- 14 Temmuz 2023
- 69
- -6
- 3
- 23
- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Uçakla bir saat evet benim dert ettiğim uçak yolcuğu değil İstanbul içi ulaşım ve gördüğün değerErzincandan İstanbul'a demiş konuda
Eşiniz haklı, bencede gitmeyin. Hem eşiniz doğduğu gün yanında olabilecek mi bebeğinin? Eğer o gelemeyecekse gitmeniz hiç doğru degil.Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Doğuma iki gün kala falan izin yazdırıp gelecektiEşiniz haklı, bencede gitmeyin. Hem eşiniz doğduğu gün yanında olabilecek mi bebeğinin? Eğer o gelemeyecekse gitmeniz hiç doğru degil.
Yok konuda 18 saat , Erzincan İstanbul gecince otobüsle gideceksiniz sandım . O zaman gitmeyin en mantıklısı aileniz o kadar da istemiyor . Sonuçta eşiniz olmadan doğum yapmak daha zorlayıcıUçakla bir saat evet benim dert ettiğim uçak yolcuğu değil İstanbul içi ulaşım ve gördüğün değer
Bode o bebekle dönmek var yazık ya yavruya yollarda perişan
Ne gerek varsa evinde doğur eşinin yanında kendi yatağında dinlen
Doğum sonrası sana bebeğe yatak gelen giden bebek görmeye gelmeler
Sakin sessiz sedasız herkese yük olmadan en rahatı kendi evin
Evet kendi evimi istiyorum, ailem başka bir ilde ben eşimle başka bir ildeyiz, ben doğum yapıp evime geçmek istiyorum her şeyi yatağı beşiği orda var benim de öyle , başka evde eziyet olur, ne kayınvalidem ne anneme gitmek istemiyorum evimde süreci atlatmak istiyorum. Annem veya kayınvalidem gelip gidip destek olacaklar Allah nasip ederse1 ay önceden aldım bileti hafta içi uygun olduğu iç
doğumu kendi evinde mi yapacaksın
Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Annem benim evde rahat edemez hiç, onun evinin şartları daha uygun, çok iyi bizimkine göre. Orada odamız da var. Kaç kere söyledi gel burada yap doğumu diye ama her şeyi oraya taşımak saçma geldi bana da. İnsan o haldeyken kendi ev konforunu arıyor. İyi ki öyle yapmışım iki doğumumu da.Evet ailem başka bir ilde ben eşimle başka bir ildeyiz, ben doğum yapıp evime geçmek istiyorum her şeyi yatağı beşiği orda var benim de öyle , başka evde eziyet olur, ne kayınvalidem ne anneme gitmek istemiyorum evimde süreci atlatmak istiyorum. Annem veya kayınvalidem gelip gidip destek olacaklar Allah nasip ederse
Doğum planıyla ilgili bu kadar saçma bir şey duymadım. Zorunluluk olsa neysede büyükler görsün diye başka yerde doğum yapmak ne kadar saçma. Eşinizle beraber olmanız lohusalık döneminde anne-baba-bebek şeklinde alışma dönemi geçirmeniz lazım. Görmek isteyen kendi gelsin birde orda millet görsün diye bebek hastalık kaparsa o zaman işiniz iş. Normalde lohusalar sakınır ziyaretçilerden siz yol yapıp ayaklarına bebek göstermeye gidiyosunuz tuhaf gerçektenKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Aynen öyle katılıyorum :) ailemi doğumdan önce görmek istedim hamilelik sürecinde onlarla da izin zamanı vakit geçirdim, sonrasında yine evime dönmek istiyorum yine de kendi evini arıyor artık insan. İnsan eşini de özler ya ben dayanamam o kadarAnnem benim evde rahat edemez hiç, onun evinin şartları daha uygun, çok iyi bizimkine göre. Orada odamız da var. Kaç kere söyledi gel burada yap doğumu diye ama her şeyi oraya taşımak saçma geldi bana da. İnsan o haldeyken kendi ev konforunu arıyor. İyi ki öyle yapmışım iki doğumumu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?