8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

Eşiniz haklı, bencede gitmeyin. Hem eşiniz doğduğu gün yanında olabilecek mi bebeğinin? Eğer o gelemeyecekse gitmeniz hiç doğru degil.

Uçakla bir saat evet benim dert ettiğim uçak yolcuğu değil İstanbul içi ulaşım ve gördüğün değer
Yok konuda 18 saat , Erzincan İstanbul gecince otobüsle gideceksiniz sandım . O zaman gitmeyin en mantıklısı aileniz o kadar da istemiyor . Sonuçta eşiniz olmadan doğum yapmak daha zorlayıcı

Bode o bebekle dönmek var yazık ya yavruya yollarda perişan

Ne gerek varsa evinde doğur eşinin yanında kendi yatağında dinlen

Doğum sonrası sana bebeğe yatak ayri oda gelen giden bebek görmeye gelmeler geçmiş olsunlar

Sakin sessiz sedasız herkese yük olmadan en rahatı kendi evin

Haklısınız bence karşılaşmaları gerekir ama doğumda da yanımda öncelikle eşimi isterdim çünkü onunla yaptım evladımızın doğumunu eşimle yaşamak isterdim

%10000

1 ay önceden aldım bileti hafta içi uygun olduğu iç

doğumu kendi evinde mi yapacaksın
Evet kendi evimi istiyorum, ailem başka bir ilde ben eşimle başka bir ildeyiz, ben doğum yapıp evime geçmek istiyorum her şeyi yatağı beşiği orda var benim de öyle , başka evde eziyet olur, ne kayınvalidem ne anneme gitmek istemiyorum evimde süreci atlatmak istiyorum. Annem veya kayınvalidem gelip gidip destek olacaklar Allah nasip ederse

Ben de olsam takılırdım buna çünkü ben aileme asla böyle bir şey yapmam. Güzel bir sofra hazırlarım ben evde, eşimle oğlum da havaalanından almaya gider genelde. Özen gösteririm böyle şeylere, aynı özeni ben de beklerim. Resmen sizi sallamamışlar. Doğumu orada yapma sebebiniz ne? Ben olsam gitmezdim.

Son düzenleme:
Haklı olmanızla birlikte ben iki tarafta da biraz iletişim sıkıntısı ve bireysellik gördüm doğrusu. Siz de orta yolu bulmak için onların izinli olduğu gün veya hafta sonuna getirecek şekilde planınızı yapabilirsiniz. Ailenizin bu konuda biraz duyarsızlığı söz konusu ancak sizin de karnı burnunda yanınızda çocukla doğum için ailenizin yanına gitmeniz çok elzem bir durum mu? Erzincan'da doktor vesaire yeterli imkan mı yok kaldı ki havaalanına almaya gelmeyenler hastanede veya evde size yardımcı olacak mı ? Bir de olayın şu boyutu var tamam kardeşleriniz izin alıp gelemiyor olabilir ama en azından havaalanına anneniz yengeniz birisi gelip yolculuk esnasında size eşlik edebilir . O da yok. Hoş değil

Neden kendi evinizde yapmıyorsunuz doğumunuzu. Kendi ailenizin evi de olsa çok rahat edemeyeceğiniz düşünüyorum. Madem gidiyorsunuz önce ailenizi arayıp bileti ne zamana, saat kaça alayım diye sormaliydiniz. Bu konuda siz yanlis yapmışsınız. Ama sizi gelip alma niyeti olmayan ailenizin de yanlışı yok değil.

Saçmalık yani baştan sona, hamile halinle tek başına uçakta ne işin var? Niye kalabalıkta evde bebeği doğurup, orda ilk günlerini geçirip, bebek daha aşısını olmadan o kalabalık uçağa sokuyorsun? Baştan sonra yaptığın bebeğe bencillik. Ben hayatımda hiç böyle saçma bir fikir duymamıştım.

Annem benim evde rahat edemez hiç, onun evinin şartları daha uygun, çok iyi bizimkine göre. Orada odamız da var. Kaç kere söyledi gel burada yap doğumu diye ama her şeyi oraya taşımak saçma geldi bana da. İnsan o haldeyken kendi ev konforunu arıyor. İyi ki öyle yapmışım iki doğumumu da.

Doğum planıyla ilgili bu kadar saçma bir şey duymadım. Zorunluluk olsa neysede büyükler görsün diye başka yerde doğum yapmak ne kadar saçma. Eşinizle beraber olmanız lohusalık döneminde anne-baba-bebek şeklinde alışma dönemi geçirmeniz lazım. Görmek isteyen kendi gelsin birde orda millet görsün diye bebek hastalık kaparsa o zaman işiniz iş. Normalde lohusalar sakınır ziyaretçilerden siz yol yapıp ayaklarına bebek göstermeye gidiyosunuz tuhaf gerçekten

Aynen öyle katılıyorum :) ailemi doğumdan önce görmek istedim hamilelik sürecinde onlarla da izin zamanı vakit geçirdim, sonrasında yine evime dönmek istiyorum yine de kendi evini arıyor artık insan. İnsan eşini de özler ya ben dayanamam o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…