- Konu Sahibi benkimimki
-
yaşadığın gerçekten zor..
allah yardımcın olsun..
düşünüyorum da ev de eşi ile vakit geçirmeyen bir eş ve kötü dawranmak, zeytinyağı meselesi tabi.. ben sanırım bu raddeye gelinceye kadar bile tahammül edemzdim..eşim sürekli dışarda olacak ben evi beklicem..
bizde aynen ölee sürekli tek gittiğim yer kayınvalidemler
selam arkadaslar,
bundan bi kac ay once konu acmistim esimle alakali o zamanlar 4-5 aylik hamileydim. esimle aramizda olan bazi soguk davranislardan dolayi, borclar vs stres ve esimin israrla bana dugunde mihir altinda takilan altinlari bozdurmak istemesi( ben ona destek olmak icin sonunda verdim bozdursun diye ama aslinda gonlum razi degildi cunku cok sorumsuz harcamalari vardi ve bebegimin gelecegi icin istemedim) ama baktimki aramizda daha buyuk sogukluk oluyor verdim. simdi su anki durumumu anlatmak istiyorum. belki biraz uzun olcak kusura bakmayin ama inanin o kadar kotuyumki..
bugun esimle yine tartistik.. tartismamizin sebebi ozet olarak annemlerin dogacak bebegimize almis oldugu esyalari bize getirmek istemesi.. esim bana 1 saatten eve gelirim dedi..cunki yine disardaydi her zamanki gibi..benimle hic vakit gecirmez..ben esime bana 1 saatten gelirim demesi uzerine yaklasik yarim saat sonra mesajla eve gelebilirmisin yarim saatten filan diye sordum.. neden dedi..boyle boyle annemler esya almis besik surme arabasi vs vs yukari tasiyamiyorlar yardimci olurmusun yarim saatte burda olurlarmis tel de gorustum dedim.. cevap geldi yine hayir 7 ye gelirim diye.. ama demin 1 saatten gelirim demistin simdi yine niye vazgectin ne isin varki dedim..kuzenimde oturuyorum..soyle ben onlardan ugrar alirim dedi.. ve ben artik bunun uzerine kizdim.. dedim 1 defeda ben bisey isteyince,ki istedigim sey cocugumuz icin evimiz icin,evet de dedim.. neymis izin gunuymuste cumartesiymiste vs vs dedim insan bi izin gununude karisiyla gecirmezmi..hepmi disarda olur..daha dun gece yataga yattigimizda iyilikle duygularimi actim sana ne kadar uzuldugumu bu ilgisizligine sogukluguna ama sen bugun hala aynisin.. bu arada kara cigerimde sorun olabilme ihtimaliyle erken dogum yapma riskim var...geceleri kasintidan uyuyamiyorum.. sinir stress olmam normalken ben hep yapici olmaya calisiyorum.. daha sonra bu mesajlasma devam etti ve ben yine ayrilik gundeme getirdim..zaman zaman bunu dile getirdim..beni sevmiyorsan deger vermiyorsan bitsin bu is diye..ben evin basini beklemek icin evlenmedim diye.. ve bu bana hep kapi orda defol git gibi konusur sonra bi sekilde duzelirdi hep..bugun yine oyle dedi..dedim neden ben gidiyorum..bu evde en az senin kadar benimde hakkim var.. benimde aylik katkim var maddi olarak hem hamile bi kadinim cocugunu tasiyorum hem keyfimden demiyorumki ben madem istemiyosun evlilik zor geliyo bitsin.. saat 7 de gelirim diyen adam saat 6 di ben geliyorum bakalim goruscez gibi tehdit vari bi mesaj..ben tepki vermedim..eve gelince yine herzamanki gibi laf kalabaligi yapar diye beklerken kapidan girer girmez yatak odasina gitti ve ne kadar esyam varsa kiyafet yerlere firlatti..oyle bi firlatiski sanki beni o... ta yakalamis gibi.. neye