Evet doğru söylüyorsun. O zaman yatıcaz dua edicezİlk dejenerasyonda 1 hafta, ikinci dejenerasyonda 2 hafta hiç evden çıkmadım. Tuvalet dışında kalkmadım…
Ben 40 yaşındayım, 4 adet miyomla gebe kaldım. O nedenle başlangıçtan beri riskli gebelik sınıfındayım. Doktor arkadaşımın önerisiyle başlangıçtan beri Yeditepe Kozyatağı hastanesinde Prof. Gazi Yıldırım hocaya gidiyorum. Tavsiye ederim, memnunum.Evet doğru söylüyorsun. O zaman yatıcaz dua edicezpeki hangi doktora gidiyorsun. Ben 3 doktora gittim hiçbiri bi yorumda bulunmadı. Sadece erken olmuş dediler. 16+6 yım henüz çünkü
Aklımda olsun doktorunuz. Bende de 4adet var şuan en büyüğü 8 cm olmuş durumda , erken doğum olabilir dedi yaşayıp görücez dedi. Psikolojiyi ağrılara rağmen yüksek tutmak çok önemli ama zor da bir yandan. Rabbim bu günleri unuttursun gelen bebişlerin güzellikleriyleBen 40 yaşındayım, 4 adet miyomla gebe kaldım. O nedenle başlangıçtan beri riskli gebelik sınıfındayım. Doktor arkadaşımın önerisiyle başlangıçtan beri Yeditepe Kozyatağı hastanesinde Prof. Gazi Yıldırım hocaya gidiyorum. Tavsiye ederim, memnunum.
AminAklımda olsun doktorunuz. Bende de 4adet var şuan en büyüğü 8 cm olmuş durumda , erken doğum olabilir dedi yaşayıp görücez dedi. Psikolojiyi ağrılara rağmen yüksek tutmak çok önemli ama zor da bir yandan. Rabbim bu günleri unuttursun gelen bebişlerin güzellikleriyle
Arkadaşım var en son 7 aylık hamileyken kisti vardı 19 cm ulaşmıştı son zamanlarda konuşmadım ama doğumu yakinlarda gün sayıyor sanırım sezeryan olacaktı o zaman kistini de alacaktı çok zor gebelik yaşadı malesefMerhaba kızlar rahmin arka kısmında 8 cm miyom tespıt edıldı ve hamıleyımdoktor zor bir gebelık olacağını soyledı agrılar dusuk riski erken doğum vs . Cok korkuyorum . Cevrenızde miyomla hamile kalanlar varmı ?
Merhaba . Benım miyomlarım 3 tane oldu . Biri ön tarafta En küçük olan 3 cm . Dıgerlerı arka tarafta en büyüğü 9 dıgerı 6 cm . Erken kasılmalarım başladığı ıcın progestan fitil ve endol fitil verdı dr . Endol fitili 10 gün kullanıp bıraktım . Progestana devam edıyorm uzun sürede devam edıcm galıba . Cunku bıraktığım an kasılmalar ve dusuk teglılem devam edıck malesef . Ve ben henüz 10 haftalığıminanın kontrol bile edilmedi vajinal olarak. Sadece ultrasonla. Ağrıların gittikçe artıcak hastaneye gelmen gerekebilir dedi. Eşimle konuştu ayrıca destek verin zor bir dönem olucak diye ben tabiki korku yaşıyorum bunları duyduktan sonra ki zaten anca 4 aylık olucam. Erken kelimesini duyunca insanın aklına tabiki bu dönemde 8 aylık gelmiyor, neden negatif konuşuyorlar bu kadar anlamıyorum
Merhabalar çok geçmiş olsun size de. Ben de doktor değiştirdim ve bana da progestan verildi. Doktorun demesine göre bu şekilde doğum zamanında doğum yapan da çok oluyormuş ilk değilsin sadece az biliniyor stres yapmana gerek yok dedi. Tabiki risk devam ediyor ama bu şekilde konuşması bile durumu olağanlaştırdığı için biraz daha içim rahat. Ağrınız mı oluyor sizin de ?Merhaba . Benım miyomlarım 3 tane oldu . Biri ön tarafta En küçük olan 3 cm . Dıgerlerı arka tarafta en büyüğü 9 dıgerı 6 cm . Erken kasılmalarım başladığı ıcın progestan fitil ve endol fitil verdı dr . Endol fitili 10 gün kullanıp bıraktım . Progestana devam edıyorm uzun sürede devam edıcm galıba . Cunku bıraktığım an kasılmalar ve dusuk teglılem devam edıck malesef . Ve ben henüz 10 haftalığımAllah yardımcımız olsun
