Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar
ayşe ,ceylin nasıl oldu daha iyidir inşallah

KİLOMU BİLDİREYİM 97,2 YİM

bugün cuma değil mli unutmuşum hastalıktan.kızlar inş. geç kalmazsınız çok uzun süre giremeyeceğim çünkü

günaydın
kilom
69.400
dünkü menüm
sabah
1kkpeynir
3 zeytin
4 kaşık patates salatası

öğle artı akşama
1 tabak kısır

geçmiş olsun ayşeciğim umarım iyileşmiştir.

gece kötüydü canım 40 oldu ateşi uyandırıp duşa soktum 3 saatte bir şurup verdim sabaha karşı rahatladı biraz.şuan ateşi 38 ama hareketli durmuyo hiç nşesi yerinde çok şükür

neyseki geceyi atlatmışın
çocuklar hep öyle azcık gözlerini açtılarmı iyileştik sanıyorlar

asu gereçkten sana çok kızarım
kızm yüzdün yüzdün kuyruğuna gelsin
yapılacak şey mi şimdi bu
biliyorsun bi başladın mı devamı geliyor yemenin

birde yarın cuma yaniii
kız valla gülden her lafı hakettim çok canım sıkkın moralim bozuk fazla sosyallik yaramıo bana
sağolun kızlar ateşi hiç düşmüyo dr 48 saat sürer dedi tetikteyim hep 3-4 saatte bir surup içiyorum,duş aldırıyorum ama bana mısın demiyo 12 de falan fitil vereceğim bide

cannım çok geçmiş olsun ceyline rabbim şifa versin

başlangıç 87
geçen hafta70.7
bu hafta71.5
gelen/giden.800grm
toplam giden16
hedef65
spor.120dk
regl +3 gündür deli gibi yemenin sonucu bu hafta işi sıkı tutucam artık 6 lı rakamlara geçiş yapmak istiyorum

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakim

ayşecim çok geçmiş olsun canım tekrardan inş en kısa zamanda ateşi düşer bebişin
güldencim götür kelle paçaları kış ayları geldi biz adanalılar yapar ıspanak böreklerini ,içli köfteleri,kelle paçaları
sağ salim yaza çıkarız inş:):):):)
asuman sana ceza verelim mi bu hafta sen bu hafta 2 kilo ver
bana gelince 62,80 olmuşum galiba geçen hafta 63,20 idim gram gram gitmiş ama olsun gitmiş :):):)

bende 500 gr artıdayım reglden dolayı.bu hafta kayınvalidem geliyo yanında nasıl dikkat edeceğim bilmem ye diye zorlar kg yok der

OLSUN CNM NE GÜZEL AZ VER AMA VER YANİ
BAK 5 Lİ HANELERE AZ KALDI

ASU GİBİM YAPİM

başlangıç 130
geçen hafta 98,8
bu hafta 97,2
gelen/giden. 1,6KG
toplam giden 32,8
hedef 75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…