Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

zeynepçiiiim kendine çok haksızlık ediyorsun bak canım hedefine birkaç kilo kalmış aylardır dikkat etmeye çalışıyorsun hepimiz insanız tabikide bazen alt üst oluyoruz bazen günlerce bir lokma yiyemezken bazende abartıyoruz elimizde olmadan amaaaaaaaaa canım bugün zaten kendinide yeterince üzdün ve bugün artık bitti yarın mükemmel bi telafiyle katılmanı istiyorum senden 1 saat değilde 2 saat spor yaparsııın vicdanını da rahatlatırsın bedenini de tatlııımmm:)))

[sıze=3]menüm:

Sabah:
Peynirli omlet
1\2 dilim ekmek

öğlen...

Z.yağlı fasülye
2 dilim ekmek

ara
accık nutella:26::26:

Akşam...
3 kşık kıymalı makarna
kaşık yoğurt
[/sıze]

bence accık nutella görünmeyebilir yaaa ama emziriyosun tatlım değil mi acccık olsun amanutella dışında menün zaten güzel haydi tatlım sende başla spora çok etkili oluyor

haydi tatlııım sende spora başla hiç birşey yapamıyorsan evde iki zıpla canım haydi bakalııımmm

Kızlar ben kaçiiiimmm iyi geceler herkesee,şu iki gün çok sıkı fıkı olamayabiliriiss ama menümü paylaşmaya çalışırım mutlaka arada uğramaya da çalışırıım öperiiiim koceman hepinizi

insaflı yorumlarınız için teşekkürler kızlar...

motivasyonumu geri kazanmam gerek bunun için perşembe ve cuma günleri detoks yapacağım meyve-sebze suları...
birkaç ayda bir tekrarladığım birşey sanırım yarın ve diğer gün için en uygunu bu olur ..
ve umarım bu motivemi kazanmama yardımcı olur bana dua edin kızlar sabaha bambaşka uyanayım...

inşallah canım:))))

bence accık nutella görünmeyebilir yaaa ama emziriyosun tatlım değil mi acccık olsun amanutella dışında menün zaten güzel haydi tatlım sende başla spora çok etkili oluyor

inan bende çok istiyorum...şu dr a bi gideyim bakalım ne dicek...belki bi sakıncası vardır diye yapamıyorum...

günü sporsuz kapattım maalesef(( günümün tek artısı 4 lt suyu içebildim:)))

bununla beraber 13. mesajım:))) herkese iyi geceler.....

kızlar kusura bakmayın dün giremedim hiç bütün gün hastanedeydik gece 2 de geldım hala oldum beni izinli sayabilrmisin kaptanım çünkü evimde değilim bugünde hastaneye gidiceğim ne zaman gelirim bilmiyorum sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…