- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Doğru; thy ve sun ekspres, anadolu jet almıyor. Sadece pegasus 36. Haftaya kadar alıyor. Hem internette yazıyor hem de müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almıştımOncelikle ayağıma kurban ederim yine gitmem ne münasebet karsilanmayacagim ?
İkincisi yanlış yönlendirmek istemem ama sizi uçağa almazlar 7.5 aylık diye kuzenimi almadılar bunu bi araştırın derim
Esin hakli ne alaka babasi görsün çocuğunu dedesi nenesi değil hic luzum yok evinizde daha rahat edersinuzKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Bence kimsenin evinde doğum yapmayın . Kendi evinizde doğum yapın yanınızda eşiniz olsun o size yardımcı olsun . Bebeği görmek isteyen gelir zatenKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
O kadar yogunsalar doğum yapınca da sana yardım edecek durumda değillerdir ..evinde yap eşin yardım etsin ..en iyisi ..Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Bence oturun evinizde . Eşiniz doğru söylemiş 8 aylık hamile bır kadın 18 saat yoldan gelecek üstelik bırakılmaz. Bariz onemsemiyorlar sizi. Kalın evinizdeKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Bence eşin haklı hem insana kendi evi daha rahat.Bir şekilde izin alıp seni karşılaya biilirdi 3 kişiden biri haftasonu gidemiyorsan tabi.Sonuçta 8aylık hamilesin artık doguma bir şey kalmamış zor öyle yalnız başına.Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Bence de babası bebekle bağ kursun önce. Bence gitmeyin görmek isteyen size gelsin.Bebegini gormek once babanin hakki diye dusunuyorum. Aileniz gorecek diye eşinizden ayri dogum yapma isteginizi cok garip buldum dogrusu.
Aileniz normalde de sallamiyormuş zaten sizi, hamile olmanjz bisey degistirmemis.
Ben olsam gitmezdim, bana çok destek olmak isteyen benim evime gelirKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?