8 aylik hamileyim,evden kovuldum ve siddet gordum neden mi?

bende aynı kanıya vardım.ama kesinlikle dönmesini tavsiye edemeyeceğim kendisine..bu adamdan ne eş ne baba hatta insan olmaz.

Eğer o adama geri döneceksen ellerin armut toplamasın sende onu bir güzel döv!

Karısını döven adamlardn nefret ediyorum! Arkadaşım çok büyük geçmiş olsun... Sana hamileyken sinirden vuran adam, sen o çocuğu doğurduktan sonra ne yapmazki? Şimdi bile evine girmiyomuş bebek olunca eve mi bağlanacak sanıyosun? Bir adam 7 sinde neyse 70 inde de aynıdır... Lütfen bir kez daha dşün... Böyle bi adamdan çocuğuna baba olurmu? Daha çok gençsin.. yıllarını biraz ağır olacak ama böyle bir Ş....siz için harcama... Lütfen cok iyi düsün... Hem bebeği doğurunca senden alamaz... sakın korkma.. o annesine muhtaç olduğu için hiç bir mahkeme o bebeği babasına vermez... git bi darp raporu al.. elinde delil olsun...

Allah yardimcin olsun cok üzüldüm o adam birak baba olmayi es olmayi da haketmiyor böyleleri niye evlenir bilmem sana ve bebegine bol sans diliyorum...

yaşananlar aslında tanıdık...günümüzde kadınlar bu tepkilere maruz kalıyor evet..kendini erkek sanan ve gücünün sadece kadınlara yettiğini sanan zavallı insancıklar işte...tek üzüldüğüm bebeğinde bunları duyması hissetmesi, çünkü anne adayıda sırf çocuğu için bu kadar üzülmüştür..neticede kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olduğu belli ama onu yaralayanda basit sebepten bukadar çok hırpalanmak önemsenmemek...oooff ne diyeceğimi bilemedim iyice uykum kaçtı

Allah sabır versin ama kararlarını kendin ver kimsenin doldurusuna gelme.olacagı varsa olur zaten sen herseyin en iyisini bilirsin.herseyi sen yasamıssın.

Ben hala yasadiklarimin gercek lgini algilayamiyorumki artik.. Evliligimde sorunlarimizin oldugunu ben kendi adima anlamistim ama isin bu raddeye gelceni hemde doguma bu kadar yakin tahmin edemedim.. Bebegimin odasi bile hazirdi..maddi olarak ayligim var ama neyim var neyim yoksa hep verdim o bana evi bile birakmiyo.. Aslinda aileme uzak ev yanliz napicam evde bilemiyorum yoksa evi almak icin ugrasirim ama bilemiyorum aklim cok karisik..darp raporuna gelince vurdugu yer basimin sol tarafi yani kulagimin tam uzeri..sanirim kulak zarimda bi sorun olustu cunku hala uyusuk ve sagirlik var kulagimda..yarin doktora gitcem bunun icin ve ayrica polise bildirmeyi dusunuyorum ama korktugum sey ne biliyomusunuz..eger tek basima bi vucut olsam zaten bana vurdugunda aglamakla yetinmezdim sanirim ama bu isin dahada buyuk siddete donusmesinden dahada cirkinlesmesinden ve bebegime bisey olmasindan korkuyorum..yani herseyi dogumdan sonraya birakiyorum sonrada gec kalmaktan korkuyorum.. Ona donmek gibi bi dusuncem yok zaten pisman olup yalvaranda yok..o yuzden mantigim bitti diyor ama dedigim gibi bi tarafim hala bu bi kabus uyaninca gececek korkma diyor cok garip bi duygu..sanirim biraz daha zaman gecmesi lazim.. Bu arada ben yurtdisinda kaliyorum sanirim ilk mesajimda bildirmedim..

eski konunuzu hatirliyorum.
su yazdiklariniza gercekten cok cok uzuldum, ne diyecegimi bilmiyorum.
suan dusundugum sey o adamin sizi ve bebeginizi asla ama asla haketmedigi.
nasil bir adammis anlamiyorum...
boyle oldugunu daha onceden nasil goremediniz onu da anlamiyorum.
karni burnunda kadina vuracak kadar ofkelenecek ne bulmus su konustuklarinizda aklim almadi...
cok yazik...