ugradigimi sasirdim.. beklemiyordum..bukadarda hem suclu hem guclu olmasini.. madem ayrilik istiyosun ha ? al sana iste diyerek firlatti herseyi.. bende o anki sinirle oyle firlatilmazki boyle firlatilir diye komidinin uzerindeki makyaj malzemelerini doktum yere .. dondu bana oyle bir tokat gecirdiki..tokatmi emin degilim yumrukta olabilir cunki sol kulagim kala tikali ve cene kemigim sizliyor.. neye ugradigimi sasirdim..korktum dovmeye devam eder bebegime bisey olur diye yere coktum.. basim dondu kanim dondu sanki..soktaydim..agliyordum ve midem bulaniyordu.. yanima coktu.. lutfen kalk lutfen gibi konusmalari hatirliyorum..gel yat biraz lutfen diye.. agliyordu..neden agliyordu bilmiyorum.. bana dokunmamasi gerektigini soyledim sadece gitmesini yanimdan ve tamam dedim gidiyorum tamam dokunma bana iyimi dedim..lutfen bebegime bisey olmasin dedim.. oyle korktum oyle sasirdimki.. asla beklemezdim bana vurcani hemde boyle bi durumda.. birakmadi toplatmadi esyami..aslinda sadece cantami alcaktim.. sonra disari cikti sigara icmeye ben el cantami aldim ciktim baktim kapinin onundeymis meger ben gitti sanmistim..nereye dedi gidiyorum dedim birak dedim yok hadi gel buraya dedi arabanin yanina cekti beni hadi bin gidelim dedi..aslinda bi dakika bile durmak istemiyodum yaninda ama oyle saskindimki..oyle tuhaf bakiyorduki gozleri..daha cok sinirlenmesinden daha cok vurmasindan korktum..bindim arabaya.. fast food satilan biryere gitti yiyecek aldi.. ben yemem dedim..israr etti hayir dedim ben kabustaydim cunku tek bi noktaya odaklanmis ne olup bittini anlamaya calisirken bu oturdu bi guzel yemek yedi arabanin icinde sonra bi muddet oturdu yine sigara icti ama kesinlikle tek kelime etmedi..tek kelime bile yemek haricinde.. sonra surdu eve geldik tekrar.. eve ciktik bu yine gecti odaya kendi halinde sigara iciyo filan.. yerlere baktim esyalarim yerlerde..o an dusundum..ben bunu hak edecek ne yaptim? aldattimmi kocami.. ona ihanetmi ettim sirtindanmi vurdum..ne yaptim bu manzarayi hak edecek.. sadece biraz daha ilgi istedim..vermedigi icin kizdim..kirildim..belkide biraz aklinin basina gelmesi icin ayrilik lafini gundeme getirdim.. ama ayriligin ilk nefesini ilk defa o tokattan sonra hissettim..o adam evlendigim adammiydi hala saskindim.. gittim bi canta aldim..icine bi kac parca kiyafet koydum ic camasiri vs o yerdeki kalabaligin icinden sectim onlarida..o kadar acidimki kendime..insanin kendine acimasi kadar onur kirici bisey olamazmis..kapidan cikmak isterken geldi yanima..demek gidiyosun ha dedi..bu kalan esyalar nolcak dedi..ben ihtiyacim olani aldim..gerisi umurumda degil su an dedim.. hepsini al git hepsini dedi..ama simdi gidersen bidaha giremessin dedi..dedim zaten geri donmek icin gitmiyorumki..hem beni kovan sen degilmiydin dedim..kapiyi hafif aralamistim kapatti..sonra tekrar iceri girdi.. o an oraya comeldim ve bebegim icin 10 dakika filan oturdum.. dogrumu yapiyorum diye dusundum dusundum dusunum..ama yanima gelip konusan af dileyen..veya olaylarin neden boyle oldugu hakkinda konusmak isteyen bi adam yoktuki..neyi dusunuyorumki ben burda dedim ve ciktim..
