8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

Ekstra bir durum yoksa kendi eviniz varken niye başka yerse doğum yapasanız ? Aile evi bile olsa kendi eviniz gibi rahat olmaz. Hiç düşünemiyorum bile böyle bir şeyi.
Eşinizin de bir buçuk ay önce ayrılacaksınız,doğuma gelse bile onla dönmeyeceksiniz muhtemelen erken diye. Ne gerek var?
Ayrıca sizi bir akıldır ayarlayıp almaları gerekir ever. Ben olsam gitmezdim.

Seni alabilecek kişilerin meslekleri ne ayıptır sorması?
Bence de özensiz davranmislar. Muhtemelen doğumdan sonra da 3-4 ay orda kalacaksiniz ondan gidiyorsunuz ama bence de gitmeyin kendiniz halledebilirsiniz korkmayin

Oncelikle ayağıma kurban ederim yine gitmem ne münasebet karsilanmayacagim ?

İkincisi yanlış yönlendirmek istemem ama sizi uçağa almazlar 7.5 aylık diye kuzenimi almadılar bunu bi araştırın derim
Doğru; thy ve sun ekspres, anadolu jet almıyor. Sadece pegasus 36. Haftaya kadar alıyor. Hem internette yazıyor hem de müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almıştım

Banada eşinizi bırakıp ailenizin yanınıza gitmeniz pek mantıklı gelmedi. Oda baba olacak sonuçta. Bu süreci beraber geçirmeniz daha güzel olur, eğer eşiniz çalışıyorsa yanınıza aileden birinin gelmesi daha mantıklı. Alınganlık yapmamışsınız bu duruma kim olsa kızar.

Esin hakli ne alaka babasi görsün çocuğunu dedesi nenesi değil hic luzum yok evinizde daha rahat edersinuz

Bence kimsenin evinde doğum yapmayın . Kendi evinizde doğum yapın yanınızda eşiniz olsun o size yardımcı olsun . Bebeği görmek isteyen gelir zaten

Çocuğun babası değil niye ilk önce sizin aileniz görüyor ne saçma plan yahu. Benim çocuğum doğduğunda ameliyat devam ederken eşim baktı bir saat. Yani ne kadar önemli çocuk anne karnında sizin ve eşinizin sesini biliyor .

Yani aileniz de çok tuhaf zaten . Ne gerek var yeni doğan bebeği bu kalabalığa sokacaksiniz en başta.

O kadar yogunsalar doğum yapınca da sana yardım edecek durumda değillerdir ..evinde yap eşin yardım etsin ..en iyisi ..

Aileci erkeklere kızıyoruz ama kadınlara hiçbir şey denmiyor. Böyle saçmalık mı olur? Doğumu kendi evinizde yapmak varken nasıl bu gündeme geliyor anlayamıyorum. Kendi iki kişilik aileniz üç kişi oluyor. Bunun her anını eşinizle paylaşmalısınız. Eşiniz sizden ayrılmak istemiyor. 8 aylık hamile halinizle sizi havaalanından bile almayı düşünmeyen insanların yanına giderseniz bu süreçte daha çok üzülürsünüz. Ama asıl mevzu yine de o değil, çok özenli olsalardı da kendi evinizi bırakıp gitmemelisiniz.

Sizi görmek isteyen yanınıza gelsin. Hiçbir yer kendi evinizin rahatlığını vermez.

Bence oturun evinizde . Eşiniz doğru söylemiş 8 aylık hamile bır kadın 18 saat yoldan gelecek üstelik bırakılmaz. Bariz onemsemiyorlar sizi. Kalın evinizde

Bence eşin haklı hem insana kendi evi daha rahat.Bir şekilde izin alıp seni karşılaya biilirdi 3 kişiden biri haftasonu gidemiyorsan tabi.Sonuçta 8aylık hamilesin artık doguma bir şey kalmamış zor öyle yalnız başına.

Bebegini gormek once babanin hakki diye dusunuyorum. Aileniz gorecek diye eşinizden ayri dogum yapma isteginizi cok garip buldum dogrusu.

Aileniz normalde de sallamiyormuş zaten sizi, hamile olmanjz bisey degistirmemis.
Bence de babası bebekle bağ kursun önce. Bence gitmeyin görmek isteyen size gelsin.

İki doğum yaptım ikisinde de eşimden ayrı kalmayı hiç düşünmedim. Anne/ KV evinde doğum yapmayı da hiç anlamıyorum ekstrem sağlık sorunları hariç. Sizi görmek isteyen size gelsin. Gebeliğin son ayını neden eşinizden ayrı geçiresiniz ki? Bebek ve baba arasındaki bağ böyle böyle zedeleniyor işte.

Bu saçma planı kim yaptı yahu.

Hepsi çalışan insanların evine doğumdan 1 ay önce eşinizi bırakıp gideceksiniz. Ne zaman döneceksiniz Allah bilir.

Bir de dönüşünüz minnacık bebekle olacak.

O bebeği doğar doğmaz kalabalığa toplu taşımaya sokacaksınız.

Hepsinin üstüne baba ile bebek aylarca ayrı kalacaklar.

Hem de aylardır gittiğiniz hastaneniz doktorunuz varken İstanbul'da işiniz ne.

Doğumu özelde yapmayacaksanız 8 aylık hamileyi devlet hastanesi takip için kabul etmiyordu en son.

Başlığa cevaben de evet önemsenmiyorsunuz.

Arayın ağrılarım arttı kendime güvenemiyorum ben vazgeçtim diyin bileti de açığa alın.

Ben olsam gitmezdim, bana çok destek olmak isteyen benim evime gelir

Şu anda tam olarak kaç haftalık hamilesiniz ? Uçağa binebilmek için "uçakla seyahatinde sakınca yoktur" ibaresi içeren doktor raporunuzu aldınız mı ?

Uçak için hafta sınırı var. Acaip bir grip salgını var. Dönüşte sanırım uçak düşünüyorsunuz çünkü ufacık bebekle araba çok daha kötü bir seçenek
Asisiz bebek, siz grip olabilirsiniz. Gerçekten çok kötü bir planlama ya, etrafınızda kimse uyarmadı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…