Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok teşekkür ederim bilgi için..sana güveniyor ve az az ekmek yiyorum o zaman..zaten çok özlemiştim

Beyaz ekmek dışında diğer ekmekleri az miktarda tüketebilirsin. Özellikle sabah kahvaltıda hiç bir sakıncası yok ama akşam mümkün olduğunca tüketmemeye çalış canım.

[ı]canimcim hadi gel beraber baslayalim sabah ve aksam lesliyle 5 mil sen varsan bende varim??
25.de tatille gidecegim o zamana kadar bi 3 kilo hedefim var
ne dersin??
[/ı]

tatlım leslie m yok ama 3 kilo vermeden gitmekte yok tatile bende hergün spor yapiiim birbirimize destek olalım tamam mı canım:)

ben anladım canım hesabın nasıl olacağını yine sana sorup yaparım tabi ama geçmişe dönüp bakmam lazım kaç hafta olmuş diye

eee harika kızlar haydi bakalım valla mükemmel gidicez memleketlere:)

meraba kızlar yeni kaptanımız melike olmuş hayırlı olsun canım :) karne seminer telaşı derken birkaç gündür uğrayamadım

Takım teker teker dökülmeye başladı. Az önce yazdım diğer kızlarada telaş felan bahane olamaz kızlar. Bu takım ciddi bir takım ve herkesin sorumlulukları var. Baştan kabul edip sonra sadece bir bildirimi yapmamak ben anlam veremiyorum. Lütfen artık ciddiye alın burayı.

ben anladım canım hesabın nasıl olacağını yine sana sorup yaparım tabi ama geçmişe dönüp bakmam lazım kaç hafta olmuş diye

Tamam canım boş bir vaktinde kontrol et geçmişi. Berna'nın şuanki kilosunu, hedef kilosunu ve takıma geldiği tarihide not al çünki listeye girerken lazım olacak.

İŞTE ÖRNEK KAPTAN MENÜSÜÜÜ

sporuna uymuşsun aslında düzenli bir menü değil evet ama abartmamışsın bence buda önemli yine de daha dengeli ve sağlıklı yiyelim bende sizinle birlikte düzeltmeye çalışıyorum kendimi

İŞTE ÖRNEK KAPTAN MENÜSÜÜÜ

sana yemin ederim yerken 2 defa düşünüyorum istersen sana devredeyim 5-6 kilo verirsin gidene kadar

Son düzenleme:
Melike'ciğim ben çıkıyorum canım. Merak ettiğin yada sormak istediğin herşey çekinmeden sorabilirsin. Uğrarım yine. Herkese iyi akşamlar kızlar.

kızlar ben iki gündür yogun spor yapıyorum ve çok su içtim sabah tartıldığımda 68 kiloydum (tartı şaşırmadıysa)kayıtlara o geçerse sevinirim yani..başlangıç kilomu doğru veriyim ki ne kadar ilerledim onu görebileyim.

menülerinizi bekliyorum kızlar[/SIZE][/COLOR][/B]
Sabah 1 kase müsli
Ara. 4-5 gün kurusu biraz ceviz
Öglen light beyaz peynir 5 kepekli çubuk kraker
Bir elma
Akşam 1 kase müsli ananas yogurt
Gun ortasinda gün kurusu kandaki glikozu artirir ve enerji verir ceviz ise ekmek yemedigimiz icin ekmekten alacagimiz vitamini karsilar ama ceviz sadece 3-4 tane
Meyvelerde en dusuk kalori elma,kivi,cilek ve ananasta var.zaten bunlar mevsim meyveleri.bunlari bir kase yogurtla karistirinca tum gece acikmiyorsun[/QUOTE]

CANIIIIM HOŞGELDİN ÖNCELİKLE NE GÜZEL BİR MENÜYLE VE PAYLAŞIMLARLA GELMİŞSİN SEN BÖYLEEEE UMARIM HEP BİRLİKTE MUTLU MUTLU İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARA ULAŞIRIIIZZZ:)

tatlım okulda tost yemek zorunda kalıyorum yulaflı ekmek yapıp kahvaltıda onu yiyceeem inşellah öğlende okuldan direk spora gidiyorum spordan gelice yarım kase sade dondurma yedim yemek yesem akşama yiyemezdim patates ve pilavın sadece tadına baktım ama yarın daha dikkatli olmaya çalışırım:26:1.5saat spor salondaydı buarada bide 1.5saat dışarda koşuşturmam var

cannnııım yok ben çok memnunum kaptanımdan ama en az3 kilo vericem gidene kadar kafama koydum bikere :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…