8 aylik hamileyim,evden kovuldum ve siddet gordum neden mi?

Bunları söylemesi size yaptığı son iyilik olmuş. Belki birkaç gün sonra kalbiniz yumuşayacaktı, ona bir şans vermek isteyecektiniz ama kendisi ne biçim biri olduğunu göstermiş. Çok üzgünüm ama bu adamdan ne koca, ne baba, ne dost.. hiçbir şey olmaz.

Çocuğu alırım demesi de anca lafta kalır. Sizi acıtmak için söylediğine eminim, ama zaten ne kadar istese de hiçbir hakim, annesi duruyorken hiçbir bebeği, hiçbir çocuğu babasına vermez. Hele de yeni doğmuş bir bebeği kendi ayakları üstünde durabilen annesinden kimse alamaz, sakın o laflarına aldırmayın.

Çok da gençmişsiniz, kendinize onsuz bir hayat kurun. O da kafasını duvarlara çok vuracak.

Size uyguladığı şiddetin izleri duruyorsa, mutlaka, ama mutlaka doktor raporu alın, karnı burnunda karısını hırpaladığı belgelensin, ileride lazım olur.

Son düzenleme:
Size uyguladığı şiddetin izleri duruyorsa, mutlaka, ama mutlaka doktor raporu alın, karnı burnunda karısını hırpaladığı belgelensin, ileride lazım olur.

İlerde değil dilerse evliyken bile tazminat alabiliyor yahut ceza verdirilebiliyor..Fakat işler iyice çığrından çıkmasın ya da belki düzelir umuduyla çoğu kadın buna yaklaşmıyor.O kadar çok hakkımız var ki aslında kanun yoluyla alabileceğimiz fakat çoğumuzun haberi bile yok tam anlamıyla.

canim yanlis anlasilma olmus galiba o mesaji bana kayinvalidem degil esim olacak adam atti..yani ben kayinvalidemle gorusup olanlari anlatinca oda esimle konusmus olacakki oda kizmis neden anlattin gibisine..kayinvalidem herhangi bi tepki vermedi ondan sonra ne konustular tam olarak bilmiyorum ama ben tel de olanlari anlatinca uzuldu.. icini bilemem tabi

Başkası olsa senin bacaklarını mı kırarmış??

Bu adam kendisini normal bi insan gibi görüyo sanırım.Başkası olsa seni el bebek gül bebek yaşatırdı belki de.Sakın kendinde suç arama canım.Merhametsiz bi insanla ne kadar yaşayabilirsin.
Hala kendini haklı görüyo,senden de vazgeçmiş şimdiden baksana.

Boşveeer canım daha 23 yaşındaymışsın gençsin daha.Hiç sıkma canını.Bebeğine de gül gibi bakarsın,onsuz çok daha iyi yaşarsınız.Bi ömür kahrını çekmeye değecek bi insan değil bu.

Arkadasim oncelikle bebegin hayirli olsun
hastaligin icin cok gecmis olsun umarim sonuclarin iyi cikar
inan can-i gonulden diliyorum bunu
bende hamileyim ve inan gozyaslarima engel olamadim
soylemek istedigim cok seyi arkadaslar zaten yazmislar
ama sadece sunu soylemek istiyorum LUTFEN KENDINI EZDIRME
ve LUTFEN KENDINE VE BEBEGINE IYI BAK
Kadinlar ilgiyi zaten sever ama hamile olunca daha bir
sefkat daha bir sevgi ilgi bekler kocasindan..

Ve o mesajlari silme derim.. hatta bir darp raporu alsan nasil olur?
ve ailesi ne diyorlar bu duruma?

Ailen yanindaysa uzuntunu hafifletmeye calis
biliyorum unutamazsin o kabus dolu saatleri ama
en azindan sana vuran bir insani ustelik kendini hakli cikartip
bebegini elinden almakla tehtid eden o adama karsi ayakta ol
ve o yaptigi rezilliklerden utanmayan o insani bu sartlar altinda
hayatina sokma derim..

