8 cm miyomla hamile kaldım:(

Merhaba, bende de 5 tane miyom olduğunu hamilelikte öğrendim . 1-2 cm lerdi. Şimdi 2 tanesi 5 cm olmuş. Doğuma engel olup olmadığını sordum. Rahmin yukarısına doğru büyüdüğü için herhangi bir sorun yaratmıyor su an.
Gebelik bu her şey değişebilir belki 1 ay sonra çok hareket etme diyecekler. Şu an 19 hafta ağrım falan yok.
Doktorunuz en iyi şekilde yönlendirir üzülüp kendinizi yıpratmayın.

Benim 4 5 miyomum var ama bebeğimin eşi miyoma dayandığını söylemişti bir keresinde durum suan ne bilmiyorum. Siz nasilsiniz kanamaniz oldu mu hic

Benim 4 5 miyomum var ama bebeğimin eşi miyoma dayandığını söylemişti bir keresinde durum suan ne bilmiyorum. Siz nasilsiniz kanamaniz oldu mu hic
Kanamam olmadı hiç. Ağrı da yapmadı. Her ay kontrol var, risk olsa daha sık çağırır sanırım .
Sizin kaç aylık ?

Ben 19 hafta içindeyim 13 14 kanama oldu durdurdular hastanede yattım her an ne olacak diyorum mesela

Geçmiş olsun , ben de aynı haftalardayım. Miyomla Doğum yapanlar var. kontrol altındayken güvendesiniz. Önemli bir şey olursa müdahale ederler. Tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun , ben de aynı haftalardayım. Miyomla Doğum yapanlar var. kontrol altındayken güvendesiniz. Önemli bir şey olursa müdahale ederler. Tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla herkesle beraber bana bebeğime size bebeğinize herkes ve bebeğine bu süreci geçirmeyi analı babalı doğurmayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah m hayırlısıyla inşallah âmin

Cok cok geçmiş olsun haber edelim birbirimize siz kaç haftalik oldunhz
25 haftalık olduk çok şükür. Size de çok geçmiş olsun Evde dinleniyorum, tam olarak ağrım sancım geçmedi ama hafifledi. Dua edin bizim için, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

Merhaba ben de 15. Haftadayım doktorum 4 haftalıkken miyomları gördü ve şuan büyüdüler
7cm -4cm ve 3 cm en büyükleri. Dün inanılmaz bir ağrıyla kıvrandım, bugün hastaneye gittim ağrı kesici serum verildi ve apandisitten şüphelenildi. Testleri yaptırdım ve ağandisit değil miyom dejenerasyonu olabileceği söylendi ama kesin net bir şey diyen olmadı, çok tedirginim. Tatildeydik üstelik şuan yolda evimize geri dönüyoruz korkudan ve hareket edemiyorum. Tuvalete bile eşim oturtuyor. Vajinama bıçaklar saplanıyor sanki. Sizin de ağrınız bu şekilde mi kızlar ?

Canım kuzenim 9 cm miyomla hamile kaldı üstelik çok kritik bi yerdeydi. Perinatoloğa gitti hamileliği boyunca sıkıntısız Doğum yaptı oğlu şimdi 4 yaşında. Zor bi hamilelik geçirdi psikolojik olarak. Allah ona rızık nasip etmişse 18 cm miyomla bile doğurursun. Allah ol desin yeter ki.

Canım çok şükür daha iyiyim. Rahimde kasılma var, miyom dejenerasyonu sırasında böyle şiddetli sancılar oluyor. Çok şükür kontrol altına aldık, istirahat ediyorum, bol sıvı alıyorum…
Merhabalar çok geçmiş olsun ben de 10 gündür ağrılar sancılar içindeyim doktora gittim ama yatış önermedi hiç. Evde sadece yatabiliyorum wc ye yürümek bile işkence şuan. Nasıl kontrol altına alınıyor yani dejenereden sonra ağrı geçiyor mu ne kadar sürecek acaba bilginiz var mı, umut ışığı arıyorum şuan. Rabbim hepimize sağlıklı dolum nasip etsin

Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim rahmimde 4 adet miyom var, ilk dejenerasyonu 22 hafta civarı yaşadım, çok şiddetli ağrı ile 5 dk uyumadan sabahı sabah ettim, şiddeti azalarak 3 gün sürdü. Yaklaşık 3 hafta sonra yine miyom dejenerasyonu yaşadım, bu kez ağrı şiddeti neredeyse hiç azalmadan 4 gün sürdü, 2 hafta evde yattım, doktor sadece tuvalete ve yemeğe kalkacaksın dedi. Düşük önleyici iğne ve vajinal fitil kullandım. Dişini sık, geceden sabaha iyi olacaksın. Yalnız sakın acılı, baharatlı gıdalar yeme, ayaklarını sıcak tut. Ben tetiklediğini düşünüyorum. Çok geçmiş olsun, sağlıkla doğuralım inşallah

Ya benim anlamadığım benim ağrım hiç azalmıyor 2 gün geçti ancak aynı yerde yeniden ağrı var ve 3 gündür evdeyim hava almak için arabaya bindim azönce eşim kullanıyordu. Çukurlardan geçtiği için ağladım acıdan. Ayaklarıma sıcak su torbası yapıyorum daha ne yapacağım bilmiyorum çok çaresiz kaldım, bana da fitl verdi makattan ama ağrıyan tarafa bi etkisi olmadı henüz.

2 günde arabayla gezmek mi!? Ben ağrım tamamen geçene kadar tuvalet dışında kalkmadım. Parol kullandım. Ağrı geçip de kasılmalar devam ederken yavaş yavaş evde ufak yürüyüşler yaptım. Arabayla gezmek falan biraz hızlı iyileşmek istiyorsun, öyle olmuyor…

İlk dejenerasyonda 1 hafta, ikinci dejenerasyonda 2 hafta hiç evden çıkmadım. Tuvalet dışında kalkmadım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…