8 cm miyomla hamile kaldım:(

İlk dejenerasyonda 1 hafta, ikinci dejenerasyonda 2 hafta hiç evden çıkmadım. Tuvalet dışında kalkmadım…
Evet doğru söylüyorsun. O zaman yatıcaz dua edicez peki hangi doktora gidiyorsun. Ben 3 doktora gittim hiçbiri bi yorumda bulunmadı. Sadece erken olmuş dediler. 16+6 yım henüz çünkü

Evet doğru söylüyorsun. O zaman yatıcaz dua edicez peki hangi doktora gidiyorsun. Ben 3 doktora gittim hiçbiri bi yorumda bulunmadı. Sadece erken olmuş dediler. 16+6 yım henüz çünkü
Ben 40 yaşındayım, 4 adet miyomla gebe kaldım. O nedenle başlangıçtan beri riskli gebelik sınıfındayım. Doktor arkadaşımın önerisiyle başlangıçtan beri Yeditepe Kozyatağı hastanesinde Prof. Gazi Yıldırım hocaya gidiyorum. Tavsiye ederim, memnunum.

Aklımda olsun doktorunuz. Bende de 4adet var şuan en büyüğü 8 cm olmuş durumda , erken doğum olabilir dedi yaşayıp görücez dedi. Psikolojiyi ağrılara rağmen yüksek tutmak çok önemli ama zor da bir yandan. Rabbim bu günleri unuttursun gelen bebişlerin güzellikleriyle

Amin Canım hayır, aklına getirme öyle şeyleri. Rahim ağzında açılma var mı? Doktorum ilk önce ona bakıyordu ağrıyla gittiğimde. Bu bulgu çok önemli. Ama bazı sallabaş doktorlar ezbere konuşuyor “erken doğum olabilir” diye. Bunu diyene şunu sor, rahim ağzımda açılma var mı? Uzunluğum kaç cm ?

Arkadaşım var en son 7 aylık hamileyken kisti vardı 19 cm ulaşmıştı son zamanlarda konuşmadım ama doğumu yakinlarda gün sayıyor sanırım sezeryan olacaktı o zaman kistini de alacaktı çok zor gebelik yaşadı malesef
Ama ne erken geldi bebiş nede bı sıkıntı oldu çok şükür sağlıklı ve günunun gelmesini bekliyor . Sizde moralinizi yüksek tutun

inanın kontrol bile edilmedi vajinal olarak. Sadece ultrasonla. Ağrıların gittikçe artıcak hastaneye gelmen gerekebilir dedi. Eşimle konuştu ayrıca destek verin zor bir dönem olucak diye ben tabiki korku yaşıyorum bunları duyduktan sonra ki zaten anca 4 aylık olucam. Erken kelimesini duyunca insanın aklına tabiki bu dönemde 8 aylık gelmiyor, neden negatif konuşuyorlar bu kadar anlamıyorum

Merhaba . Benım miyomlarım 3 tane oldu . Biri ön tarafta En küçük olan 3 cm . Dıgerlerı arka tarafta en büyüğü 9 dıgerı 6 cm . Erken kasılmalarım başladığı ıcın progestan fitil ve endol fitil verdı dr . Endol fitili 10 gün kullanıp bıraktım . Progestana devam edıyorm uzun sürede devam edıcm galıba . Cunku bıraktığım an kasılmalar ve dusuk teglılem devam edıck malesef . Ve ben henüz 10 haftalığım Allah yardımcımız olsun

Merhabalar çok geçmiş olsun size de. Ben de doktor değiştirdim ve bana da progestan verildi. Doktorun demesine göre bu şekilde doğum zamanında doğum yapan da çok oluyormuş ilk değilsin sadece az biliniyor stres yapmana gerek yok dedi. Tabiki risk devam ediyor ama bu şekilde konuşması bile durumu olağanlaştırdığı için biraz daha içim rahat. Ağrınız mı oluyor sizin de ?
İnşallah zamanında ve hayırlı doğumlar yaparız

Çok teşekkür ederim canım . Benım ki çok büyük 8 cm ve daha 4 haftalık . Daha da buyuyebılır bu miyom ıns herseyın en guzelı olur . Sende sağlıkla alırsın ıns kucagına bebegını
Merhaba, bebeğiniz kaç haftalık oldu. Ve miyomunuz ne durumda. Çünkü bende şuan 6 haftalık ve 10 cmlik bir devasal miyom varmış. Yeri sorun değil ama çok büyürse sıkıntı olacaktır dedi doktor. Siz de durumlar nasıl

Bende hamile kaldığımda miyom 4.bucuk cm di. Doktor sürekli rahatlattı beni saolsun. Takip edicez dedi bebek ne tarafa dogru büyüyecek o onemli dedi. Miyom ile yanyanalar suan ilk haftalarda 9 cm ye kadar büyüdü miyom ama sonra durdu büyümesi. Cok kafaya takip sürekli bu konuda endise etmeyin stres de kötü bir etken. Sakin kalin. Ben surekli ayetel kursi okudum dua ettim halada devam ediyorum. Hepimiz hayırlısı ile aliriz insallah kuzularimizi kucağımıza. Bence endiselenecek birsey yok cok daha büyük miyomlarla doğum hatta normal doğum yapan var. İçinizi ferah tutun. Bebis de etkilenmesin güzel güzel büyüsün. Anne mutluysa bebis de mutlu.

Merhaba bebegım suan 16 haftalık oldu . Miyomum 12 cm cok agrılarım var çok zor gecıyor

Benim de miyomum var. Gebelik öncesi bilmiyordum 6 cm rahmin arka duvarında miyomum var. 14 haftalık hamileyim hep kanamalı geçti şimdiye kadar, 2 gün önce pıhtılı kanamam olunca progestan başladık tekrar, adet olur gibi hiç kesilmiyor kanamam umarım sğlıkla kucağımıza alabiliriz yavruları

Allah yardımcın olsun bende hamile kalmak istiyorum 9 cmlik miyomum var ne yapsam bilmiyorum

Allah yardımcın olsun bende hamile kalmak istiyorum 9 cmlik miyomum var ne yapsam bilmiyorum
merhaba, amin hepimizin Allah yardımcısı olsun. Size doktor yeriyle ilgili birşey dedi mi? Bana kendisi hamileliğe engel değil, hamile kal bebekle beraber alırız demişti. Bakalım ne olacak. Şu an 11 cm oldu. Bebişte 9 haftalık. Tabi bu miyomların yeri, kişinin yaşı, ilk bebek mi gibi faktörlere göre durum değişiyor.

Ben daha önce 18 haftalık erken doğum yaşadım miyoma bağladı doktor tabi o esnada koronaydımda en iyisini tabiki Allah bilir en son gittiğim doktor hamilelikte bi sorun çıkarmaz dedi sadece kanama yapar dedi Bilmiyorum bi çıkmazdayım ameliyat riskinden korkuyorum hiç çocuğum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…