Ben daha önce 18 haftalık erken doğum yaşadım miyoma bağladı doktor tabi o esnada koronaydımda en iyisini tabiki Allah bilir en son gittiğim doktor hamilelikte bi sorun çıkarmaz dedi sadece kanama yapar dedi Bilmiyorum bi çıkmazdayım ameliyat riskinden korkuyorum hiç çocuğum yok
Ben daha önce 18 haftalık erken doğum yaşadım miyoma bağladı doktor tabi o esnada koronaydımda en iyisini tabiki Allah bilir en son gittiğim doktor hamilelikte bi sorun çıkarmaz dedi sadece kanama yapar dedi Bilmiyorum bi çıkmazdayım ameliyat riskinden korkuyorum hiç çocuğum yokSizin kaç cmdi bi sıkıntınız oluyo mumerhaba, amin hepimizin Allah yardımcısı olsun. Size doktor yeriyle ilgili birşey dedi mi? Bana kendisi hamileliğe engel değil, hamile kal bebekle beraber alırız demişti. Bakalım ne olacak. Şu an 11 cm oldu. Bebişte 9 haftalık. Tabi bu miyomların yeri, kişinin yaşı, ilk bebek mi gibi faktörlere göre durum değişiyor.
Miyomu bir sürü ve kocaman olup sağlıkla bebişini kucağına alanlar var elbette. Tabi insan iste istemez tedirgin oluyor. Bende tedirginim ama ya nasip diyip, dua ve dikkat edip beklyorsun. Bazı doktorlar çocuk olmadan miyom almayı önermiyolar. Ne olur ne olmaz yumurtalığa zarar verir diye. Bence içini ferah tut. Güzel düşünelim güzel olsun :)Ben daha önce 18 haftalık erken doğum yaşadım miyoma bağladı doktor tabi o esnada koronaydımda en iyisini tabiki Allah bilir en son gittiğim doktor hamilelikte bi sorun çıkarmaz dedi sadece kanama yapar dedi Bilmiyorum bi çıkmazdayım ameliyat riskinden korkuyorum hiç çocuğum yok
Allah kucağına vermeyi nasip etsin inşaAllahMiyomu bir sürü ve kocaman olup sağlıkla bebişini kucağına alanlar var elbette. Tabi insan iste istemez tedirgin oluyor. Bende tedirginim ama ya nasip diyip, dua ve dikkat edip beklyorsun. Bazı doktorlar çocuk olmadan miyom almayı önermiyolar. Ne olur ne olmaz yumurtalığa zarar verir diye. Bence içini ferah tut. Güzel düşünelim güzel olsun :)
Maşallah, çok az kalmış.. Güzel bir yolculuğun sonuna yaklaştın çok şükür., Senin adına heyacanlıyım :) Darısı bize yaaa.... Senin miyomlar da büyük müydü? Bir de bebişle beraber alacak mı doktor?Kızlar 12 gün sonra doğum yapacağım inşallah. Daha önce bu başlığa yazmıştım, 4 adet miyomla gebe kaldım, 2. Trimesterda büyüdüler ve şiddetli ağrılarla, acılarla dejenerasyona uğradılar, 3. Trimesterde büyümeleri durdu çok şükür. Son 3 ayı nispeten rahat geçirdik diyelim. Çok şükür Rabbime hamdolsun doğuma çok az kaldı, dualarınız bizimle olsunMiyomlara kafanızı takmayın, evet zor oluyor ama kendinizi yormamaya özen gösterin, cinsel ilişkiden uzak durun (miyomlu gebelere önerilmiyor.) baharatlı ve acı yiyecekler tüketmeyin. Bebeklerimiz sağ Salim gelsin inşallah
Evet canım,sezaryen esnasında alacak doktorum. (Yani büyük ihtimal diyelim, tabii aşırı kanama olmazsa alacak.) benim gebeliğin başlarında en büyükleri 4, 3 ve 2,5 cm toplam 4 miyom vardı. Şimdi en büyükleri 7 cm oldu. Bunlar görebildiklerimiz, plasenta ardında kalanları bilmiyoruz. 2. Trimesterı çok ağrılı, sancılı geçirdim; tuvalet dışında kalkmak yok dedi doktorum o derece. Çok şükür toparladım, benim annem de beni 4 kg miyomla birlikte doğurmuş, yani ailede miyom ırsi. Bebeklerimiz için endişe ediyoruz haklı olarak, ama çoğunlukla sorun çıkmıyor Allah’ın izniyle. Dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızMaşallah, çok az kalmış.. Güzel bir yolculuğun sonuna yaklaştın çok şükür., Senin adına heyacanlıyım :) Darısı bize yaaa.... Senin miyomlar da büyük müydü? Bir de bebişle beraber alacak mı doktor?