Yurtdisinda nerdesin bilmiyorum ama sen yinede doktora muayene ol doktor raporun sen istemedigin sürece 3.sahislara verilmez.Esinin ne yapacagini bilemeyiz hic degilse elinde hamileyken darp edildigine dair belgen olur tehdit ederse polise verirsin.

Arkadasım sen yazmadan ben anlamıstım yurtdısından oldugunu o kadar cok gördüm ki böyle vakalar... 21-22 yasında arkasından atlı kovalıyor gibi evlenen, otomatlardan, eski alışkanlıklarından, eski arkadas ortamından kopamıyan, aile sorumlulugu alacak kapasitesi olmayan, cocuk kalmış adamlar. Pembe düşler kuran 3-5 ayda tanıdım sanıp aşkla evlenen evlenince de tanıdım sandıgı adamın gerçek yüzünü görüp hayal kırıklıgı yasayan genç kızlar. Maalesef.. Yüksek ihtimalle eşiniz değişmeyecek, doktora gidin, durumunuzu doktora ve sosyal görevliye anlatın. Şikayetçi olup olmadıgınızı veya bosanma isteginizi sorduklarında gerekirse olayın şokunu atlatamadım ve henüz saglıklı düşünemiyorum deyin. Bi de yasadıklarınızı paylaşın bizimle ,arkadaslarınızla, ailenizle asla kara kara düşünmeyin ve kendinizi suçlamayın.

ev kendi eviniz miydi? yani kira degil miydi?
kendi evinizse evi bana vermiyor ben de ona birakacagim demeyin yoksa burada dusup bayilirim :26:

ayrica bir an once gidip darp raporu alin, elinizde bulunsun o adama karsi!

Son düzenleme:

Dövmenin haklı yanı yok. Hayvan mıyız biz? Hayvanlar bile dövülmüyor. İnanılmaz para cezaları var.Of ya, kendimi senin yerine koyuyorum, hamile iken bu durumu yaşamak???? Zorun en zoru. Ama gecenin sabaha en yakın zamanı en karanlık zamanıdır.
Hayatım, Allah ile mazlumun duası arasında perde yoktur. Dua et.
Kaynananı da arama. Görümce elti şudur budur kıkırdıyorlardır şimdi.
Arkadaşlar, bazen kadın kadının en büyük dostu, bazen de en büyük düşmanı oluyor işte. Devamını da okuyayım.

8 aylık hamile bir kadını dövecek kadar gaddar, canavarlaşmış bir adam, sen doğum yaptıktan sonra dövmekten ya da eziyet etmekten çekinmeyecektir.
Özür sözdür. Söz uçar.
Sen bana kalırsa daha sert ve kalıcı olması açısından bir piskiyatriye görün, o durmunu ve psikolojini ona göre değerlendirecek ve hamile iken gördüğü piskolojik şiddet dolayısıyla sağlığı bozulmuştur diyecek.
Pirincin taşını sen ayıklayacağına o ayıklasın.
Hiççç bekleme, rapor, tutanak, imza evrak, hiç beklemeden al bunları.
geri dönmek mi? Vebali almak istemem, en doğrusunu Rabbim bilir, şahsen durmazdım. Duramazdım.

herkes gibi bende çok üzüldm canım yaşadıklarına gerçekten çok zor bi durum allah kimseye yaşatmasın nasıl insan bunlar ben anlamıyorum gerçekten. sana boşan yada boşanma diyemem çünkü bi evliliği yıkmak bu kadar kolay olmuyo tabi biz kadınlar belkide kolay vazgeçemiyoruz değşir umuduyla sonuç genelde hüsran oluyo ama..allahım senin ve bebeğin için nasıl hayırlısıysa onu versin inşallah.

Durumuna çok çok üzüldüm bunun tarifi yok

içim acıdı gerçekten...

yerinde olsam ev annemlere ne kadar uzak olursa olsun

tüm haklarımı alırım,kullanırım.

