8 cm miyomla hamile kaldım:(

Duygulu62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2021
56
31
3
35
Merhaba kızlar rahmin arka kısmında 8 cm miyom tespıt edıldı ve hamıleyım doktor zor bir gebelık olacağını soyledı agrılar dusuk riski erken doğum vs . Cok korkuyorum . Cevrenızde miyomla hamile kalanlar varmı ?

Geçmiş olsun cnm , peki miyom rahim içinde mı dışında mı

Duymadim canim hic gecmis olsun bilen yazar insallah bol bol dua et

Benimde rahmin arka duvarında 3 cm miyom var doktor hicbir sekilde sorun olmaz demisti allah allah baska doktora da sorun

Canım öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 4 adet miyomla hamile kaldım, başlangıçta en büyükleri 3 cm civarıydı, şimdi ikisi 6cm civarı oldular. 3 hafta önce çok şiddetli ağrım oldu, miyom dejenerasyonu olmuş, doktor yatak istirahati verdi, düşük önleyici ve rahim kasılmalarını giderici ilaç ve fitil başlattı. Benim annem de beni 4 kilo miyomla birlikte doğurmuş. Allah korusun ve yardımcımız olsun. Ani hareketler yapma, kendini yorma, imkan varsa dinlenme modunda geçir hamileliğini…

Çok teşekkür ederim canım . Benım ki çok büyük 8 cm ve daha 4 haftalık . Daha da buyuyebılır bu miyom ıns herseyın en guzelı olur . Sende sağlıkla alırsın ıns kucagına bebegını

Sizin kac haftalik acaba

25 haftalık olduk biz, dünden beri yine sancım var. Geçmezse gece yatışım yapılıp takip edileceğim
Canim cok geçmiş olsun inşallah iyi olacaksın. Bende gebelik sonrası miyom artışı oldu en büyük 6cm 19 hafta içindeyim. Senin ilk ağrın dejenere hangi haftada olmuştu. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla herkesle beraber bana bebeğimle sana bebeğinle bu süreci geçirmeyi analı babalı doğurmayı analı babalı büyütmeyi nasip et Allah m hayırlısıyla inşallah âmin

Kanamaniz oldu mu peki dejenerasyon ne zaman oldu kacinci haftada.

ben varim 5.5 cm di gebelikle birlikte buyudu 11 cm oldu buyume yaptigi atak evresinde cok agrim oldu tarif edemeyecegim kadar zor agrilardi 8 gun hastanede yatmak zorunda kaldim sonra bi sikintisi olmadi yerinde duruyor sezeryan olup dogumda aldirmayi dusunuyorum
Sizinki de gebeligin ilk uc ayinda ne yazik ki buyuyecek ama korkmayin cunku caresi cozumu var gebelikte miyom alinabilio hatta
Saglikli dogumlar ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…