Maşallah, umarım her şey gönlünce olur. Bebişle gelir miyomlar gider... Bay bayyyy... Tecrübelerini bize de aktar lütfen. Benim daha 10 haftalık minicikkkk.Evet canım,sezaryen esnasında alacak doktorum. (Yani büyük ihtimal diyelim, tabii aşırı kanama olmazsa alacak.) benim gebeliğin başlarında en büyükleri 4, 3 ve 2,5 cm toplam 4 miyom vardı. Şimdi en büyükleri 7 cm oldu. Bunlar görebildiklerimiz, plasenta ardında kalanları bilmiyoruz. 2. Trimesterı çok ağrılı, sancılı geçirdim; tuvalet dışında kalkmak yok dedi doktorum o derece. Çok şükür toparladım, benim annem de beni 4 kg miyomla birlikte doğurmuş, yani ailede miyom ırsi. Bebeklerimiz için endişe ediyoruz haklı olarak, ama çoğunlukla sorun çıkmıyor Allah’ın izniyle. Dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Canım bnimde vardı bu kadar büyük olmasa da hamile kalınca eridi gitii hatta doktor erimezse doğumda alırım dedi sezeryandi ama erimiş gerek kalmamisÇok teşekkür ederim canım . Benım ki çok büyük 8 cm ve daha 4 haftalık . Daha da buyuyebılır bu miyomıns herseyın en guzelı olur . Sende sağlıkla alırsın ıns kucagına bebegını
Kötü düşünme Allah nasip ederse olmicak bişey yok doktorlar herşeyin en kötüsünü söyler sen içini rahat tut inşaAllah kucağına alcağın günlerde olcak Allah’ın izniyleBenim hamile kalmadan önce 9 cmdi. 6 Haftalıkken doktora gittim. Ultrasonda gösterdi, devasal bir kütle olmuş 11 cm . Yanii 6 Haftada 3 cm büyümüştü. Sonra 8 haftalık gittim doktora 11 cmdi hala. Şimdi 9 Haftalık. Bilmiyorum büyüdü mü. 1 Hafta sonra gideceğim tekrar. İnşallah büyümemiştir. Bebişe yer kalmayacak
Selamlar acaba hamileliğiniz nasıl gidiyor? Benim de miyomum var. Görünen 2 tane biri 7 cm diğeri 5. 7 cm olan tam rahmin agzindaymis. Geçen hafta sonu kanama yaptı. Hastanede kaldım. Dün gece yine kanama yaptı bu sefer gitmedim hastaneye yine yatırırlar diye. Sabah gidicem. Pregesteron u kullanıp yattım bütün gün. İnşallah sağlıkla doğar bebeklerimizMaşallah, umarım her şey gönlünce olur. Bebişle gelir miyomlar gider... Bay bayyyy... Tecrübelerini bize de aktar lütfen. Benim daha 10 haftalık minicikkkk.
