8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Bir dilek hakkım olsa Kadınların aglamadiği kısacası huzurlu bir dünya isterdim TÜM KADİNLARİN KADİNLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.(bize bu ortamı kurduğunuz için tskr ederiz kadınlar kulübü)

Eklentiler

• _20180308_123043.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 58
Kаdınlаrın bu ülkede özgürce gezebileceği, sen kаdınsın susmаk zorundаsın lаfını duymаyаcаğı, tecаvüze uğrаyаn gencecik kızlаrımızın vаhşice kаtledilmediği, kаdın/erkek eşit lаfının sözde değil icrааtte olаcаğı, cаnım odа gecenin bir yаrısı dışаrı çıkmаsаymış hаketmiş lаfının geçmeyeceği, kаdının аnne ve bu dünyаdа en değerli vаrlık olduğunu herkesin idrаk edeceği bir dünyа istiyorum.. 8 Mаrt dünyа kаdınlаr günümüz kutlu olsun.

nazım hikmet..
nasıl da güzel anlatmış.

Sadece kadın olduğumuz için saygı göreceğimiz...
Yarım akıllı sanılmadığımız...
Kısıtlanıp engellenmediğimiz...
Kimsenin aşağılık egosunu ruhumuzda tatmin etmediği...

Ve....Dövmediğiniz... sövmediğiniz... öldürmediğiniz... bıçaklamadığınız... taciz etmediğiniz... tecavüz etmediğiniz... iftira atmadığınız... bizi erkeklere köle sanmadığınız ............................................................................................. bir dünya istiyorum.

Yaradanın can verdiği insan dediği varlıklarız biz...kadınız...üstün değiliz kimseden elbet ama alçak HİÇ değiliz.

Kadınlar günü olsa nolur.... kutlancak ne kaldı...

Son günlerde çok ağladık burda... başka yerlerde...
Hiç tanımıyorum bilmiyorum ama hepsi yanımdaymış gibi üzülüyorum.

Umudumu kaybetmiyorum inşallah diyorum. İnşallah güzel günler görebiliriz hep birlikte

En rahat hissettiğim yere Kadınlar Kulubü'ne ve buraya sebep olan bütün herkese sonsuz sevgiler... İyi ki varsınız yanımızdasınız...

Biz kendilerine deger veren doğru eşler seçebilecek olgunlukta kiz evlatlar,

Kadinin degerini bilecek karakterde erkek evlatlar yetistirerek sorumlulugumuzu yerine getirmeliyiz.

Hergun Bdv'de bogazindan gecen lokmayi ben satin aldim diyen, aldatan, ihmal eden adamlari terk edemeyen kadinlar gibi degil, ayaklarinin uzerinde durabilen, 18 yasindaki en buyuk hayali evlenmek degil okumak olan evlatlar yetistirmemiz gerek.

Burada işin buyuk kismi tabi ki anne babalara dusuyor. Ben sadece evden kacma egilimindeki gencleri sorgulamiyorum. Onlara evde huzurlu mutlu yaşanilasi bir ortam sunulmasi lazim...

Çok doğru şeyler yazmışsınız. Duygularıma kat be kat tercüman olmuşsunuz. "Kutlama" bu güne uygun düşmüyor. Annesi ölmüş bir çocuğa "annenin ölüm yıldönümü kutlu olsun" demek gibi geliyor.

Şu an yeryüzünde farklı coğrafyalarda şiddet gören, taciz edilen, tecavüze uğrayan öldürülen kadınlar varken ben bugünün bana atfedilmesini istemiyorum.
#kadınıkoruinsanıkoru

Bu kadınlarımızı yazarken içim acıdı öldürülen binlerce kadından sadece bir kısmını yazabildim, 6 yaşındaki minicik bedene nasıl kıydılar, 75 yaşındaki bir kadını nasıl ölürdüler diye düşündüm öldürülme şekillerine girmiyorum bile yazmaya benim yüreğim yetmedi, sizler de okurken dehşete düşmeyin istedim.

Çok acı, biz kadınlar için sayaç yapmışlar düşünebiliyor musunuz? Her öldürülmede o sayaca işliyor bir kişi daha eklenmesin diye dua ediyorum, bir çocuk, bir kadın daha eklenmesin.

Kadınlar gününü hiç kutlanacak bir gün gibi görmedim, bugün benim için acı günü.

Benim bir umudum var belki goremeyecegim o gunleri ama cocuklarimiz görsun ....Kadinin ezilmedigi,hor gorulmedigi, tecavuze ugramadigi, siddete ugramadigi, cinayetlere kurban gitmedigi bir dünya icin milat olsun....
Toprak gibidir kadin çöl olmamasi umuduyla....

Her yer KADINLA güzeldir
KADIN her yaşta güzeldir . .

KADINLAR günümüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…