cimcime anne çok sağlıklı bir menü olmuş:)))
leslie'yi 2 mil daha yapacaktım yapamıyorum ayağım düzelmedi
nutellayı görmüyorum bensu da iç canım belki yazmayı unutmuşsundur afiyet olsun
benimde dizim berbat...bugün 3. gün ..hala düzelme yok...eşim muhtemelen kıkırdak zedelenmesi diyo...offf inşallah diildir..
demi ama şeker....nutella da lazım arada...süt yapar süt))
[ı][sıze=3]eveeet işte size motivasyonsuz allmostun bir günlük menüsü ibretlik bence okuyun ibret alın ...
Sabah
1 karışık tost
çay
öğle
1 kase makarna salatası [/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]
akşam
3 adet donat (krespy kreme )
1 adet frapaçinoo
3 litre su
2 yeşil çay
2 soda
ya demekki neymiiiş??
Ben iradesini tamamen motivasyondan sağlayan çakma iradeli bi insanmışım tartıda artı gördüm diye bütün motivasyonum resetlendi ..
şuanda elimde 4. Donatla bunu yazıyorum [/sıze][/ı][ı][sıze=3]bir yandanda yiyorum .. Aslında midem tıka basa dolu ama yiyorum çünkü sanırım pes ediyorum .. Zaten çok zor şartlarda yapıyorum diyetimi herkesten saklıyorum millete her seferinde dert anlatmak zorunda kalıyorum .. özellikle eşim hiç istemiyor öyle olduğu halde gayret ediyorum ama sonuç ne oluyor vereceğim derken alıyorum bu da beni delirtiyor delirince bütün motivem sıfırlanıyor kısacası ..
[/sıze][/ı][ı][sıze=3]
işte sonuçç...
Bence ben haketmiyorum burayı ..
Kendimi nasıl toplarım bilmiyorum fena dağıttım...
Hadi üstüme gelin ben hakettim
[/sıze][/ı]
leslie'yi 2 mil daha yapacaktım yapamıyorum ayağım düzelmedi
[sıze=3]menüm:
Sabah:
Peynirli omlet
1\2 dilim ekmek
öğlen...
Z.yağlı fasülye
2 dilim ekmek
ara
accık nutella:26::26:
Akşam...
3 kşık kıymalı makarna
kaşık yoğurt[/sıze]
menümü paylaşayım :
Sabah : 2 dilim kepekli ekmek,3-4 hindi salam (yağsızdır kendileri )
labne peynir
öğlen : 3 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
ara : Special k sütsüz leblebi gibi yedim
akşam : 1/4 gözleme
meyve
2 lt su
geçmiş olsun melikeciiimmm aynı şey bana da oldu tatlım sanırım fazla yükleniyoruz spora,birkaçgün dinlen canım
canım neredeyse hiçbir şey yememişsin yahu, cok hafif sağlıklı olmuş ama dikkat et misafirin yerken uzak dur böreklerden falan :)
insaflı yorumlarınız için teşekkürler kızlar...
motivasyonumu geri kazanmam gerek bunun için perşembe ve cuma günleri detoks yapacağım meyve-sebze suları...
birkaç ayda bir tekrarladığım birşey sanırım yarın ve diğer gün için en uygunu bu olur ..
ve umarım bu motivemi kazanmama yardımcı olur bana dua edin kızlar sabaha bambaşka uyanayım...
bence accık nutella görünmeyebilir yaaa ama emziriyosun tatlım değil mi acccık olsun amanutella dışında menün zaten güzel haydi tatlım sende başla spora çok etkili oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?