çok teşekkür ederim bilgi için..sana güveniyor ve az az ekmek yiyorum o zaman..zaten çok özlemiştim
[ı]canimcim hadi gel beraber baslayalim sabah ve aksam lesliyle 5 mil sen varsan bende varim??
25.de tatille gidecegim o zamana kadar bi 3 kilo hedefim var
ne dersin??[/ı]
meraba kızlar yeni kaptanımız melike olmuş hayırlı olsun canım :) karne seminer telaşı derken birkaç gündür uğrayamadım
Süpersin o zaman devam Melike'ciğim. Ekmek diye yazınca sorma gereği duydum. O zaman menülerine yazarken belirt lütfen tam buğday diye.
O zaman yaklaşık 2,5 kilo vermiş oluyor. O zaman bu cuma başlangıç kilosunu takıma giriş kilosu olarak yazıyorsun. Cuma günki bildirimini etap bitiş kilosu yapıyorsun. Aradaki farkı 3 e bölmen gerekiyor (Takıma ne zaman girmişti, 3 hafta olacakmı cumaya) İzmirli gelsin tam rakamları öğrenelim ben sana örnek bir hesap yapayım.
vay bee bi nefescikde 5 mesaj yazmışım bravo bana
Ben de varım ben de ben de
Dün tam tamına 60 dk süper tempolu egzersiz yaptım.üzerimden çıkanlardan su damlıyordu resmen ohh bee kendime geldim ama
spor telaşesi acaip bir gazla başladı bende hadi bakalım hep birlikte başlıyoruz
meraba kızlar yeni kaptanımız melike olmuş hayırlı olsun canım :) karne seminer telaşı derken birkaç gündür uğrayamadım
ben anladım canım hesabın nasıl olacağını yine sana sorup yaparım tabi ama geçmişe dönüp bakmam lazım kaç hafta olmuş diye
menüm
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 4 zeytin, salatalık, domates
öğle: 1 tabak çorba
ara: yarım paket çubuk kraker (okulda fazla seçeneğim yoktu en masum bunu buldum)
akşam:1 dilim ekmek, 1 tabak kabak yemeği, 1 kaşık yoğurtlu biber
2 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa kiraz saplı form çayı, 1 saat yürüyüş, 3 mil leslie
menülerinizi bekliyorum kızlar
Bugünkü menüm :
Sabah
1 kase eti form müsli
Ara
2 adet bisküvi
Öğlen
1 kase naneli yoğurt
Akşam
Tavuklu salata
yoğurt
Su 1.5 lt (şimdiye kadar)
1 fincan yeşil çay
1 adet maden suyu
Hrekese merhabalarrr
Önce menümü yazyım kızlaaar:))
SABAH:
1 KAŞARLI TOST
ÖĞLE:
DONDURMA (SADE)
AKŞAM:
1 BALIK(FIRINDA)
1 DİLİM PATATES(FIRINDA)
1 KAŞIK PİLAV
1 KAŞIK ENGİNAR
SALATA
SPOR:1.5 SAAAT SPOR SALONUNDAYDIM BAŞLADIM SPORA:)))
İŞTE ÖRNEK KAPTAN MENÜSÜÜÜ
Melike'ciğim ben çıkıyorum canım. Merak ettiğin yada sormak istediğin herşey çekinmeden sorabilirsin. Uğrarım yine. Herkese iyi akşamlar kızlar.
Takım teker teker dökülmeye başladı. Az önce yazdım diğer kızlarada telaş felan bahane olamaz kızlar. Bu takım ciddi bir takım ve herkesin sorumlulukları var. Baştan kabul edip sonra sadece bir bildirimi yapmamak ben anlam veremiyorum. Lütfen artık ciddiye alın burayı.
Tamam canım boş bir vaktinde kontrol et geçmişi. Berna'nın şuanki kilosunu, hedef kilosunu ve takıma geldiği tarihide not al çünki listeye girerken lazım olacak.
[sıze=3]berna hedef kilona kaç yazayım? 60 iyi mi?[/sıze]
Sabah 1 kase müslimenülerinizi bekliyorum kızlar[/SIZE][/COLOR][/B]
bugünkü menüm:
sabah
ballı süt
tost
öğle
kocaman bir tabak cacık
ara
1 tane portakal
akşam
3 köfte
piyaz
yoğurt
2 litre su + 1 bardak yeşil çay
[ı]tostun ekmekleri nasıldı? Dondurma diye bir öğle yemeği olamazz, bide miktarını yazmamışsın? Akşamki patates ve pilav olmamış. Sporun çok güzel olmuş. Ama menünü beğenmedim canım daha özenli ve sağlıklı bir menü olması lazımdı bence.
[/ı]
[sıze=3]sporuna uymuşsunAslında düzenli bir menü değil evet ama abartmamışsın bence buda önemli yine de daha dengeli ve sağlıklı yiyelim bende sizinle birlikte düzeltmeye çalışıyorum kendimi[/sıze]
[sıze=3]sana yemin ederim yerken 2 defa düşünüyorum istersen sana devredeyim5-6 kilo verirsin gidene kadar [/sıze]
Selam kaptan,benim 8-10 kilo arasi vermem gerek.bebek dusunuyorum kisa zaman sonra.doktorum ve esim de ayni fikirde.merak etme sagligimdan olmam.sadece daha saglikli beslenmek ve 2 beden incelmek icin aranizdayim.suze destek ilmaya da hazirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?