ciktim bindim arabaya( araba bana ait, esimin kendi is arabasi var, yoksa onuda vermezdi yani) annemlere dogru surdum..yaklasmadan yol kenarina cektim agladim agladim icim biraz bosalsinda annemin yaninda fena olmayim diye..sonra ennemlere gittim..annem evde yanlizdi saskin saskin bana bakti.. meger anneme mesaj cekmis..biz ayriliyoruz..o kararini verdi bende uzatmicam..esyalarini hazirladim gelsin alsin yarin diye.. annem kizim ne bu dedi.. bende olanlari anlattim..uzuldu annem..cunku ablamda hamileyken ayrilmisti..su an 2ci evlilini yapti ama cok kotu gunler gecirdik..hissettim o zamanlari animsadi..ben anneme guc verdim..anne uzulmye hayirlisi olsun dedim.. bi sure burda kalcam dedim..sonra yatmaya gittim mesaj cekmis meger ben evden cikinca gec ulasti mesaj bana..madem kararini verdin ciktin gittin unutmaki o cocuk dogunca ben alcam..sen benden ayrliyosun diye ben cocugumdan ayrilmam vs vs bende cvp olarak karnimdayken umurunda olmayan cocugu dogunca nasil bakcaksin dedim.. ben asla cocugumdan vazgecmem dedim..ben keyfimden gitmedim o evden farkindamisin ama beni dovdun yazdim..ve o raddeye gelene kadar beni insan yerine bile koymadin yazdim ama nafile yine bana rahat batiyomusta bilmem ney gibi cevaplar.. tamam sen insallah boyle daha mutlu olursun hoscakal yazdim.. son olarak sunuda bilki sadece sana vurdugum icin pismanim..kendimde sasirdim nasil olduguna ozur dilerim onun icin iyi geceler yazmis..
yani bi mesajla ozur dilemis oldu.. su an baba evindeyim..babamla konusmadik henuz..ben gelmeden yattim..bakalim o yarin neler dicek..hic gucum yok..bitkinim..napicam bilmiyorum..yani fazla secenegimde yok tabi.. cok uzgunum..saskinim ve bitkinim.. okudugunuz icin ve eger yaparsaniz yorumlariniz icin tesekkur ederim..
hepinize tekrar tekrar tesekkur edeim yorumlariniz ve dualariniz icin..verdigim karari aciklayacagim simdi.. dun gece dusundum uzun uzun..tabi dusundugum tek sey bebegimdi..kiyamiyorum ona hic..onu benimle beraber rezil etmek istemiyorum..annem ve babam saolsunlar kapilari hep aciktir ama annem bazi psikolojik rahatsizliklari olan bir bayan malesef zaman zaman babamla huzursuzluklari var..ne kadar bisey soylemeselerde iyiligimi isteselerde inaninki evlendikten sonra insan hicbiyere sigamiyor..dedigim gibi dusundum ve eve donmeye karar verdim..evime donup orda yasamaya karar verdim.. bu defa kacan ben olmicam..hatali ben degilim neden evi ben terkediyorum diye dusundum,,bebegimin odasi hazirken..okadar ozenmisken ve evimin eher kosesinde bukadar emegim varken..
bugun sabah mesaj geldi esimden..pismanlik mesaji..gel eve konusalim sorunlarimizi cozelim..benim icin olmasada cocuk icin diye.. bende cevap yazdim..zaten donecegim eve diye.. nasil yani dedi ve bende o ev hala benimde evim.. ben ciktim gittim cunku daha fazla stres olmak istemedim ama bu demek degildirki ben seni rahatinla basbasa birakip butun zorluklari cekecegim.. neyse aksam konusuruz yazmis.. ben eve gittim..oda isten geldi..bi kac gorusmesi varmis yani vardi daha onceden biliyordum..neyse cicek filan almis..tesekkur ettim resmi bi sekilde sarilmak istedi..yine esmi davrandim.. sonra konusmaya basladi.. olaylarin neden bu hale geldigini.. bidaha aksamlari gitmeyecegini.. bana nasil vurdugunu hala anlayamadigini ama bunun asla tekrari olmicani vs vs ..onun icin donmedigimi belirttim eve ..doge herseyi zaman gosterecek su an sadece bebegimi ve kendimi dusunmek istiyorum dedim.. son durum bu arkadaslar..
