- 14 Temmuz 2023
- 69
- -6
- 3
- 23
- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
18 saatlik yol uçakla bir saat uçak yolcusu sıkıntı değil İstanbul içi ulaşım sıkıntı .18 saatlik yol giden, metroyla da eve gidebilir bence ne var bunda ?
Otobüsle gidiyormuş gibi yazmıssınız. Belkide gercekten gelme sanslari olmadi. Orada dogum yapma fikrine aileniz ne diyor18 saatlik yol uçakla bir saat uçak yolcusu sıkıntı değil İstanbul içi ulaşım sıkıntı .
Yurt dışı olabilirUçakla nasıl 18 saat sürüyor ki
1 ay önceden aldım bileti hafta içi uygun olduğu içYa senin yerin eşinin yani değil mi? Ne işin var çocuğun babasından ayrı uzaklarda?
Ayrıca kimse işinden alamaz ama keşke konussaydiniz hafta sonuna alsaydiniz ya da önceden ne yapsak diye anlaşıp bir yol bulsaydiniz.
"Cuma geliyorum,beni alın" demek eğer emrivaki ise insanlar da ne yapsın, özel sektörde insanlar çocuğunun okuma bayramına bile izin alamiyor
doğumu kendi evinde mi yapacaksınYani ben de 32 haftalık hamileyim, yeni ailemin yanına geldim uçakla hatta dönüşte eşimin araba ile götürmesine razı olmadı babam,eşim gelip ben de görürüm aileki seni alır geri dönerim diyordu fakat babam uçak bileti aldı, hem ona eziyet gel git hem sana sonra yine gelirsiniz diye ve bizim evimiz en yakın havaalanına 75 km havaalanına, erkek kardeşim çalışıyor yine de ailecek beni aldılar havaalanından yine haftaya gönderecekler.
Düşüncesizlik bence seni doldurmuş gibi olmayım. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar, gerçekten hareket etmek gittikçe zorlaşırken..
Eşin haklı çok ailenle ilgili polemiğe girme duygusal manada sen de hormonal olarak da etkileniyorsun. İlerde yine iletişim irtibat olacak hiç yorma kendini aile ilişkileriniz bozulmasın.
Şunu diyebilirlerdi kardeşim veya kızım ya uçak biletini otobüs biletini haftasonuna al da seni alırken zorlanmayalım sizw de bize de eziyet olmasın
Bir de bebişi evinizde doğursanız daha iyi gibi o kadar eşya vs zor olur size , illaki biri gelir yardıma sizin yanınıza eviniz daha rahat olur bence
Erzincandan İstanbul'a demiş konudaYurt dışı olabilir
Gözden kaçırmışım:) bilemedim şimdi belki aktarma vs diye miErzincandan İstanbul'a demiş konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?