8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

İlk doğumunuz mu bilmem ama doğum özel bir andır ve anne de baba da bir arada olmalıdır bence. Yerinizde olsam gitmezdim. Ha doğum sonrası yardımcı olurlar diye gidiyorum diyorsanız da sizi almaya gelmemelerinden yardımcı olup olmayacakları da ortada bence.

Ben devam konularını yazayım. Bebeğin bezi bitti kimse almaya gitmedi. Topuk kanına gitmemiz gerekti kim götürecek? Doktor kontrolü var, kimse izin almadı…

Umarım kolay bir doğum olur. Öncelikle ben şahsen sizin yerinizde olsaydım gitmezdim. Herkes çalışıyor diyorsunuz doğum başladığı vakit tek olmayı göze alamam. Birde bu çocuk sadece benim değil ki. Eşimle birlikte yolunu gözleyip doğuma niye annemin yanına gideyim o gelsin bana. Bir değerinizi arttırın. 18 saatlik yolu onlar gelmeli minicik bebek ve siz değil. Ayrıca babaya da saygı duyup onunla durmanız daha adil olur. Gitmeyin boşa herkesin kendi önceliği olur sizin önceliğiniz de eşiniz ve bebeğiniz olmalı. Annenizi de kırmadan iyi hissetmiyorum gelemeyeceğim deyin. Eşiniz de bu durumdan memnun olur sağlıklı bir doğum ve lohusalık dönemi geçirin inşallah..

Saka gibi konu. Cocuk dogacak bana olmayacak.
Belliki aile istemiyor bile orada dogum yapmani. Herkesin isi gücû ailesi kendine gôre hayatlari vardir, dogum yapan biriyle ilgilenme durumlari olmayabilir. Gayet normal bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…