alın size rapor.......dediğim gibi sana şiddet uygulayana sende şiddet uygula umarım bir daha buna benzer olaylar olmaz mutluluklarhepinize tekrar tekrar tesekkur edeim yorumlariniz ve dualariniz icin..verdigim karari aciklayacagim simdi.. dun gece dusundum uzun uzun..tabi dusundugum tek sey bebegimdi..kiyamiyorum ona hic..onu benimle beraber rezil etmek istemiyorum..annem ve babam saolsunlar kapilari hep aciktir ama annem bazi psikolojik rahatsizliklari olan bir bayan malesef zaman zaman babamla huzursuzluklari var..ne kadar bisey soylemeselerde iyiligimi isteselerde inaninki evlendikten sonra insan hicbiyere sigamiyor..dedigim gibi dusundum ve eve donmeye karar verdim..evime donup orda yasamaya karar verdim.. bu defa kacan ben olmicam..hatali ben degilim neden evi ben terkediyorum diye dusundum,,bebegimin odasi hazirken..okadar ozenmisken ve evimin eher kosesinde bukadar emegim varken..
bugun sabah mesaj geldi esimden..pismanlik mesaji..gel eve konusalim sorunlarimizi cozelim..benim icin olmasada cocuk icin diye.. bende cevap yazdim..zaten donecegim eve diye.. nasil yani dedi ve bende o ev hala benimde evim.. ben ciktim gittim cunku daha fazla stres olmak istemedim ama bu demek degildirki ben seni rahatinla basbasa birakip butun zorluklari cekecegim.. neyse aksam konusuruz yazmis.. ben eve gittim..oda isten geldi..bi kac gorusmesi varmis yani vardi daha onceden biliyordum..neyse cicek filan almis..tesekkur ettim resmi bi sekilde sarilmak istedi..yine esmi davrandim.. sonra konusmaya basladi.. olaylarin neden bu hale geldigini.. bidaha aksamlari gitmeyecegini.. bana nasil vurdugunu hala anlayamadigini ama bunun asla tekrari olmicani vs vs ..onun icin donmedigimi belirttim eve ..doge herseyi zaman gosterecek su an sadece bebegimi ve kendimi dusunmek istiyorum dedim.. son durum bu arkadaslar..
canimj benim iste bende bunu soyluyorum biryerelere gidipte geri gelmek sorun zaten ya git gelme yada gitmebiliyorum zor ama esinle otur konus gozunu korkut ama asmadan sinirlari ki anlasin bence.. herseyin acik acik anlatir aglamadan kizmadan anlatirsak cozebilirz
benkimimki öncelikle bebeğinizi kendi babasının evinde doğurma kararınızdan dolayı ,sizi tebrik ederim.çünkü boşanma olsa bile bana göre,her insanın babasının evinde doğmaya hakkı vardır..
Burada ağır tahrik var ! anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz dayak atmanın adi bir suç olduğunun farkında.ama korkarım onu siz çıldırtmışsınız.
gebelik psikolojisiyle tam bir çekilmez kadın oluvermişsiniz(affınıza sığınarak,sizin iyiliğiniz için yapıyorum yorumumu:))bütün sebep belki de gebelik kolestazıdır!
ne kadar itici..kadının habire kocasını telefonla taciz etmesi...ona eve gelmesi için belli süre tanıması.siz farkında olmadan zinciri geçirmişsiniz adamın boynuna,erkek milleti böyle de evcilleştirilmez ki canım
üstelik adam belli ki biraz pohpohlanmak istiyor.ne olurdu onu kendi ailenizin yanında göklere çıkarsanız..eve gelen kolileri yukarı taşıyan hademe moduna sokmadan...üstelik siz tatlı tatlı nazlansanız adam zaten sizin için binbir jestle bütün işleri yapar!