Hersey gonlunce olsun haberlerini bekliyoruz

yazdıklarınızı dehşetle ve elimin tekiyle ağızımı kapatarak okudum...çok üzüldüm,çok sinirim bozuldu...diyebileceğim tek şey,en doğru kararı vermişsiniz.sakın geriye dönmeyin....

okurken gözyaşlarımı tutamadım nasıl bi insanmış bu insan bile demek istemiyorum ben bu adama allahından bulsun bu işin bu noktada bitmesi çok daha iyi olucak sizin için çocuğunuz olduğunda hergün kavga gürültünün olduğu bir evde büyümesi çokk çok zor bir şey belli ki bu adam akıllanmıcak allah yardımcnız olsun sizi ve bebeğinizi korusun umarım her şey bundan sonra güzel olur sizin için

valla o kadar şok oldum ki,az evvel eşime de anlattım durumunuzu,bağışlayın ama etkisinden çıkamadım.kendisi,karakola gidip şikayette bulunmanızı,daha sonra iyi bir avukat tutmanızı öneriyor...

çok üzüldüm olacak şey değil nasıl bi insan böyle davranır anlayamıyorum eşin pişman olur mu bilemiyorum umarım pişman olur ve senin gönlünü alır çünkü ortada bi bebek var canım ama hiçbişey yapmaz kuru kuru iki kelime ederse kanma derim daha 23 yaşındasın bakarsın çocuğuna hayırlısıyla yarın birgün daha da kötü olabilir olmayabilir de sözün bittiği yer denilen bu olsa gerek herşeyin hakkında hayırlı olmasını dilerim en doğru kararı sen verirsin ama bebeğin için güçlü ol kendini yıpratma

evet bencede gidip rapor almalı darp lduğunu kanıtlayacak belgeler edinmelisiniz dava açarsanız çocuğu isterse elinizde deliliniz olsun ki bebeğinizi alamasın sizi daha fazla üzmesine izin vermeyin

valla o kadar şok oldum ki,az evvel eşime de anlattım durumunuzu,bağışlayın ama etkisinden çıkamadım.kendisi,karakola gidip şikayette bulunmanızı,daha sonra iyi bir avukat tutmanızı öneriyor...

mayis06

evet bencede gidip rapor almalı darp lduğunu kanıtlayacak belgeler edinmelisiniz dava açarsanız çocuğu isterse elinizde deliliniz olsun ki bebeğinizi alamasın sizi daha fazla üzmesine izin vermeyin

Evet kesinlikle katiliyorum arkadaslara..
mesajlari silmeyin.. vurdugunu acik acik yazmis sonucta ve ustune tehtid!
ve darp raporu alin gorunurde bir sey olmayabilir ama buna siz karar vermeyin
inanirmisiniz 8 aylik hamile bir kadina yapilan siddetin yanisira
psikolojik siddet yapmasi beni bitirdi
karnindaki bebegi almayi tehtit ederek en buyuk siddeti uyguladiginin
farkinda olmayacak kadar gaddar bir insanmis
yaninda kalmasin diyorum !!!!
incinen duygular
kirilan gurur
ve saygisizlik sevgisizlik
bundan fazlasini C E K M E Y I N !

ben ne saygısızlık ya rabbim korumus seni daha kötüsünüde yapabilirdi sana hamile bir kadına hangi vicdanla el kaldırmıs her seyden önce en hassas dönemindesin sen duyguların cok incilmiş olmalı yerden göge kadarda haklısın valla geri dön yada dönme diyemem ama burnunu iyice sürttür derim

Hamilelikte hiç hiç yaşanmaması gereken şeyler. senin huzurlu bie gebelik geçirmen lazım ki çocuğunda yarın fdoğunca sakin dingin bir çocuk olsun ama babanın umrunda bile değil. bu adamdan ne köy olur ne kasaba malesef. iyi bir baba olacağınıda sanmıyorum bence sakın dönme. kendine yeni bir hayat kur başşarabiliyorsan. çünkü aranızda malesef saygı tükenmiş...

gerçekten de çok geçmiş olsun. hele hele hamilelikte hormonal nedenlerden dolayı insan daha da hassaslaşıyor.

