Evet,okudum anladim hadi başlayalim
Selam kızlar ne var ne yok nasıl gidiyor?
menün güzel olmuş canımbugünkü menüm:
sabah
ballı süt
tost
öğle
kocaman bir tabak cacık
ara
1 tane portakal
akşam
3 köfte
piyaz
yoğurt
2 litre su + 1 bardak yeşil çay
Sabah 1 kase müsli
Ara. 4-5 gün kurusu biraz ceviz
Öglen light beyaz peynir 5 kepekli çubuk kraker
Bir elma
Akşam 1 kase müsli ananas yogurt
Gun ortasinda gün kurusu kandaki glikozu artirir ve enerji verir ceviz ise ekmek yemedigimiz icin ekmekten alacagimiz vitamini karsilar ama ceviz sadece 3-4 tane
Meyvelerde en dusuk kalori elma,kivi,cilek ve ananasta var.zaten bunlar mevsim meyveleri.bunlari bir kase yogurtla karistirinca tum gece acikmiyorsun
Melike'cim kaptanlığın hayırlı olsun canım.İnşallah bu takım toparlanacak ve yine birinci olacak
Kızlar size durumumu aktarayım,ne yapacağımıza siz karar verin.
Eşim bu ayın 18'inde 2 haftalığına izine ayrılıyor ve biz izinde %90 kayınvalidemde oluyoruz.Ordayken telefondan giriyorum,okumak kolay ama yazmak zor oluyor.Girebildiğim kadar girerim yine ve siz 2 hafta izinli sayarız derseniz devam edeyim,ya da izin dönüşü gel derseniz ona da kabul.Takımda 3 haftadır varım ilk 2 hafta kilo verdim fakat yeni üye olduğum için listeye eklenmedim.Bu hafta da kilomu koruduğum için ve takımın durumu zaten kötü ortalama düşmesin diye listeye alınmadım.Takımı olumsuz etkilemek istemiyorum ve durumumu da anlattım.Karar sizin
menüm
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 4 zeytin, salatalık, domates
öğle: 1 tabak çorba
ara: yarım paket çubuk kraker (okulda fazla seçeneğim yoktu en masum bunu buldum)
akşam:1 dilim ekmek, 1 tabak kabak yemeği, 1 kaşık yoğurtlu biber
2 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa kiraz saplı form çayı, 1 saat yürüyüş, 3 mil leslie
menülerinizi bekliyorum kızlar
Bugünkü menüm :
Sabah
1 kase eti form müsli
Ara
2 adet bisküvi
Öğlen
1 kase naneli yoğurt
Akşam
Tavuklu salata
yoğurt
Su 1.5 lt (şimdiye kadar)
1 fincan yeşil çay
1 adet maden suyu
bugünkü menüm:
sabah
ballı süt
tost
öğle
kocaman bir tabak cacık
ara
1 tane portakal
akşam
3 köfte
piyaz
yoğurt
2 litre su + 1 bardak yeşil çay
iyi gidiyoruz ebru'cum toparlandık iyi ki beni yüreklendirmişsin :)senin nasıl gidiyor?
ben berna.öğretmenin istanbulda yaşıyorum bir yıllık evliyim inşallah bu yaz bi bebek düşünüyoruz eşimle...evlenip istanbula yerleştim iş arkadaşlarım dışında pek kimsem yok..o yüzden şu an kendim için doğru bir yerdeyim :)
ben berna.öğretmenin istanbulda yaşıyorum bir yıllık evliyim inşallah bu yaz bi bebek düşünüyoruz eşimle...evlenip istanbula yerleştim iş arkadaşlarım dışında pek kimsem yok..o yüzden şu an kendim için doğru bir yerdeyim :)
Hoşgeldin Berna'cım. Bende Ebru. 13. takımın kaptanıyım. Çok doğru bir yerdesin umarım istediğin sonuca biran önce ulaşırsın.
izmirli nin kilosu 69.5'ti hatta hedefi 57.5'ti yanlış mıyım canım tekrar yazar mısın?
bi şey söyleyeceğim nacizane bilgi,az ve dikkatli yemeğe çalışırken aynı zamanda yediklerimizin kalorilerine de dikkat etmemiz gerekiyor.asla ve asla ekmek yememeliyiz.ve karbonhidrat olan besinler yememeliyiz.bulgur,pirinç,kurufasulye,patates..bunların haşlanmışı bile vücudumuza fazlalık.ekmek kepekli bile olsa 55 kalori..bi tane tost yesen oldu 110 kalori.aradaki kaşarı da ekle bir de..spora gidince 30 dk tempolu yürüyüşle sadece en fazla 80 kalori yakabiliyosun.mesela köftenin bir porsiyonu en az 300 kalori.onun yerine ızgara yağsız tavuk ya da ligth ton balıklı salata olabiir.yani biz az kalorili şeyler yiyip çok spor yaparsak yediklerimizi gün içinde yakarız sporla da vücudumuza yerleşmiş kiloları yakarız.
Menün çubuk kraker haricinde çok güzel olmuş. Ekmeklerin normal ekmek mi? Bide böyle durumlarda çantanda yemek için mutlaka bişeyler hazırla canım. Çünki dışarda genelde bize uygun yiyecekler olmuyor maalesef,
bir öğretmen üyemiz daha oldu :) topikte çoğu kişi öğretmen de canım
kesinlikle doğru yerdesin bende öğrenciyim hala 1-2 sene sonra nişan,düğün vs. olacak inşallah kilo vermem lazım öyle işte
Melike'ciğim yeni katılan üyelerin takıma geldikleri ilk günki kilolarını alacaksın. Bu hafta kaç bildirmişti İzmirli?
Hrekese merhabalarrr
Önce menümü yazyım kızlaaar:))
SABAH:
1 KAŞARLI TOST
ÖĞLE:
DONDURMA (SADE)
AKŞAM:
1 BALIK(FIRINDA)
1 DİLİM PATATES(FIRINDA)
1 KAŞIK PİLAV
1 KAŞIK ENGİNAR
SALATA
SPOR:1.5 SAAAT SPOR SALONUNDAYDIM BAŞLADIM SPORA:)))
Melike'ciğim yeni katılan üyelerin takıma geldikleri ilk günki kilolarını alacaksın. Bu hafta kaç bildirmişti İzmirli?
Berna'cım karbonhidrat konusunda yanılıyorsun vücuda az ve dengeli bir şekilde karbonhidratta almak gerekiyor. Alınan besinlerin yanıp enerjiye dönüşebilmesi için karbonhidrat gerekli. Ama aldığımız besinlerde önemli, kesinlikle beyaz ekmek yememek lazım. Onun yerine az miktarda abartmamak şartıyla tam buğday, kepek ve çavdar ekmeği tüketebiliriz.
yok canım ben tam buğday ekmeği yiyorum hep beyaz ekmeği bırakalı çok oldu
bu hafta 67 kiloydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?