1 tane taş hurma
1 portakal
1 mandalina
yiyorum şuan güldencim
kıvılcım bu menüyle nasıl ayakta kaldın aç gezmişsin resmen cnm
allah kabul etsin dilekcim
5mil var onu yapıyorum ama bitirmiyorum son 2mili yapmıyorum bidaha bidaha açmaya uğraşmayayım diye haftada 2 günde spor salonuna gidiyorum
canım allah orucunu kabul etsin sigara böreğinin bir tanesinde bu kadar kalori mi varmış bizde ohhh löpür löpür götürüyoduk.en az 3-4 tane:):):):):)
merhaba kızlar bugün yediklerim 1kepçe şehriye çorbası
3 tane muz 1dlm tuzlu süzme yoğurtlu kmek
niye böyle oldu derseniz
gece dün ne yediysem çıkardım sabaha kadar ağrıdan duramadım
yazık oğluşumuda antibiyotik ishal etti. oda sabaha kadar uumadı desem yeri 3 defa kaka yaptı 3 dede benim üstüm dahil her yer battı. napayım iyileşsin oğlumda temizlenir.
neyse benden bu kadar öpüyorum hepinizi
günaydın şekerlerimm
güldencim dün akşam karnıbahar yiyemedim.kocacım bana süpriz yapmış kavurma+pilav yapmış
sürpriz yaptığına mı sevinsem yemek yediğime mi üzülsem anlayamadım neyse yedik gitti:):):):):)
sende dünkü menüyü 99 a inmenin şerefine özel olarak düşün.önemli olan her daim mutlu olmak
kıvılcım şimdiden geçmiş olsun canım
dün başarı öykülerine baktım ev cadısının nasıl zayıfladığını gördüm.bir daha heveslendim.inş gidecek kilolarımız
aha bende zayıfladım diyip resimlerimizi koyacağınız hep beraber
sizi kocamannnn öpüyorummm
az amma velakin kalorili olmuş dicem ama sana da dicek yüzüm yokgünaydın şekerler
dünki menümü yazıym
sabah 1 nescafe
öğlen 1 kase aşure 1dilim börek 8bardak çay
akşam kavurma pilav
cnm ameliyattan korkma hepsi geçerben geldim kizlar kusura bakmayin dun gelemedim dr olusumun kontrolu alisveris derken aksami buldu sonrada arkadasim geldi.ama simdi tekrar buradayim.benim yirmilikler kücük bir ameliyatla alinacakmis ama esimin isi nedeniyle dr randevulasamadik maglum bizimki cok yaramaz ve baskasinin yaninda kalmiyor o yuzden babasi ilgilenecek ayrica ameliyattan sonra uyanana kadar basimda bir yakinimin olmasi gerekiyormus.o yakinimin esim olmayacagi kesin.neyse benden böyle kizlar simdi size menumu veriyorum dun biraz fazla kacirdim bugun ise söyle
sabah:bitki cayi ve 1elma
ogle:1 dilim beyaz peynir 1dilim kasar peynir 1 yumurta 5 zeytin domates salatalik 1tatli k pekmez 1 dilim kepekli t.ekmegi
ara:1 fincan kahve 1 elma
aksam:1 mandalina biraz sonrada bitki cayimi icecegm yatmadan öncede belki 1elma yiyebilirim
amin canım önümüzdeki 2 hafta tutmam lazım :))
bende indirdim ama 5 mil çok zor diyolar daha bakamadım :)) en güzeli spor salonu orada daha motive oluyorsun bnde çalışmıyorken gittim fitnesa ve platese çok iyi oluyor..
Amin canım sağol :)
aynen bende 4-5 tane yiyordum ama artık tadımlık
çooook geçmiş olsunnnn ne oldu size ya :/
inşallah oğlunda sende bir an önce toparlanırsınız çocuk hasta olunca sanki bütün evdekiler hasta oluyo
Günaydın şekerler ilk defa yarından korkuyorum:18: :18:
Bnm suçum biliyorum
cnm ameliyattan korkma hepsi geçer
yemek için de çok az diyorum
destegin icin cok sagol azram tsk ederim cesaretlendirdin.menume gelince carsamba günü 76.4 ü görunce cok hirslandim dun ki menum ve sporla tam olarak 1kilo 200 gr vermisim suan 75.2 yim
günaydın şekerler
dünki menümü yazıym
sabah 1 nescafe
öğlen 1 kase aşure 1dilim börek 8bardak çay
akşam kavurma pilav[/QUOTE
günaydın canım
sabah nescafe ile geçiştirme istersen sonra çok acıkırsın
cnm olmamış dicem ama diyecek yüz yok bnde
az amma velakin kalorili olmuş dicem ama sana da dicek yüzüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?