meraba kızlar nasılsınız? menümü paylaşayım:
sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği krem peynir salça ve az tahin pekmez yanında şekersiz çay
öğlen
2 tane kıymalı börek 2 çiğköfte ve 1 bardak ayran
akşam
kıymalı soslu az makarna yanına az yoğurt
1 kupa yeşil çay ve 1.5 lt kadar su
sanırım regl olucam karnım şiş göğüslerim acıyo o yüzden spor yapamıcam kendimi de pek iyi hissetmiyorum bu ara tek yapabildiğim tatlıdan dondurmadan uzak durmak
ben berna.öğretmenin istanbulda yaşıyorum bir yıllık evliyim inşallah bu yaz bi bebek düşünüyoruz eşimle...evlenip istanbula yerleştim iş arkadaşlarım dışında pek kimsem yok..o yüzden şu an kendim için doğru bir yerdeyim :)
Eğer regl olmak üzereyken tatlıdan uzak durmayı başarırsan helal olsun sana !!!
bugünki yemek faslımı bitirdim hemen menümü yazıyorum
sabah
peynirli almost spesial sandviç:)) (light uno sandviçin içine marul,domates,dereotu,light üçgen peynir,salatalık,haşlanmış yumurta,zeytin) harika ve çok doyurucu tavsiye ederim:)
ara
activia
öğle
ızgara köfte
salata
ayran
ara
kayısı
erik
akşam
portakallı zeytinyağlı enginar
2 soda
3 litre su
2 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş
lesliyle 5mil..
sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği krem peynir salça ve az tahin pekmez yanında şekersiz çay
öğlen
akşam
sanırım regl olucam karnım şiş göğüslerim acıyo o yüzden spor yapamıcam kendimi de pek iyi hissetmiyorum bu ara tek yapabildiğim tatlıdan dondurmadan uzak durmak
[ı]
tamamdır canım anlaştık..
Bu hafta için hedefim 56 bakalım inşallah
[/ı]
meraba kızlar nasılsınız? Menümü paylaşayım:
Sabah
öğlen
akşam
selam kızlar,ben yeme içme faslını kapadım sayılırım.akşam girip menulere bakip cikicam bu aksam cok zamanim yok.bugünkü menum şöyleydi:
Sabah : Kepekli ekmek arasına domates ve peynir )
ara : 1 dilim vişneli kek ( tutamadim kendimi)
öğlen : Bir porsiyon ızgara köfte
akşam : (bunu saat 6 da yiyecegim) bir kase light yogurt içine ananas,azıcık da müsli
1.5 lt su,bir fincan yeşil çay
spor yaptım 300 kal yaktım en azından köfteler gitti.
Sanirim bugün en fazla 1000 kal aldım.300 zaten sporla gitti,kalanı da harcamışımdır.
Boyum,kilom ve yaşıma göre vucudumun alması gereken kalori miktarı 1790 mış.bir de bazal metabolizma hızım var o da 1200.eski evimde diyetisyen bir komşum vardı,iki çocuğu vardı ama dal gibiydi,bazal meyabolizma hızını aşmayan miktarda besin tüketirsen formda kalırsın diyodu.bilmiyorum ne kadar doğru.en azından bugünlük aşmadım
sabah
peynirli almost spesial sandviç:)) (light uno sandviçin içine marul,domates,dereotu,light üçgen peynir,salatalık,haşlanmış yumurta,zeytin) harika ve çok doyurucu tavsiye ederim:)
ara
activia
öğle
ızgara köfte
salata
ayran
ara
kayısı
erik
akşam
2 soda
3 litre su
2 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş
lesliyle 5mil..
ben geldiiimmm
kaptancığım dün akşam uğrayamadım arkadaşımın nikahı vardı koşuşturdumm
dün ki menümü yazıyorum
sabah
menemen
salatalık
ara
kayısı
öğle
sebze çorbası
ara
ceviz badem
akşam
tavuk ızgara
salata
ayran
1saat yürüyüş
lesliyle 5 mil
3litre su
2kupa yeşil çay
2 soda..
sabah
peynirli almost spesial sandviç:)) VİRÜS(light uno sandviçin içine marul,domates,dereotu,light üçgenVİRÜSpeynir,salatalık,haşlanmış yumurta,zeytin) harika ve çok doyurucu tavsiye ederim:)
ara
activia
öğle
ızgara köfte
salata
ayran
ara
kayısı
erik
akşam
2 soda
3 litre su
2 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş
lesliyle 5mil..
sabah
öğlen
akşam
canım kaptanım :) bu desteğe motivasyona öyle ihtiyacım vardı ki okulların kapanmasıyla beraber üzerime bi rehavet çöktü boyle hayat durmuş gibi sanki sıkıcı :/
Selam kızlar,ben yeme içme faslını kapadım sayılırım.akşam girip menulere bakip cikicam bu aksam cok zamanim yok.bugünkü menum şöyleydi:
Sabah : kepekli ekmek arasına domates ve peynir )
Ara : 1 dilim vişneli kek ( tutamadim kendimi)
Öğlen : bir porsiyon ızgara köfte
Akşam : (bunu saat 6 da yiyecegim) bir kase light yogurt içine ananas,azıcık da müsli
1.5 lt su,bir fincan yeşil çay
spor yaptım 300 kal yaktım en azından köfteler gitti.
sanirim bugün en fazla 1000 kal aldım.300 zaten sporla gitti,kalanı da harcamışımdır.
Boyum,kilom ve yaşıma göre vucudumun alması gereken kalori miktarı 1790 mış.bir de bazal metabolizma hızım var o da 1200.eski evimde diyetisyen bir komşum vardı,iki çocuğu vardı ama dal gibiydi,bazal meyabolizma hızını aşmayan miktarda besin tüketirsen formda kalırsın diyodu.bilmiyorum ne kadar doğru.en azından bugünlük aşmadım
Arkadaşlar,yoldaşlar :) bişey sorcam,bu lesliyle 5mil dediğiniz şeyi biraz inceledim netten.yuruyuş videoları çıkıyor.nasıl bişey bu?işe yarıyor mu?sporun yanında ek olarak mı yapıyorsunuz?
1 bardak suya 1 kaşık pekmez karıştırıp içince tatlı krizini alıyormuş ama denemedim beni kesmez diyeKızlaaar regl dönemi kilonun en iyi verildiği dönemmiş spor salonunda adeta sırılsıklam oluyorum şu 1.5saat sporda birde reglyim amaaaa tatlı krizini napçaaasss
işte menüüüm;
SABAH:
2DİLİM KEPEK EKMEKLİ PEYNİRLİ TOST
1 AVUÇ KİRAZ
ÖĞLE:
2ELMA
AKŞAM:
1/2TABAK MAKARNA
BİRAZ TAVUK
2 KAŞIK YOĞURT
1 KASE ÇORBA
ARA:MEYVE
SPOR:1.5 SAAT SPORUM YAPILDIIII:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?