- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
- Konu Sahibi benkimimki
-
Son olanlari paylasmak istedim.. Butun yorumlara tesekkurler bu arada bana vakit ayirdiginiz derdime ortak oldugunuz icin inanin okadar kotu hissediyorumki.. Ilk mesajimda yazdigim gibi dun tokattan sonra sadece agladi korktu gibi biseymi oldu diye ama arasi 10 dakika gecmeden tavirlara devam.. Sonra mesaj atti ben gitmiisim kararimi vermisim soyle boyle sadece tokat icin ozurdilerim yazmis yani diger herseyde hakli kendince.. Bugun kayinvalidem aradi olanlari genel olarak anlattim oda onunla konusmus olacakki bana su mesaji atti inanamadim.. Madem biseyleri anlatiyosun yarim yamalak anlatma benim yerimde bi baskasi olsa senin bacaklarini kirardi bana saydigin laflardan sonra.. Yazmis yani dovme konusundada artik kendini hakli goruyor..ne geldi ne aradi ne ozur diledi..iste boyle
Size uyguladığı şiddetin izleri duruyorsa, mutlaka, ama mutlaka doktor raporu alın, karnı burnunda karısını hırpaladığı belgelensin, ileride lazım olur.
canım son yazdığın yoruma bakarak ve onların yaptıklarına bakarsan bir dk bile düşünme eyvallah de derim sana bunarla sen basa çıkmazsın çok ezilirisn onu söyleyeyim kadın sen ne anlatırsan inanmaz eşin zaten alemlerde kendi kendine o nedenle çeneni bile yorma kendini hiç yorma derim
valla o kadar şok oldum ki,az evvel eşime de anlattım durumunuzu,bağışlayın ama etkisinden çıkamadım.kendisi,karakola gidip şikayette bulunmanızı,daha sonra iyi bir avukat tutmanızı öneriyor...
mayis06
evet bencede gidip rapor almalı darp lduğunu kanıtlayacak belgeler edinmelisiniz dava açarsanız çocuğu isterse elinizde deliliniz olsun ki bebeğinizi alamasın sizi daha fazla üzmesine izin vermeyin
Evet kesinlikle katiliyorum arkadaslara..
mesajlari silmeyin.. vurdugunu acik acik yazmis sonucta ve ustune tehtid!
ve darp raporu alin gorunurde bir sey olmayabilir ama buna siz karar vermeyin
inanirmisiniz 8 aylik hamile bir kadina yapilan siddetin yanisira
psikolojik siddet yapmasi beni bitirdi
karnindaki bebegi almayi tehtit ederek en buyuk siddeti uyguladiginin
farkinda olmayacak kadar gaddar bir insanmis
yaninda kalmasin diyorum !!!!
incinen duygular
kirilan gurur
ve saygisizlik sevgisizlik
bundan fazlasini C E K M E Y I N !
Aynı şeyi düşünüyorum hemen bu gece darp raporu al canım. Bu mahkemede seni haklı çıkartır, çocuğu almayı kesinlikle unutmak zorunda kalır, hatta sana yaklaşma yasagı bile koyar mahkeme. Hemen darp raporu al ve mesajlarını kanıt olarak sakla. Allah yardımcın olsun ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?