Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüm

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3 yeşil zeytin, salatalık, marul, şekersiz çay, 1 yemek kaşığı kadar pekmez

ara:1 avuç erik, 1 avuç kiraz

öğle:1 tabak kabak yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 bardak tuzsuz ayran

akşam:1 tabak türlü, 1 tane kabak mücveri, salata, 2 dilim karpuz

2 lt su, 2 kupa maydanoz suyu, 1 kupa yeşil çay, leslie ile 5 mil

yarın nolcak acabaa ben bu hafta diyetime çok asıldım yarından çok korkuyorum kızlar:83:
az azda olsa kilo vericez kızlar bırakmıcaz güveniyorum size :)
hadi bakalım bu haftanın son menülerini görelim yarın dananın kuyruğu kopacak

hoşgeldin canım dün aksilik olmuş ama olsun önemli değil şimdiki kilonu ve hedef kilonu yazar mısın canım kaydedeyim
bugünki menünü yazarak başla o zaman sağlıklı kilo vermeler

şimdi küsüratsız tam 70 kiloyum.
hedefim 54

menüm:

kahvaltı: sahanda yumura ve az şekerli çay

ara : 5 tane kiraz

öğlen : 3 kaşık kadar patlıcan yemeği 1 dilim ekmek

ara : 1 şeftali, 1 kase sütlü tatlı

akşam : kızartma . 2 dilim ekmek

melike ben çizelgeyi hazırlıyorum ama en son aşamada, adresi kontrol panelinden imza kısmına yapıştır diyor ya, o kısmı becemedim bir türlü çünkü imza bölümü denen yeri bulmadım. olmuyor bi hata yapıyorum ama bulamadım, bana yardım edermisin

selam ben 14. takımın kaptanıyım yarın listeleri hazırlama görevi bizde
benim işim var o yüzden listenizi erkenden yayınlamanız mümkün mü acaba
saat 1 e kadar teşekkürler

sağ üst tarafta kullanıcı kontrol paneli var oraya gir
solda profili düzenle diye bir kısım var ona tıkla çizelge kısmına yapıştır canım
yapıştıracağım kısım http://tickers diye başlayıp .png diye bitmeli

Son düzenleme:

Güzel bir menü olmuş..ben de yarın için heyecenlıyım vallahi..64 çıkarsam zil takıp oynıycam :))

canım akşamüstüne kadar güzel gitmişsin sütlü tatlı da abartmadan olabilir ama kızartmadan uzak durmamız lazım
bol su iç ve spor yap inan faydasını göreceksin hedef kilonu kaydettim cuma günleri 12'ye kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz yarın yazarsın unutma :)

Öncelikle hoşgeldin canım..menün güzel afiyet olsun..umarım bir an evvel hedefine ulaşırsın..

evet sütlü tatlıyı abarttım, olmasaydıda olurdu, kızartmaya artık veda edicem zaten çokda sevmiyorum kolay olucak benim için. suyu çok ama benim eksiğim spor. onuda başlarım artık.

akşamı çok hafif tutmuşsun süper olmuş ama kahvaltını arttırabilirsin çeşitlendir demek istediğim salatalık,domates falan katabilirsin
sporuna bayıldım
vermişsindir canım listeme baktım sporun menülerin bu hafta güzel olmuş

evet sütlü tatlıyı abarttım, olmasaydıda olurdu, kızartmaya artık veda edicem zaten çokda sevmiyorum kolay olucak benim için. suyu çok ama benim eksiğim spor. onuda başlarım artık.

yürüyüş en iyi spor yürüyüşe çıkamıyorsan da leslie ile 5 mil videoları var ben onları yapıyorum evde yürümek gibi birşey
sporsuz diyet yapmak sağlıklı ve kalıcı olmuyor o yüzden başlaman yararına olacaktır canım

çok haklısın, sporsuz diyet yüzü çökertiyor, göbekten basenden gitmiyor yüzden çöküyorsun. buraya üye oldum ya artık düzenli spor yaparım. benim için zorlayıcı olur, mahcup olmamak için.

yağmuuur şimdi birşey demek istemiyorum yarın tartılınca bakalım sonuç ne olacak artı bile olsa yaz canım
birde taşınıyorsun diyet yapmak zorlaşır tabi ama böyle nasıl olacak yağmurcum akşamın yok ama diğer öğünler dengesiz canım benim
bütün gün iş yapmışsın ve şimdi yürüyüşe gidiyorsun bravo valla

Son düzenleme:
çok haklısın, sporsuz diyet yüzü çökertiyor, göbekten basenden gitmiyor yüzden çöküyorsun. buraya üye oldum ya artık düzenli spor yaparım. benim için zorlayıcı olur, mahcup olmamak için.

bir süre sonra yemeden önce düşünüyorsun ben bunu nasıl yazarım diye sonra yemekten vazgeçiyorsun
vazgeçemeyip de yazınca yorumlar geliyor zaten ertesi gün çok dikkatli oluyorsun
o yüzden seviyorum ben burayı ya iç ses gibi sürekli ensemde

dimi ya gerçektende öyle , ben şimdiden yarının programını yapıyorum ki zor durumda kalmayayım. çevremde hiç diyet yapan kimse olmayınca gevşek oluyordum, karışan yok diye dikkat etmiyordum, 70 kilo olunca şoka girdim. benim için burası zorlayıcı unsur olacak. mahcup olma korkusundan bile yiyemem bişey.

kuzum harikasın, tam bir kaptana yakışan menü olmuş sporun da süper inşallah yarın tartıda istediğini görürsün, bazen de tam veremiyorum korkuyorum derken gidiveriyo kilolar anlamadan, istikrar çok önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…