Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet,okudum anladim hadi başlayalim

başlangıç kilonu kaydettim hedef kilon nedir? bu arada ismin nedir canım?ben melike söylemek istemezsen sorun olmaz sen nasıl istersen
kendinden bahset biraz çalışıyor musun? bebek de düşünüyormuşsunuz hayırlısıyla olur inşallah

ben berna.öğretmenin istanbulda yaşıyorum bir yıllık evliyim inşallah bu yaz bi bebek düşünüyoruz eşimle...evlenip istanbula yerleştim iş arkadaşlarım dışında pek kimsem yok..o yüzden şu an kendim için doğru bir yerdeyim :)

afiyet olsun canım menün güzel olmuş diyet konusunda bilgilisin bunları bizimlede paylaş.takım içi motivasyonu arttırmak için aşağıda yazdığım kurallar ile ilgili bir liste oluşturdum.herkesi gün gün kaydediyorum cuma günü buraya yazacağım.sen bu kurallara uymaya çalış diğeri genel bilgi listesiydi okuman yararına olur
-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj
[/QUOTE]
elbette..seve seve yazarım ne biliyosam ya da ne duyduysam..tüm kuralları anladım,sabahtan beri su içiyorum zaten fenalardayım..

Tatlım senin başlangıç kilonu tam belirtmedikleri için ben listeye dahil olmaman gerektiğini söyledim. Takıma geldiğin ilk gün kilon kaçtı? Onunla başlangıç yapman gerekiyordu. Ama seni 0 ortalama gösterdikleri için almadım ben listeye. Anlaşılan hata yapılmış. Bu hafta listeye dahil olduğun zaman Takıma geldiğin ilk kilondan bu cumaki kilon çıkacak. Büyük ihtimal 3 haftada güzel kilo vermiş olursun.

Melike'ciğim not almışmışdın arkadaşın kilosunu? Bu konuyu cuma olmadan çözelim cumaya listede sorun çıkmasın.

Menün çubuk kraker haricinde çok güzel olmuş. Ekmeklerin normal ekmek mi? Bide böyle durumlarda çantanda yemek için mutlaka bişeyler hazırla canım. Çünki dışarda genelde bize uygun yiyecekler olmuyor maalesef,

Bugünkü menüm :

Sabah
1 kase eti form müsli

Ara
2 adet bisküvi

Öğlen
1 kase naneli yoğurt

Akşam

Tavuklu salata
yoğurt

Su 1.5 lt (şimdiye kadar)
1 fincan yeşil çay
1 adet maden suyu

Bisküvi haricinde menün gayet güzel ve hafif olmuş. Kızlar mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak durmaya çalışın. 2 adet çok masum gelebilir ama onunla aldığınız kaloriyle karnınızı daha rahat ve sağlıklı bir şekilde doyurabilirsiniz.

bugünkü menüm:

sabah
ballı süt
tost

öğle
kocaman bir tabak cacık

ara
1 tane portakal

akşam
3 köfte
piyaz
yoğurt

2 litre su + 1 bardak yeşil çay

Afiyet olsun menü çok güzel olmuş.

iyi gidiyoruz ebru'cum toparlandık iyi ki beni yüreklendirmişsin :)senin nasıl gidiyor?

İnşallah dahada güzel olacak canım. Aslında ben seni daha yürekli bekliyordum ama biraz bocaladın. Önemli olan sonuç. İnşallah takım çok iyi bir takım olacak.

Bu arada papatya89 ve umutlayasasen gözüm ikinizin üstünde haberiniz olsun

Mazeretleriniz bana geçmedi. Bende cumaları sabah kalkıp erkenden işe gidiyorum ve bu cuma benimde kızımın karne olayı ve mezuniyeti vardı. Çok dolu bir gündü. Ona rağmen sabah kalkıp tartılım kilomu topiğe yazmam 10 dk mı almadı ki cumaları normalden daha erken kalkıyorum kilo bildirimi yapmak için.

Şimdi bu yazdıklarıma sinirlenip kızabilirsiniz? Haklıda olabilirsiniz, ama eğer burdaysanız ve kendiniz için burda zayıflamaya çalışıyorsanız diğer arkadaşlarınıza karşı sorumluluklarınız var. İnşallah bu şekilde birdaha aksaklık olmaz. Umarım anlatabilmişimdir.