1.hatanız:baskıcı-totaliter,ben merkezci ilgi arsızı(tekrar özür dilerim:)) yaklaşımınız oldu..
2.hatanızynamıyorum ya diyen 5 yaşındaki kız çocuğu gibi davranmış olmanızdır.araştırmalar gösteriyor ki, göz dağı vermek amacıyla 'olmuyor galiba,istersen boşanalım'tarzındaki 'kadın' yaklaşımları erkekleri ilişkiden soğutuyor ve akıllarına gerçekten boşanmayı getiriyor!yani siz duygu sömürüsü yaparken olay ters tepebilir.
3.hatanız:kadın asla evi terk etmez!çünkü terk eden taraf ,tekrar eve dönmek için karşı taraftan davet beklemek zorundadır ve bunu bir çok erkek ,aşık olsa bile,YAPMAZ!
4.hatanız:kadına yakışmayan laf canbazlığıne söylerse söylesin siz susun, kibarlığınızı,asaletinizi koruyun ki ağzınızdan çıkan lafların sonradan kölesi olmayasınız...
kocanızın da çoook hatası var.onları adam etmek hanımlara düşer tatlılıkla,ustalıkla.
ortada aşk kokusu var,hissediyorum herşey çok güzel olacak!.........
benkimimki öncelikle bebeğinizi kendi babasının evinde doğurma kararınızdan dolayı ,sizi tebrik ederim.çünkü boşanma olsa bile bana göre,her insanın babasının evinde doğmaya hakkı vardır..
Burada ağır tahrik var ! anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz dayak atmanın adi bir suç olduğunun farkında.ama korkarım onu siz çıldırtmışsınız.
gebelik psikolojisiyle tam bir çekilmez kadın oluvermişsiniz(affınıza sığınarak,sizin iyiliğiniz için yapıyorum yorumumu:))bütün sebep belki de gebelik kolestazıdır!
ne kadar itici..kadının habire kocasını telefonla taciz etmesi...ona eve gelmesi için belli süre tanıması.siz farkında olmadan zinciri geçirmişsiniz adamın boynuna,erkek milleti böyle de evcilleştirilmez ki canım
üstelik adam belli ki biraz pohpohlanmak istiyor.ne olurdu onu kendi ailenizin yanında göklere çıkarsanız..eve gelen kolileri yukarı taşıyan hademe moduna sokmadan...üstelik siz tatlı tatlı nazlansanız adam zaten sizin için binbir jestle bütün işleri yapar!
1.hatanız:baskıcı-totaliter,ben merkezci ilgi arsızı(tekrar özür dilerim:)) yaklaşımınız oldu..
2.hatanızynamıyorum ya diyen 5 yaşındaki kız çocuğu gibi davranmış olmanızdır.araştırmalar gösteriyor ki, göz dağı vermek amacıyla 'olmuyor galiba,istersen boşanalım'tarzındaki 'kadın' yaklaşımları erkekleri ilişkiden soğutuyor ve akıllarına gerçekten boşanmayı getiriyor!yani siz duygu sömürüsü yaparken olay ters tepebilir.
3.hatanız:kadın asla evi terk etmez!çünkü terk eden taraf ,tekrar eve dönmek için karşı taraftan davet beklemek zorundadır ve bunu bir çok erkek ,aşık olsa bile,YAPMAZ!
4.hatanız:kadına yakışmayan laf canbazlığıne söylerse söylesin siz susun, kibarlığınızı,asaletinizi koruyun ki ağzınızdan çıkan lafların sonradan kölesi olmayasınız...
kocanızın da çoook hatası var.onları adam etmek hanımlara düşer tatlılıkla,ustalıkla.
ortada aşk kokusu var,hissediyorum herşey çok güzel olacak!.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?