bu olaydan sonra direk olarak bir hastaneye gidip "adli rapor" alabilirdin, belki şu an için hala geç değildir (yüzündeki izin miktarına bağlı) yine rapor alabilirsin. üstelik hem fiziksel hem de psikolojik istismara uğramışsın, bu büyük suçtur..ayrıca bir tek sen yaşamadın bunları seninle birlikte bu hamilelik sürecinde her yaşadığın acıyı ve mutsuzluğu bebeğin de hissetti. seninle birlikte bebeğin de stres altında ve bebeğinin de sağlığı açısından MUTLAKA BİR DOKTORA GÖRÜNMELİSİN.. onlara anlatırsan bu yaşadıklarını sana yardımcı olacak ve ne yapman gerektiği konusunda yol göstereceklerdir.

bunu yaşayan sadece sensin, buradan konuşmak kolay olur ama inceldiği yerden kopsun derim, ileride daha büyük sıkıntılar yaşamamak için belki de bazen bitirmek en doğrusudur. zaten zamanla şu dönem geçince herşey berraklaşır ve yolunu en doğru şekilde çizersin.

bebeğini alma konusunda da hiç merak etme, belirli bir yaşa kadar bebekler annelerine bağımlıdır ve bebek babaya verilmez, bu konuda şu an için endişelenmen yersiz olur. önce kendini ve bebeğinin sağlığını düşünmelisin.

tekrar çok geçmiş olsun

Aynı şeyi düşünüyorum hemen bu gece darp raporu al canım. Bu mahkemede seni haklı çıkartır, çocuğu almayı kesinlikle unutmak zorunda kalır, hatta sana yaklaşma yasagı bile koyar mahkeme. Hemen darp raporu al ve mesajlarını kanıt olarak sakla. Allah yardımcın olsun ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Mutlaka hastaneye gidip "ADLİ RAPOR" al darp tesbiti için, hastanedeki polisler "adli vaka" olduğu için senin ifadeni alacaklar ve tutanak tutacaklardır, bunun sonucunda adli süreç başlayacaktır.

Hukuksal süreç devam ederken adli rapor, elindeki mesajlar ve hatta bir tanık varsa (komşu.. vs) boşanma davan kolaylaşır hatta çatır çatır tazminatını ve bebeğini de alırsın.

hiç merak etme bugüne sana attığı tokat adli mercilerce onun da yüzüne atılır!!

bebeğini taşıyan kadının canını yakan, onun o halde tek başına çıkıp gitmesine göz yuman adam insanlıktan nasibini almamıştır. hata edip dönersen, birgün seni dövmekle kalmaz yavrunu da koparıp alır elinden.. kimbilir daha neler yaşarsın.. yaşın gençken topla cesaretini, mantığını dinle bitir bu işi.. Hakkında hayırlısı olsun..

Umarım en kısa zamanda alır raporu. Darp izinin ne kadarı kalmıştır bilmiyorum ama bu arkadaşın 8 aylık hamileyken şiddet gördüğünün belgelenmesi lazım. Velayet annede olacak o muhakkak, ama yarın bir gün adam annenin çocuğun hayatına musallat olmaya kalkarsa lazım olur "bu adam ruh hastasından başka bir halt değildir, zarar verebilir" tanısının koyulması için.

Suç duyurusunda bulunmadığı sürece o aldığı rapor ileriye yönelik olarak hiç bir önem teşkil etmez.. Ancak tekrarında öncede yapmıştı diye bir kanıtı olur. Ayrıca rapor almaya gidince , hastane polisine doktorlar tarafından şikayet iletiliyor zaten. Eğer magdur şikayetçi olursa rapor ona göre işleniyor, olmazsa dosya orada kapatılıyor ağır darpler haricindekiler.

kızlar arkadaşın yazdıklarından sezdiğim boşanmayı istemiyor aslında, ayni özür dilese barışacak aslında...
yanlış anladıysam düzelt başlık sahibi arkadaşım
herkesin kendi tercihi tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…