feci kapmış şifayı
yatmadan sirkeli bez yap yada ılık duş aldır yatr cnm
önün gece aman dikakt et uykuna yenilme
ateş ciddi bir durum
çok geçmiş olsun
bugün cuma değil mli unutmuşum hastalıktan.kızlar inş. Geç kalmazsınız çok uzun süre giremeyeceğim çünkü
ayşe ceylin nasıl oldu?
gece kötüydü canım 40 oldu ateşi uyandırıp duşa soktum 3 saatte bir şurup verdim sabaha karşı rahatladı biraz.şuan ateşi 38 ama hareketli durmuyo hiç nşesi yerinde çok şükür
günaydın
kilom
69.400
dünkü menüm
sabah
1kkpeynir
3 zeytin
4 kaşık patates salatası
öğle artı akşama
1 tabak kısır
geçmiş olsun ayşeciğim umarım iyileşmiştir.
kız valla gülden her lafı hakettim çok canım sıkkın moralim bozuk fazla sosyallik yaramıo banaasu gereçkten sana çok kızarım
kızm yüzdün yüzdün kuyruğuna gelsin
yapılacak şey mi şimdi bu
biliyorsun bi başladın mı devamı geliyor yemenin
birde yarın cuma yaniii
sağolun kızlar ateşi hiç düşmüyo dr 48 saat sürer dedi tetikteyim hep 3-4 saatte bir surup içiyorum,duş aldırıyorum ama bana mısın demiyo 12 de falan fitil vereceğim bide
kız valla gülden her lafı hakettim çok canım sıkkın moralim bozuk fazla sosyallik yaramıo bana
cannım çok geçmiş olsun ceyline rabbim şifa versin
TEBRK EDERİM UFUK
6 LI HANELERDESN
ÇİZELGENİDE DÜZELTSENE Bİ ARA
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakim
ayşecim çok geçmiş olsun canım tekrardan inş en kısa zamanda ateşi düşer bebişin
güldencim götür kelle paçaları kış ayları geldi biz adanalılar yapar ıspanak böreklerini ,içli köfteleri,kelle paçaları
sağ salim yaza çıkarız inş:):):):)
asuman sana ceza verelim mi bu hafta sen bu hafta 2 kilo ver
bana gelince 62,80 olmuşum galiba geçen hafta 63,20 idim gram gram gitmiş ama olsun gitmiş :):):)
bende 500 gr artıdayım reglden dolayı.bu hafta kayınvalidem geliyo yanında nasıl dikkat edeceğim bilmem ye diye zorlar kg yok der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?