlamıyorum da bu arkadaşımızda Türkçe öğren demiş . Ben iki üniversiteyi Onur belgesi ve başarı bursuyla bitirdim. Üzerine çeşitli kurslardan sertifikam var ayrıca tiyatro akademisi okudum...cahil biri dilim
Ülkemizde liyakat yerine mülakat olduğu için herkes hak ettiği yerde olamio maalesef ama bin şükür bu iş için el etek öpen bir sürü kişi var. Sonuçta memurumve bütün bunları bitirmene ragmen savcılıkta calısıyorsun
merak ettim göreviniz nedirÜlkemizde liyakat yerine mülakat olduğu için herkes hak ettiği yerde olamio maalesef ama bin şükür bu iş için el etek öpen bir sürü kişi var. Sonuçta memurum
İmlam'da bir yanlışlık göremiyorum. Hızlı yazdığım için akıllı telefon görmeden değiştirebilir. Konumuz da bu degilBelli, imlanız yıkılıyor maşallah.
Merakinizi gidereyim. Zabıt katibiyim. Yani günün büyük zamanı ifade alıp karar yazmak yazışma yapmakla geçiyor.ha bide otopsilere girmek kanlı canlı olay yerinde tutanak tutmak.merak ettim göreviniz nedir
Bakın ben başkaları gibi bu insanların sapik olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi bağımlı size ne kadar girmiyorum vs dese de inandırıcı bulmuyorum onunla olan cinsi munasebetinizi arttırın yani zaten oralara girme izleme eğilimi azalır siz ondan uzaklaştıkça o kötü içeriklere yonelir. İnşallah asabilirsinjzBı kere hastaydım uyanmasın diye salona yattım. Kucagina alıp yatagimiza götürdü. Varsin oksurmenden uyumim ama yanımda ol dedi. Normalde düşkündür sürekli sarılır oper. Bana dioki o eskidendi ben sana söz verdim girmedim. Ama ben tek azar ve bı kez girdi sanıyodum. Onu yeni öğrendim. Bana sözünden sonra bu daha girdiğini görmedim. O yüzden kafayı karışık. Bayıldım. Hastanede gözyaşlarım dan öptü şiir yazar okur bana. Bilmiyorum ha bire bir soru icimde. Nedennnnn
Konu sahipleri tanınmamak amacıyla yanıltıcı bilgiler verebilir. Bence buna takılmamak lazım.Zaten genelde problem yaşayanlar istisnalar harici memurlar oluyor.katip olmanıza ragmen bu sekilde yazıyorsunuz ya o yuzden sordum
Azar olayı ne be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?