- 23 Ağustos 2012
- 51.309
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.860
- 898
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Nafaka tazminat falan vermezzdarp raporum var ama abisi avukat uydurur bir kilif,bundan sebep vazgeçtim tazminat nafaka vs intikama gelince aslında hem intikam,hem adamın çocuklarının vebalı gorumcemin esinin,çocuğunun vebali,o adamın çocuklarına ayıracağı zamanı görümcem caliyor,buda tetikliyor hirsimi.
En doğrusu sanırım,hayırlısı diyelim ne diyeyim
Amin ben ölmeden gormek istiyorum : ((
Bir daha ki sefere saklayacam, eğer yine aynı hareketleri yaparlarsa toz duman edecem,kendimi gizlemeden.Dava bittikten sonra durma yuru gitsin o zaman.
Ustune bir de maddi olarak kaziklanacaksin, hem de susacaksin? Yok oyle bir dunya, senin yerinde olsam kendimi gizlemeden firtina gibi girerdim.
ALLAH 'a havale et...Er yada geç goruncenin yaptıkları ortaya cikicak. Ama senin elinden bu yuva yıkılmasın.....
Gorumcen hala o kişi ile beraber mi?Allah bana bırakmadın diyerek,benim yaptığımı ortaya çıkarır diye korkuyorum intikam alıcıların en hayırlısı Allah tır deyip susuyorum napayım.
Hayırlısı diyelim,Allah a havale ettim zaten.ALLAH 'a havale et...Er yada geç goruncenin yaptıkları ortaya cikicak. Ama senin elinden bu yuva yıkılmasın.....
ee görümcen tutuşmadı mı?Allah bana bırakmadın diyerek,benim yaptığımı ortaya çıkarır diye korkuyorum intikam alıcıların en hayırlısı Allah tır deyip susuyorum napayım.
Muhtemelen,çünkü uzun bir beraberlikten bahsediyor.Gorumcen hala o kişi ile beraber mi?
Yok gayet rahat,benim vicdanımı biliyor. Şaka gibi beni arama sorma yok,ablamla kanka sanki gülüp oynuyo. Boşandığıma sevinircesine hareketler,ablama mesajlar arayıp kahkalar anlamıyorum derdi ne?ee görümcen tutuşmadı mı?
o senin açıklama ihtimalini düşünüyordur illa ki.
ablan çıtlatsa ona, "X mahkemede çok önemli şeyler anlatacakmış, ortalık karışacakmış" dese.Yok gayet rahat,benim vicdanımı biliyor. Şaka gibi beni arama sorma yok,ablamla kanka sanki gülüp oynuyo. Boşandığıma sevinircesine hareketler,ablama mesajlar arayıp kahkalar anlamıyorum derdi ne?
Bir daha ki sefere saklayacam, eğer yine aynı hareketleri yaparlarsa toz duman edecem,kendimi gizlemeden.
Kaybında geldiğinde ablami aradı,havadan sudan konusuyordu,ablam x çok kötü ve babama yapılan büyük terbiyesizlik x dediki bildiklerimi anlatmamak için kendimi zor tuttum,anlatsam o evde taş taş üstünde kalmaz diyor dedi. Ne biliyor bana anlatmıyor ne olabilir bunlar dedi,saçmalıyor demis,kendinden gayet emin : //Sanırım zekami küçümsüyorablan çıtlatsa ona, "X mahkemede çok önemli şeyler anlatacakmış, ortalık karışacakmış" dese.
belki kendisi yakalanır telaşla.
Vay aklınla bin yasa,böylece para verdikleri için çanları yanacak bu aklımda kalsın.Avukat abiyle anlasma yapmaya ne dersin? Ya nafaka+tazminat ya da hepnizi topluca rezil edicem dersin.
yapmayacağından emin sanırım.Kaybında geldiğinde ablami aradı,havadan sudan konusuyordu,ablam x çok kötü ve babama yapılan büyük terbiyesizlik x dediki bildiklerimi anlatmamak için kendimi zor tuttum,anlatsam o evde taş taş üstünde kalmaz diyor dedi. Ne biliyor bana anlatmıyor ne olabilir bunlar dedi,saçmalıyor demis,kendinden gayet emin : //Sanırım zekami küçümsüyor
Büyük ihtimalle,zira ben kardeşimin eşine asla böyle bir şeyi anlatmam. Yada onunda kafasinda anlatirsa,şöyle yaparım diyerek kendini garantiye alma planları var veya zaten ailesi biliyor bunun rahatlığı var. : // Ama sanmıyorum imkansız bana gore. Bence tutuşuyor ama belli etmemek için,rahat davranıyor hani anlatsana kaç yazar havaları veriyor ama aslında çok korkuyor eminim buna.Beni hiç aramiyor,yazmıyor. Aramız iyiydi normalde.yapmayacağından emin sanırım.
Vay aklınla bin yasa,böylece para verdikleri için çanları yanacak bu aklımda kalsın.
bence de.Büyük ihtimalle,zira ben kardeşimin eşine asla böyle bir şeyi anlatmam. Yada onunda kafasinda anlatirsa,şöyle yaparım diyerek kendini garantiye alma planları var veya zaten ailesi biliyor bunun rahatlığı var. : // Ama sanmıyorum imkansız bana gore. Bence tutuşuyor ama belli etmemek için,rahat davranıyor hani anlatsana kaç yazar havaları veriyor ama aslında çok korkuyor eminim buna.Beni hiç aramiyor,yazmıyor. Aramız iyiydi normalde.
Bence parayi iste panpa hakkini soke soke al. Vermezlerse de mahkeme biter bitmez fistekle.
Aynen böylesi hem.vicdan azabına sebep olmaz,hakkımı vermediler sonuçta. En mantiklisi bu,sağolun canlarım biliyordum parlak fikirlerin geleceğini.bence de.
o yüzdenMissCherryBlossom un dediği gibi avukat abiyle pazarlık yap, elinde kanıt varmış gibi çok emin davran.
Cirkinlesirlerse,artık ayıp ortmeyelim ama.Ayıp örtelim canım biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?