- Konu Sahibi benkimimki
-
Ben 8 aylık hamile halimle dayak yiyeceğim, evden kovulacağım, herhalde bana kalmadan annem babam parçalardı o insan namzetini.
Üstüne herşeyi yutup evime döneceğim, bir de kocam olacak adam hala bana annemlerle ilgili abuk sabuk konuşma hakkını kendinde görecek.
Hadi hayali birşey ama annem "hangi yanağına ben vurayım ehehe" diye fantastik bir şaka yapacak, herif üstüne bir de anneme çemkirecek.
Bu ne özgüvendir, bu ne şımarıklıktır, bu ne arsızlıktır bilmem.
Bir de üstüne üstük "adam haklı mı" diye soru sormuşsunuz. Allah aşkınıza bir kendinizi annenizin yerine koyun. Dayak yemiş, baba evine dönüş kızının kocasını bir de "oğlum napıyon ne oldu" diye arayacak mıydı???
Pesss ya gerçekten pes...
Bu büyükbaştan yontma herifler bu kadar mı aklınızı başınızda alıyor da hem kendinizi hem anne babanızı paspas ediyorsunuz bunların altına, pess !!!!
İLkÖNce KLAVYEMİN BOZUk olduğunU VE Buyüzden BÜYÜK KÜÇÜK yazDığımı BeLİRTİyprum ve bUNDAN DOLAYI ÖzRÜ DİlioRUm:
yorumların tamamını okumadım ama konu sahibiniN YAZDIKLARINI okudum.
öNCElikLe şunu sÖYLeMEK İSTİYORUM: (TAMAMEN MECAZİ OLARAK) bekara koca boşamak kolay derler. YANİ RAPOR al DEMEK; BOŞA GİTSiN DEMeK YA DA evine dön demek burdan yazanlara KOLAY GeLiR: en doğru kararı tabiikİ kendn VErİRsEİn DİYe düşünüyoruM.
yani demek istediğim burda HErkes bir yorum yazmış, doĞru ya da YanlıŞ. son kararı sen verecekSİN TaBİiki Kİ vermiszin DE ZaTEN: UMARIM HAKKINDA HAYIRLISI OLUR: BURDA YORUM VE FİKİR YAZMAK AMAÇ BEN DE FİKRİMİ DE YAZMAK İSTEDİM: BEN DE OLSAM SENİN GİBİ DÜÜÜRDÜM SANIRIM: YUVA YIKMAK KOLAY DEĞL DİYE DÜŞÜNÜYORUM: BEN ETrafımdA BÜYÜK KÜÇÜK ÇOK SORUN YAŞAYIP ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLAN ÇOK GÖRDÜM: UMARIM SİZ DE ARTIK ÇOK MUTLU OLURSUNUZ: çoK geçmiş olsun
şunu da söylemek İSTiyorum sebep ne olursa olsun kadın ya da erkek olsun dayak EN Karşı olduĞUM şeydir: hiçbir aÇIKLAMASI HİÇBİR AFFEDİLİR YNI YKTUR BENCE.
ayy çok güzel yorum yapmışsın valla güldürdün beni ama haklısın'bekara koca boşamak kolay'her seferinde aynı laf bekara koca boşamak kolay bekara koca boşamak kolay cidden yeter ama.
bu konu için demiyorum her konuda aynı şeyi yazıyor bazı evli bayanlar.
biri hastanelik oluyo bekara koca boşamak
biri aldatılıyor bekara koca boşamak
biri başka bir kız uğruna dayak yiyor bekara koca boşamal
biri hamileyken başka kadın için terkediliyor bekara koca boşamak kolay
yani bi sınırı olmalı artık bunun da
kocanızı boşamak için illa şişlerle kırbaçlarla işkencemi yapması gerekiyor size?
her seferinde aynı laf bekara koca boşamak kolay bekara koca boşamak kolay cidden yeter ama.
kocanızı boşamak için illa şişlerle kırbaçlarla işkencemi yapması gerekiyor size?
her seferinde aynı laf bekara koca boşamak kolay bekara koca boşamak kolay cidden yeter ama.
Ya ben anlamiyorum gercekten ..
Bu erkeklerin yaptiklari hep yanlarina kar mi kalmak zorundaa ????!!!!
Hamile bir bayana el kaldiriyor ..
benim gözümce bu büyük bir hakarett .. !!
hem onun cocugunu tasicaksin karninda hemde osmanli tokatini yiyeceksin suratina ..
olduuu pashamm olduu .. !!
Hamilesin diye bunlarin hic birini cekmek zorunda DEGILSIIINN !!!
Ben cekmedim .. !
5.Aylik hamileydim ve BOSANDIM ..
Üstüne bir güzelde tazminatimla nafakami aldimm ...
cocugunuda senden alamaz .. cünkü siddet uygulayan bir babaya kimse cocuk vermez ..
seni iki gün gezdirdi tozdurdu diye bi güzel kafani karistirip sineye cekmissin ohh ne ala ..
Biz kadinlarin k.bakmayin ama cogumuz safiz ..
iki güzel söz ettikleri zaman zaafimiz var hemen yelkenleri suya indiriyoruz ..
biraz disinizi gösterin .. sizde bi ANA-BABA evladisiniz ya .. ne hakla size vurabiliyor ..
ne hakla ..
k.bakma cnm ama bence iyi düsün ... bu ileride bir tokatla kalmayabilir ..
tebrik ederim sizi gerçekten büyük cesaret, bi çok bayan çocuğu bile olmadığı halde şiddete katlanıyor.
bende katlanmazdım ne yalan söliyim..
en ufak bir yanlışı olsa ben gitmem, onu kovarım!
ezdirmem kendimi. kimse ezdirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?