menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 bardak soğuk süt
ara:1 salatalık
öğle:1 dilim tam buğday ekmek, 1 tabak semiz otu, 2-3 kaşık yoğurt
akşam: 1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık makarna, bol salata, 2-3 kaşık yoğurt
2 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 bardak maydanoz suyu,
1 saat yürüyüş+bütün gün ev temizliği
özeleştiri yapıyorum: ekmeği azaltmam şart yada makarna yemesem daha iyiydi.yarın daha güzel olacak
kızlar genel olarak menülerdeki ufak tefek kaçamaklara ses etmek istemiyorum çünkü çok katı diyetlerin sıkıcı olduğunu ve bir süre sonra diyet yapmayı bırakacağımızı düşünüyorum diyelim ki yedin sporunu arttırbuda her gün kaçamak yapabiliriz demek değildir kızlar yanlış anlayıp yemeyin bakıyım öyle her gün haftada 1-2 gün olabilir
cuma günü göreceğiz zaten sonuçları ona göre tekrar bakarız kaçamaklarımıza
Ekmekte sorun yok canınm. Kararında yemişin. Ama makarna yememen lazımdı. Onun haricinde menün güzel afiyet olsun. Gördüğüm en iyi menülerden
Bu arada ne var ne yok Melike'ciğim nasıl gidiyor?
teşekkür ederim ebru
ben çok memnunum halimden daha fazla dikkat ediyorum kendime umarım arkadaşlarımda memnundur
herkese yorum yapıp takip ediyorum sporlarını,menülerini bakalım cuma göreceğiz
Bence kaçamaklara bir kaptan olarak bu şekilde bakma canım. Şuan bizim hiç birimizin kaçamak yapmaya hakkı yok. Çünki biz kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz kilo korumuyoruz. Elbette zamanla daha düzenli olacak menüler ama bilinçli yapılan kaçamakların cezası olmalı.
Mesela kızların menülerinin birinde börek gördüm. Çok ama çok yanlış diyette. Kesinlikle yenmemesi gereken bir yiyecek.
Hadi bakalım cici kaptan. Cumaya göreceğiz hep birlikte sonucunu. Sen böyle istekli ve kararlı ol mutlaka güzel sonuçlar alacaksın.
Bu arada paylaşımları daha fazla nasıl artırabilirim diye düşün canım. Şöyle ufaktan bir göz attım ben bile takımın birçok üyesinden daha çok uğruyorum sizin topiğe. Bilmem anlatabildim mi?
kaçamaklara ceza getirmeyi bende düşünüyorum cumadan sonra konuşacaktım kızlarla hem kilo veremediklerini görürlerse bana hak vereceklerdir
ceza olarak da mesajları saydırmayı ve ekstra spor cezası düşünüyorum kızlar haberiniz olsun :) ona göre bu hafta kaçamak yapmayın
Selam kızlar,ben yeme içme faslını kapadım sayılırım.akşam girip menulere bakip cikicam bu aksam cok zamanim yok.bugünkü menum şöyleydi:
Sabah : kepekli ekmek arasına domates ve peynir )
Ara : 1 dilim vişneli kek ( tutamadim kendimi)
Öğlen : bir porsiyon ızgara köfte
Akşam : (bunu saat 6 da yiyecegim) bir kase light yogurt içine ananas,azıcık da müsli
1.5 lt su,bir fincan yeşil çay
spor yaptım 300 kal yaktım en azından köfteler gitti.
sanirim bugün en fazla 1000 kal aldım.300 zaten sporla gitti,kalanı da harcamışımdır.
Boyum,kilom ve yaşıma göre vucudumun alması gereken kalori miktarı 1790 mış.bir de bazal metabolizma hızım var o da 1200.eski evimde diyetisyen bir komşum vardı,iki çocuğu vardı ama dal gibiydi,bazal meyabolizma hızını aşmayan miktarda besin tüketirsen formda kalırsın diyodu.bilmiyorum ne kadar doğru.en azından bugünlük aşmadım
bugünki yemek faslımı bitirdim hemen menümü yazıyorum
sabah
peynirli almost spesial sandviç:)) (light uno sandviçin içine marul,domates,dereotu,light üçgen peynir,salatalık,haşlanmış yumurta,zeytin) harika ve çok doyurucu tavsiye ederim:)
ara
activia
öğle
ızgara köfte
salata
ayran
ara
kayısı
erik
akşam
portakallı zeytinyağlı enginar
2 soda
3 litre su
2 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş
lesliyle 5mil..
işte menüüüm;
SABAH:
2DİLİM KEPEK EKMEKLİ PEYNİRLİ TOST
1 AVUÇ KİRAZ
ÖĞLE:
2ELMA
AKŞAM:
1/2TABAK MAKARNA
BİRAZ TAVUK
2 KAŞIK YOĞURT
1 KASE ÇORBA
ARA:MEYVE
SPOR:1.5 SAAT SPORUM YAPILDIIII:))
meraba kızlar nasılsınız? menümü paylaşayım:
sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği krem peynir salça ve az tahin pekmez yanında şekersiz çay
öğlen
2 tane kıymalı börek 2 çiğköfte ve 1 bardak ayran
akşam
kıymalı soslu az makarna yanına az yoğurt
1 kupa yeşil çay ve 1.5 lt kadar su
sanırım regl olucam karnım şiş göğüslerim acıyo o yüzden spor yapamıcam kendimi de pek iyi hissetmiyorum bu ara tek yapabildiğim tatlıdan dondurmadan uzak durmak
vişneli kek gördüm ordaakşamın hafif olmuş çok güzel sporunda var 300 kaloriyi nasıl yaktın canım ne yaparak?
ben yürüyüş+3mil leslie yapıyorum canım ama illa ki sporun yanında olacak diye bir şey yok
yürüyüşe çıkamayan insanlar evde kalori yaksın diye var.evde yürüyüş yapmak gibi
menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 bardak soğuk süt
ara:1 salatalık
öğle:1 dilim tam buğday ekmek, 1 tabak semiz otu, 2-3 kaşık yoğurt
akşam: 1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık makarna, bol salata, 2-3 kaşık yoğurt
2 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 bardak maydanoz suyu,
1 saat yürüyüş+bütün gün ev temizliği
özeleştiri yapıyorum: ekmeği azaltmam şart yada makarna yemesem daha iyiydi.yarın daha güzel olacak
Tebrik ederim valla canim cok guzel bi menu olmus,bünyenin her ihtiyacı karşılanmış resmen.çok saglikli kilo verecegine eminim.ben de ilk firsatta enginar yapacagim
Menüm
Sabah
1 kase eti form müsli
Öğle
1/2 tabak domatesli makarna
1 kase cacık
Ara
1 şeftali
Akşam
Yarım porsiyona yakın iskender :18:
Akşam dışarıdaydık,eşim iskender yiyelim dedi ve olan oldu
Su 2 lt
2 fincan yeşil çay+1 tane soda
30 dk yürüyüş
olsun ne yediysek yazacağız buraya yazdığın için tebrik ediyorum
yarım porsiyon yemişsin iyi etmişsin yarın sporunu arttırabilirsin canım iskenderi yakmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?