Merhaba, bebeğiniz kaç haftalık oldu. Ve miyomunuz ne durumda. Çünkü bende şuan 6 haftalık ve 10 cmlik bir devasal miyom varmış. Yeri sorun değil ama çok büyürse sıkıntı olacaktır dedi doktor. Siz de durumlar nasılÇok teşekkür ederim canım . Benım ki çok büyük 8 cm ve daha 4 haftalık . Daha da buyuyebılır bu miyomıns herseyın en guzelı olur . Sende sağlıkla alırsın ıns kucagına bebegını
Merhaba bebegım suan 16 haftalık oldu . Miyomum 12 cmMerhaba, bebeğiniz kaç haftalık oldu. Ve miyomunuz ne durumda. Çünkü bende şuan 6 haftalık ve 10 cmlik bir devasal miyom varmış. Yeri sorun değil ama çok büyürse sıkıntı olacaktır dedi doktor. Siz de durumlar nasıl
Hay Allah... bu miyomlar neden çıkıyor yaMerhaba bebegım suan 16 haftalık oldu . Miyomum 12 cmcok agrılarım var çok zor gecıyor
Merhaba durumunuz nasil acaba insallah iyisinizdir bebeginizleMerhaba bebegım suan 16 haftalık oldu . Miyomum 12 cmcok agrılarım var çok zor gecıyor
Merhaba ıyıyız suanlık cok şükürMerhaba durumunuz nasil acaba insallah iyisinizdir bebeginizle
Iyi iyi adiniza cok sevindim rabbim yardimciniz olsun kolaylaştırsınMerhaba ıyıyız suanlık cok şükürbugun hastaneye gttk bır sorun olmadığını soyledı bakalım
Allah yardımcın olsun bende hamile kalmak istiyorum 9 cmlik miyomum var ne yapsam bilmiyorumMerhaba, bebeğiniz kaç haftalık oldu. Ve miyomunuz ne durumda. Çünkü bende şuan 6 haftalık ve 10 cmlik bir devasal miyom varmış. Yeri sorun değil ama çok büyürse sıkıntı olacaktır dedi doktor. Siz de durumlar nasıl
İnşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu süreç nasıl geçtiMerhaba ıyıyız suanlık cok şükürbugun hastaneye gttk bır sorun olmadığını soyledı bakalım
merhaba, amin hepimizin Allah yardımcısı olsun. Size doktor yeriyle ilgili birşey dedi mi? Bana kendisi hamileliğe engel değil, hamile kal bebekle beraber alırız demişti. Bakalım ne olacak. Şu an 11 cm oldu. Bebişte 9 haftalık. Tabi bu miyomların yeri, kişinin yaşı, ilk bebek mi gibi faktörlere göre durum değişiyor.Allah yardımcın olsun bende hamile kalmak istiyorum 9 cmlik miyomum var ne yapsam bilmiyorum
Ben daha önce 18 haftalık erken doğum yaşadım miyoma bağladı doktor tabi o esnada koronaydımda en iyisini tabiki Allah bilir en son gittiğim doktor hamilelikte bi sorun çıkarmaz dedi sadece kanama yapar dedi Bilmiyorum bi çıkmazdayım ameliyat riskinden korkuyorum hiç çocuğum yokmerhaba, amin hepimizin Allah yardımcısı olsun. Size doktor yeriyle ilgili birşey dedi mi? Bana kendisi hamileliğe engel değil, hamile kal bebekle beraber alırız demişti. Bakalım ne olacak. Şu an 11 cm oldu. Bebişte 9 haftalık. Tabi bu miyomların yeri, kişinin yaşı, ilk bebek mi gibi faktörlere göre durum değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?