Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kizlar tecrubesizim bu konuda yardimci olurmusunuz
Engec kacta yazmam gerekiyor?
Birde bana mesaj atmayanlari sifir olarakmi ekleyecegim??

dünkü eksiklikleri bugün telafi edersen hiç bir sorun olmaz tatlımm afiyet olsun

ben begendimm

Kizlar pazargununden itibaren hergun duzenli yapacagim bi kac duzenlemenin listesini yapiyorum
bana katilmak isteyen olursa hayir demem:)
Hergun duzenli olarak;

2maden suyu
3litre su
2kupa yesilcay
Yarimsaat slim6
Aksam 6dan sonra yemek yenmeyecek
Hergun 1saat yuruyus..

Cogunu duzenli olarak yapiyorum zaten arada yaptiklarimida duzene koyup hergun yapacagim

Selam kızlar öncelikle birinciliğinizi kutluyorum ve hepinizi tek tek tebrik ediyorum

Şekerkaptanım dün ki mesajını çok geç gördüm. İşyerindeydim canım çok yoğundu ve sadece yeni beğeni zannettiğim için açıp bakmamıştım

Sonra kontrol ettim listeyi hiç bir hata yoktu sonuç gayet güzeldi. Geri dönüp mesaj yazamadım sana. Kusuruma bakma canım olur mu? Bide böyle durumlarda bizim takım topiğine not düşersen mesaj attım bakar mısın diye daha iyi olur bence.

Sabah kepek ekmeğine az yağlı beyaz peynirli tost

Arada 1 paket diyet bisküvi çok açıktım çünkü

Öğlen, Şehriye çorbası, fırında tavuk kanat 2 adet+ salata

1 litre su içtim sabahtan beri.

Şimdilik bu şekilde

kızlar 3 kişi dışında kimse mesaj bildirimi yapmadı lütfen rica ediyorum bildirimlerinizi yapın yoksa sıfır yazmak durumunda kalacağım :44:

Canım sıfır yazılmıyor galiba, sayman gerekebilir, ya da istersen pzt veya akşamı bekle,h.sonu olduğu için pek gelen giden yok
Bildirim yapmayanlar sıfır yazılıyor bildiğim kadarıyla canım ..
kaptanımız öyle söylemişti mutlaka bildirim yapılması gerekiyor..
o zaman akşam yapayım sayımı ozamana kadar herkes yapar bildirimi dediğin gibi haftasonu olduğu için olabilir..

Tam bilemiyorum canım yanlış olduysa kusura bakma yeniyim ya ondan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…