mesajda attım geranio ya ama ses yok hala bekliyorum napalım...
tamama affet
ne zaman buluşcaz
inşallah biran önce hallolur canım benim
yarın istanbula gidecem cicim oraya bi gideyim dönüşte görüşecegizhaftasonu burda mısın gidecek misin izmite
buradayım hafta sonu büyük ihtimalle. eğitim olcak. 3 4 gibi bırakırlar sanırsamhaberleşuruk :111:
terziye gidicemde. korkuyorum elbisemi bozarlar diye :18::18: nereye gitsem
gel anneme annem yapsın
valla şekerim benm bildigim terziler hep paça kısaltma terzisi elbise tadilatı yapacak hiç bilemedim ki şimdi :44: boşver ya tadilat yaptırma ne gerek var böle giy
benimkide kol boyu.
36 beden tam üstüme oturdu ama göğüslerim belli edince rahatsız oldum 38 aldım. bu sefer göğüs kısmı bol oldu. ama kollar uzun oldu. onları kestircem biraz
teyzemin pardusesini kollarını kısa kesmişti teyzem giyememiştide öyle olsunda istemiyorum
hmmm anladım canımm :44: sen kendin işaretle de ver kol boyunu onlar ölçmesinben paça hep kısalttım hiç sıkıntı yaşamadım şi,mdiye kadar ptt nin o sokaktan girilen pasajların oradaki terzilere yaptırıyorum canım ben
Kızlar hediyemi kargoma verdim amenta03 den özür de diledim diğer çekiliş deki arkadaslar bilir normalde geç göndermem ama malum bizim de kadınlar günü organizasyonumuz vardı o beni Maf etti neyse sağ salim gönderdim umarım beğenir :)
ptt nerede :44:
bende dedim bu kayra armine satan yerlerin terzilerine götüreyimmağazaya girip soracaktım
o da olur canım benimbi sor istersen, ama benim paça boyu için hep götürdügüm yer cevat bey pasajında yada işte onun yanındaki pasajda falan oralarda ptt nin sokaktan gir sagına bak o pasajların kapısından bile gözüküyo terziler
ptt katlı pazarın çıkışındamıydı. kent meydanının oralarda tam bilemedim
Canımm ne özrü olur mu öyle şey
Yazdın ya o yetti inan bana
kent meydanının oraya giderken sol tarafta telekom var ya onun ordan girdigin sokakta canımcım
tamam aplaseni kullanıyorum kbakma
aa hadi bakalım gözüm aydıngec olsun guc olmasın demişler :)))))))))))))))))) Kurbancıııııııkkkkk gönderdım bugun hedıyelerını PTT kargoya verdım persembeye kadar elınde olur ınsaALLAH :)
o neee buluştunuz mu5 kişi olduk yaşasıınnnn
o neee buluştunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?