mrb ufukcum ben 23yasinda bir cocuk annesi alti yillik evli ayni zamanda ögrenci bir bayanim53 kilo uzerini hic görmemis biri olarak 49 kilola hamile kalip 85 e kadar ulastim 79 kiloyla basladigim seruvenime 75 kiloyla devam etmekteyim canim
kızlar yarın dr gidiyom akşama anca gelirim öpütüm hepiniz
öyle valla canım bilinçlendikçe daha rahat yapılıo bazı şeyler eskiden kullandığım şeker miktarı aklıma gelmezdi kalori hesabı yaparken baktımki günlük 300-400 kaloriyi çaya attığım şekerden alıyorumcnm bn eskiden 1 kupa nescafeye 7-8 küp şeker atardım
şimdi hiç atmıyorum
1 çay bardağı çayada 5 atardım 3 e düşürüdüm şimdi de 2 ye zamanla 1 e sonra 0 a
afiyet olsn canım kalori hesabı yapmak ii oluyo daha bilinçli beslenioruz en azındanooo maşallah güldencim aslında arada kaçırdığımız şeylerden kilo alıyoruz.sonrada aaaaa ben hiç birşey yemiyorum ki diyoruzz:):):):)
asumanın verdiği kalori sepeti sitesinden bugün yediklerimin kalorisini hesapladım.çok çıktıakşama birşey yememem lazım işte yediklerim
SABAH
2 dilim kepekli ekmek
2 dilim kaşar,tost yaptım
ARA
3 kuru kayısı
ÖĞLEN
3 kaşık tava
4 kaşık pilav
1 kase cacık
bir dilim ekmek
AKŞAM
1 kase bezelye yemeği,bir mandalina yersem 1265 kalori yapıyoo
pilav ve ekmek yememem lazım ama dayanamıyorum
geçmiş olsn canım ne ameliyatıcnm yumurtayı çok severim her şeklini
zaten protein kaynağı
yalnız ameliyattan sonra haşlanmış olark yarım tüketiyorum
rafadan yiyorum genelde zaten oldu bitti kayısı kıvamında severim
şu var ama sabahları 7:30 da vden çıkıyorum ve sabah kalkar kalkmaz cnm istemiyor
ee iş yerine de getirelecek birşey değil
velhasıl hasret kaldım
mrb ufukcum ben 23yasinda bir cocuk annesi alti yillik evli ayni zamanda ögrenci bir bayanim53 kilo uzerini hic görmemis biri olarak 49 kilola hamile kalip 85 e kadar ulastim 79 kiloyla basladigim seruvenime 75 kiloyla devam etmekteyim canim
günaydın kızlar
dün kurstan çıkınca öğretmen arkadaşlarla olan akşam günümüz vardı oraya gittim geç saatte geldim eve eşim oğlum kvdeydi aradım onlarda geldiler yattım uyudum çok yorgundum
bugünde kv aşure yapıcakmış konu komşuyuda çağırmış bende gidicem kurs iptal
yarında kursdaki günümüz var offf allahım yardım et bana bu hafta sabit bile çıkarsam zil takıp oynıycam
öyle valla canım bilinçlendikçe daha rahat yapılıo bazı şeyler eskiden kullandığım şeker miktarı aklıma gelmezdi kalori hesabı yaparken baktımki günlük 300-400 kaloriyi çaya attığım şekerden alıyorumne gerek var onun yerine bişeyler yerim tok kalırım dimi ama inş. sende sıfırlarsın şekeri
afiyet olsn canım kalori hesabı yapmak ii oluyo daha bilinçli beslenioruz en azından
geçmiş olsn canım ne ameliyatı
evlilik+doğum bu ikiliden tırsın
asu sabah sabah güldürdün bni
kv ne diyorum bnde
sonra anladım
gerçektenmi görmedim canım şimdi msj kutuma baktım yok yaa ben bu yenifeysden hiç bişe anlamadım:26: zaten ayarları devamlı değişiobebişim geçenlerde yazdım faceden de ya sana
sleeve gastrectomy yani tüp mide
canımsınasuuuş bak bugün ne var
Eki Görüntüle 302650
o arkadaşını yolla da
ona tek kelime diyeyşim
bir dah konuşamasın
ŞİKE
maşallah canım allahım kocanla bebişinle bir ömür boyu mutlu etsin sizi ama küçük yaşta gelin gitmişsin
sümeyyecim hadi gözünaydın
saol canım yumurtalıklarım calısıyomuş bide müjdeli haberi alırsak allahın izniyle daha cok sevinecegiz
aysecim sen ne yaptın eşin gerimi gitti
evet cnm bugün gitti yine bitirseydik hayırlısıyla bu seneyi de....kayınvalidem gelecek ayın 10 gibi pek giremem sanırım
inş. müjdeli haberi de verirsin kısa zmanda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?