[sıze=3][ı]günaydınnn güzel grubumm [/ı][/sıze]
[ı]o son arayı görmedim ben
Benim için menün süperr[/ı]
[ı]teşekkürler canım..
3 gün sadece kiraz yiyorsun ahmet marankiyi duydunmu bilmiyorum haziran 15 16 17 günlerinde kiraz detoksuyla bütün için temizleniyor kilo vermeden ziyade bağırsak temizliği gibi birşey.. Ama kiloda veriyorsun tabi ..
Ben dün yapamadım 2 gün yapmayı düşünüyorum
gün boyu sadece kiraz yiyorsun
benim her öğün yarım kilo yemem gerekiyor
daha yüksek kilosu olanlar her öğün 1 kilo yiyecek bu şekilde..
Kirazı zaten çok seviyorum birde bende bağırsak tembelliği var inşallah iyi geleceğini umuyorum...
[/ı]
aadetin aziziliği canım yaadayanamadııımmm
herkese günaydın öncelikle ! kaptanım beni diskalifiye ettiğini yazmışsın, regl olduğum için tartıya gitmek içimden gelmedi ve haber veremediğim için üzgünüm ben hayatımda ilk kez spora gitmeden bu grup sayesinde 4 kilo verdim ve bunu devam ettirmek istiyorum ! şimdi ne yapabilirim ?
ah be canım keşke gelip kilom sabit deseydin öyle yazardık adetliyken hepimiz fazla çıkıyoruz zaten şimdi böyle takıma uğramıyor gibi oldun
ebru'ya söyleyeyim listeleri bu hafta o yapıyordu listede 2. kez bildirimde bulunmadı yazarak düzeltebiliriz
ben bugün hallederim akşama yazarım
bende senin gitmeni istemem canım bir daha bu tarz olaylar yaşamayalım olur mu senin için paylaşım alanına durumu bildiricem şimdi
melikecim ne desen haklısın senden iyi haberler bekliyorum ! haber gelene kadar da menümü paylaşıp yorum yapmak istiyorum iznin olursa..
bir daha bildirimde bulunmama gibi bir şey olmasın diskalifiye yazarım
herkese günaydın öncelikle ! kaptanım beni diskalifiye ettiğini yazmışsın, regl olduğum için tartıya gitmek içimden gelmedi ve haber veremediğim için üzgünüm ben hayatımda ilk kez spora gitmeden bu grup sayesinde 4 kilo verdim ve bunu devam ettirmek istiyorum ! şimdi ne yapabilirim ?
kaptan yardımcısı olarak birşeyler söylemek istiyorum..
öncelikle burada kilo vermiş olman çok güzel ama buraya yeterli ilgiyi göstermiyorsun..
önceki sayfaları karıştırdım biraz.. geçen haftada bildirim yapmamışsın..
bence deneme süreci olmalı senin için..
bu hafta denemede olabilirsin mesela eğer bol paylaşımlı ilerlersen bu hafta değil diğer haftaya listeye girebilirsin canım...
çünkü dün baktım akşam bi liste paylaşıp çıktın ben unuttuğunu sandım cuma günü olduğunu ..
en azından bir açıklama yapmalıydın canım...
burada kilo verebiliyorsak burayı bu kadar hafife almamalıyız bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?