Hoşgeldin Berna'cım. Bende Ebru. 13. takımın kaptanıyım. Çok doğru bir yerdesin umarım istediğin sonuca biran önce ulaşırsın.

meraba kızlar yeni kaptanımız melike olmuş hayırlı olsun canım :) karne seminer telaşı derken birkaç gündür uğrayamadım

bi şey söyleyeceğim nacizane bilgi,az ve dikkatli yemeğe çalışırken aynı zamanda yediklerimizin kalorilerine de dikkat etmemiz gerekiyor.asla ve asla ekmek yememeliyiz.ve karbonhidrat olan besinler yememeliyiz.bulgur,pirinç,kurufasulye,patates..bunların haşlanmışı bile vücudumuza fazlalık.ekmek kepekli bile olsa 55 kalori..bi tane tost yesen oldu 110 kalori.aradaki kaşarı da ekle bir de..spora gidince 30 dk tempolu yürüyüşle sadece en fazla 80 kalori yakabiliyosun.mesela köftenin bir porsiyonu en az 300 kalori.onun yerine ızgara yağsız tavuk ya da ligth ton balıklı salata olabiir.yani biz az kalorili şeyler yiyip çok spor yaparsak yediklerimizi gün içinde yakarız sporla da vücudumuza yerleşmiş kiloları yakarız.

Hrekese merhabalarrr
Önce menümü yazyım kızlaaar:))
SABAH:
1 KAŞARLI TOST

ÖĞLE:
DONDURMA (SADE)

AKŞAM:
1 BALIK(FIRINDA)
1 DİLİM PATATES(FIRINDA)
1 KAŞIK PİLAV
1 KAŞIK ENGİNAR
SALATA

SPOR:1.5 SAAAT SPOR SALONUNDAYDIM BAŞLADIM SPORA:)))

bir öğretmen üyemiz daha oldu :) topikte çoğu kişi öğretmen de canım
kesinlikle doğru yerdesin bende öğrenciyim hala 1-2 sene sonra nişan,düğün vs. olacak inşallah kilo vermem lazım öyle işte

izmirli nin kilosu 69.5'ti hatta hedefi 57.5'ti yanlış mıyım canım tekrar yazar mısın?

Melike'ciğim yeni katılan üyelerin takıma geldikleri ilk günki kilolarını alacaksın. Bu hafta kaç bildirmişti İzmirli?

Berna'cım karbonhidrat konusunda yanılıyorsun vücuda az ve dengeli bir şekilde karbonhidratta almak gerekiyor. Alınan besinlerin yanıp enerjiye dönüşebilmesi için karbonhidrat gerekli. Ama aldığımız besinlerde önemli, kesinlikle beyaz ekmek yememek lazım. Onun yerine az miktarda abartmamak şartıyla tam buğday, kepek ve çavdar ekmeği tüketebiliriz.

yok canım ben tam buğday ekmeği yiyorum hep beyaz ekmeği bırakalı çok oldu

:)))) şekerim sen o düğün koşuşturmacasında garantı 5 kılo verirsin zaten rahat ol :)

Tostun ekmekleri nasıldı? Dondurma diye bir öğle yemeği olamazz, bide miktarını yazmamışsın? Akşamki patates ve pilav olmamış. Sporun çok güzel olmuş. Ama menünü beğenmedim canım daha özenli ve sağlıklı bir menü olması lazımdı bence.

çok teşekkür ederim bilgi için..sana güveniyor ve az az ekmek yiyorum o zaman..zaten çok özlemiştim

yok canım ben tam buğday ekmeği yiyorum hep beyaz ekmeği bırakalı çok oldu

Süpersin o zaman devam Melike'ciğim. Ekmek diye yazınca sorma gereği duydum. O zaman menülerine yazarken belirt lütfen tam buğday diye.

bu hafta 67 kiloydu

O zaman yaklaşık 2,5 kilo vermiş oluyor. O zaman bu cuma başlangıç kilosunu takıma giriş kilosu olarak yazıyorsun. Cuma günki bildirimini etap bitiş kilosu yapıyorsun. Aradaki farkı 3 e bölmen gerekiyor (Takıma ne zaman girmişti, 3 hafta olacakmı cumaya) İzmirli gelsin tam rakamları öğrenelim ben sana örnek bir hesap yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…