Yurt dışında yaşıyorsun daha şanslısın yasalar daha belirgin ve net.

Bu adama karsı elınden geleni ardına koyma

yapabileceğin herşeyi yap ve asla geri dönme!

çok üzgünüm şu an çünkü bir hamileye nasıl el kaldırılır bir can taşıyo o insan off off çokda sinirlendim rabbim kimsenin basına böyle bir şey vermesin bence hemen evliliğini bitirme tamam o hatalı biraz süründür belkide değişir eğer değişmezse bitir evliliğini off bilmiyorum benimde kafam karıştı kim bilir sen neler düşünüyorsun şu an

ne diycemi bilemiyorum yazını dün okudum dünden beri aklımdan çıkmadın çok hemde çok üzüldüm yaşadıkların bana çoook şeyler hatırlattı hamile kadının dayak yemesi kötü hamile olmasanda çok kötü ama hamileyken insan daha hassas daha kırılıgan oluyor seni çok iyi anlıyorum.insan oğlu neler neler yaşıyor tek ihtiyacın olan şey zaman.allah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun.bizi habersiz bırakma aklım sende dualarımla...

benkimimki benkimimki benkimimki sen herşey sin.ne olur bu nikle başla değişime.

Bir de sorunlu bir aile de büyümek çocuklara çok zor geliyor.düşünsene omuzlarını bir de çocuğun doğunca onun omuzlarına bak.aynı sıkıntıları o küçük omuzlar kaldırmak zorunda kalıyor.anne baba olmak hakkaten çok büyük sorumluluk.ne yazıkki bazı erkekler eş ve baba olmanın gereklerini yapmayı bırakın düşünme kapasitesinde bile olmuyorlar.çocuk büyütmek çok zor bir olya.hastalıkları ateşlenmeleri,büyürken devamlı huy değiştirmeleri,yaramazlıkları çok çok sabırlı olmak gerekiyor ki çocuk sağlıklı büyüsün.insanlıktan nasibini alamamış ne yazıkki.inşallah Karşınıza Allah korkusu olan iyi niyetli insanlar çıkar ve bundan sonra mutlu olursunuz.ne yazıkki sorun özür dilemesi değil.pişmanlıkta değil.komple kendisi.komple arınması gelişmesi,kendiniz düzeltmesi lazım.bir saniyelik bir pişmanlıkla olacak şey değil ne yazıkki.

bugun yeni bi gune uyandim ne yapmam gerektigini dusundum yine.. hala beyefendiden ses seda yok bu arada.. sevineyimmi dahami cok kizayim bilemedim.. bugun hastanede randevum vardi kan sonuclarim icin durumumu ogrencektim gerci sonuclar cikmamis daha carsambaya kaldi ama insan merak edip bi sekilde gorenmek istemezmi? neyse.. eger polise gidip boye boyle oldu diye sikayette bulunsam polis onu aricak goruscek ama tutuklama filan olmicakmis.. yani ben sadece sikayetci olabilirim ama dedigim gibi bi morluk filan yok..sikayette bulununca bildiginiz polis esimi aricak alicak filan inanin bunu su an kaldiramam..oldu olmadi kapiya gelir beni burda ailemin yanina karnimda ebbegimle daha cok rezil rusva eder ve ailemlede yuz goz olup onlarinda sinirini iyice ziplatsin istemiyorum.. soyle dusundum.. yasadigim olayi bi bir hafta sindircem.. daha sonra akli selim bi insanin araciligiyla ona doguma kadar evde kalabilecegini daha sonra ben kalcagimi evden ayrilmasini istiycem.. oda muhtemelen yok dicek ki zaten beni bununla tehdit ediyor bebek konusunda.. bende davaci olup beni eve almiyor ve evden gitmiyor seklinde bi yola gircem artik polislikmi oluruz ne oluruz bilmem.. ama kendimi hazirlamis bivaziyette ne olursa ne yaparim gibi bi mantikla karsisinda durmam ne olacagini kestirmeden karsisina cikmamdan daha hayirli diye dusunuyorum.. aklima baska bi care gelmiyor su an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…