Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

saolasııın canım bu tarihler arası yapılmasada olur ama dimi canım bende denemek istiyoruuum özellikle kilo veremediğim şu dönemde

canımcım aslında olmuyormuş ama ben yinede yapıyorum :)
sende yap geçen sene yapmıştım faydasını gördüm..

Son düzenleme:
herkese günaydın öncelikle ! kaptanım beni diskalifiye ettiğini yazmışsın, regl olduğum için tartıya gitmek içimden gelmedi ve haber veremediğim için üzgünüm ben hayatımda ilk kez spora gitmeden bu grup sayesinde 4 kilo verdim ve bunu devam ettirmek istiyorum ! şimdi ne yapabilirim ?

ah be canım keşke gelip kilom sabit deseydin öyle yazardık adetliyken hepimiz fazla çıkıyoruz zaten şimdi böyle takıma uğramıyor gibi oldun
ebru'ya söyleyeyim listeleri bu hafta o yapıyordu listede 2. kez bildirimde bulunmadı yazarak düzeltebiliriz
ben bugün hallederim akşama yazarım

bende senin gitmeni istemem canım bir daha bu tarz olaylar yaşamayalım olur mu senin için paylaşım alanına durumu bildiricem şimdi

melikecim ne desen haklısın senden iyi haberler bekliyorum ! haber gelene kadar da menümü paylaşıp yorum yapmak istiyorum iznin olursa..

bugünkü menümü paylaşıyorum kızlar !

sabah : 2 küçük dilim kızarmış tam buğday ekmeği, beyaz peynir, domates salatalık ve yanına şekersiz açık çay

arada yarım lt su ve 4 tane erik

öğlen : 1 tabak semiz otu yemeğimin kalanı ve yanına 2 tane çiğköfte ve bol marul ekmek yok

arada 5 tane badem ve şekersiz kahve ve yarım lt su

akşam : 1 parça haşlanmış tavuk yanına salata ve tabi ki yoğurt ekmek yok

yatana kadar 1 lt su daha ve çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay balkon keyfi yaparken içeceğim bu sıcakta anca balkonda içebilirim zaten

toplamda 2 lt su etti kızlar bir de 1 avuç kiraz yemeyi düşünüyorum akşam yemeğinden 1 saat sonra falan

spor olarak yarım saat pilates, evde malzemelerim var ve gittiğim spor salonundan hatırlıyorum hareketleri..

Son düzenleme:
bugünkü menümü paylaşıyorum kızlar !

sabah : 2 küçük dilim kızarmış tam buğday ekmeği, beyaz peynir, domates salatalık ve yanına şekersiz açık çay

arada yarım lt su ve 4 tane erik

öğlen : 1 tabak semiz otu yemeğimin kalanı ve yanına 2 tane çiğköfte ve bol marul ekmek yok

arada 5 tane badem ve şekersiz kahve ve yarım lt su

akşam : 1 parça haşlanmış tavuk yanına salata ve tabi ki yoğurt ekmek yok

yatana kadar 1 lt su daha ve çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay balkon keyfi yaparken içeceğim bu sıcakta anca balkonda içebilirim zaten

toplamda 2 lt su etti kızlar bir de 1 avuç kiraz yemeyi düşünüyorum akşam yemeğinden 1 saat sonra falan

kaptan yardımcısı olarak birşeyler söylemek istiyorum..
öncelikle burada kilo vermiş olman çok güzel ama buraya yeterli ilgiyi göstermiyorsun..
önceki sayfaları karıştırdım biraz.. geçen haftada bildirim yapmamışsın..
bence deneme süreci olmalı senin için..
bu hafta denemede olabilirsin mesela eğer bol paylaşımlı ilerlersen bu hafta değil diğer haftaya listeye girebilirsin canım...
çünkü dün baktım akşam bi liste paylaşıp çıktın ben unuttuğunu sandım cuma günü olduğunu ..
en azından bir açıklama yapmalıydın canım...
burada kilo verebiliyorsak burayı bu kadar hafife almamalıyız bence...

kendimi savunamam çünkü hatalı olduğumun farkındayım ve tekrardan grubu kazanmaya çalışıyorum, melike gibi sen de dediklerinde haklısın zeynepcim, tabı siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun ama şunu belirtmek istiyorum ben o neredeyse 1 ayıma mal olan bocalama dönemimden çıktım, eski motivasyonumu kazandım işte tekrardan buradayım ve bunu devam ettirmek için de elimden geleni yapıcam :)

Melike'ciğim bu kadar iyi niyetli ve kalp kırmak istemeyen bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu konuda ben Zeynep'e katılıyorum çünki sadece bildirim konusunda değil paylaşım konusunda da arkadaşın çok büyük problemleri var. Size şöyle bir önerim var. Eloisse takımda kalsın ama listeye girmesin. Çünki ben inanıyorum ki iki kez bildirim yapmayan bir insan üçüncüsünüde yapmayacak. Benim size tavsiyem Eloisse istediği zaman gelsin takıma, yine yarışsın ama takımın kendi listesinde yarışsın. Genel yarışa dahil olmasını istemiyorum. Çünki ben artık onun bu yarışma konusundaki samimiyetine inanmıyorum. Ve gösterdiği sebepte geçerli bir sebep değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…