Evet canım. Benim teyzem miyomla hamile kaldı. Karnı ikiz bebek gibiydi. Bir çok doktor tehlikeli alalım dedi fakat teyzem aldırmadı. İyi bir doktor buldu. Doktor kontrolüyle devam etti hamileliği. Çok şükür o bebek şuan 17 yaşındaMerhaba kızlar rahmin arka kısmında 8 cm miyom tespıt edıldı ve hamıleyımdoktor zor bir gebelık olacağını soyledı agrılar dusuk riski erken doğum vs . Cok korkuyorum . Cevrenızde miyomla hamile kalanlar varmı ?
merhaba,Selamlar acaba hamileliğiniz nasıl gidiyor? Benim de miyomum var. Görünen 2 tane biri 7 cm diğeri 5. 7 cm olan tam rahmin agzindaymis. Geçen hafta sonu kanama yaptı. Hastanede kaldım. Dün gece yine kanama yaptı bu sefer gitmedim hastaneye yine yatırırlar diye. Sabah gidicem. Pregesteron u kullanıp yattım bütün gün. İnşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz
Çok teşekkür ederim. Ben de aktiftim ama kanamalar olunca mecbur biraz hareket azalttım. Ben oturarak anlatıyorummerhaba,
Benin miyom 12 cm oldu en son ve öyle kaldı. Bir tane ama devasa boyutta. Hamileliğimin 22. haftası, çok şükür bugün kadar miyomdan yana bir problem çıkmadı. Üstelik aktif çalışan bir insanım, genellikle ayakta da uzun vakitler kalabiliyorum ders anlatırken... Umarım senin de bu sıkıntıların geçici olur ve bebişinle huzurlu bir hamilelik geçirirsin
Tabiki ne gerekiyorsa onu yapmak lazım. Dikkat et tabiki. Aa bebişi mi gördün bugünÇok teşekkür ederim. Ben de aktiftim ama kanamalar olunca mecbur biraz hareket azalttım. Ben oturarak anlatıyorumayakta g3zmemeye çalışıyorum. Bugün 73mmbolctu en büyüğünü doktor. İşte hemen rahim ağzında olmasa kanama da olmayacak da. Ne yapalım artık gerekli önlemleri alıp devam edicez. İnşallah sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza
Merhaba canım doğum yaptınmı? Nasl gectı acaba ?Evet canım,sezaryen esnasında alacak doktorum. (Yani büyük ihtimal diyelim, tabii aşırı kanama olmazsa alacak.) benim gebeliğin başlarında en büyükleri 4, 3 ve 2,5 cm toplam 4 miyom vardı. Şimdi en büyükleri 7 cm oldu. Bunlar görebildiklerimiz, plasenta ardında kalanları bilmiyoruz. 2. Trimesterı çok ağrılı, sancılı geçirdim; tuvalet dışında kalkmak yok dedi doktorum o derece. Çok şükür toparladım, benim annem de beni 4 kg miyomla birlikte doğurmuş, yani ailede miyom ırsi. Bebeklerimiz için endişe ediyoruz haklı olarak, ama çoğunlukla sorun çıkmıyor Allah’ın izniyle. Dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Canım selam, evet çok şükür bir kızım oldu :) miyomlardan da sezaryen ile kurtuldumMerhaba canım doğum yaptınmı? Nasl gectı acaba ?
Benımde çok az kaldı 35 cı haftadyımCanım selam, evet çok şükür bir kızım oldu :) miyomlardan da sezaryen ile kurtuldum
Merhaba kızlar,Benımde çok az kaldı 35 cı haftadyımaçıkcası bıraz endıselıyım . Miyom ve sezeryan ameliyatı aynı anda zor oluyormu acaba ?
3,5 saat sürdü, uyanıktım ve zaman zaman panik atak yaşadım. Yine de bebeğimize kavuşmak her şeye değiyorBenımde çok az kaldı 35 cı haftadyımaçıkcası bıraz endıselıyım . Miyom ve sezeryan ameliyatı aynı anda zor oluyormu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?