kadiscim aynı sorun bendede var koptum diyet yapmak istemiyorummmerhaba kızlar
benim arazi gezilerim başladı
artık spor yapamasamda gündüz hep arazide bol bol yürüyeceğim gibi bi iki ay böyle sürer
kızlar ben diyetten koptum ya
diyet yapmak istemiyorum ya
ne yapmam laızm
güzel olmuş menünofff misafirim gittti anca temizlik bitti
MENÜM:
SABAH:
2dilim ekmek
yumurta
peynir
5 zeytin
salça
zencefiilli kür
ÖĞLE
1miniko börek
az yoğurt
1bardak süt
AKŞAM:
7kaşık pilav
yağsız haşlama tavuk
acı turşu biber
1çikolata(bitirdim tüm çikolataları e rahatladım
zencefilli çay
bugün e temizlemekten salona gidemedim SPOR YOK
iyi akşamlar
sabah haşlanmış yumurta az peynir yarım simit
öğle 3 adet dolma, bir dilim ekmek
ara süt
türk kahvesi
akşam makarna domates salatalık
2 litre su içtiim yarım litre daha içerim:)) spor yok dünün yorgunluğu geçmedi maalesef:))
kadiscim aynı sorun bendede var koptum diyet yapmak istemiyorumm
canım arazide ne iş yapıyorsun sen
iyi akşamlar
ara süt
türk kahvesi
2 litre su içtiim yarım litre daha içerim:)) spor yok dünün yorgunluğu geçmedi maalesef:))
Yozgatta bir kadın çalışmak için tarlaya gider ve küçük çocuğunu da kendisiyle götürür. Çocuğu bir ağacın gölgesine oturtur ve kendisi çalışmaya başlar.
Bir süre sonra Çocuk acıkır, annesi karnını doyurması için süt ve ekmek verir kendisine. Çocuk bunları yerken, sütün kokusunu alan bir yılan gelir. Çocuk yılanı görür ama karışmaz, seyreder. Yılan süte doğru uzanır ve içmeye başlar. Bunu gören çocuk elindeki kaşıkla yılanın kafasına birtane vurur ve şöyle der:
"Ekmaanen ye ekmaanen" :)
anacığım alışmışız biz genlere war napalım:))
ben ziraat mühendisiyim
:)
bol bol tarla geziyorum artıkın
çukurova sıcağında
:))))
evet ya ne yapcaz biz ya
biraz motivasyon lazım
biraz böyle bişeyler lazım ama neeeeeeeeeeeeee
merhaba canım
arazi gezisi derken iş gereğimi ziraat mühendisimisin yoksa
diyetten kopma canım bahar geldi yazlıklar çıkacak
hem bak yürüyeceğim bol bol diyosun boşa gitmesin diyete devam daha fazla verebilirsin kilo canım
iyi akşamlar
ara süt
türk kahvesi
canım haftada 3 gün spor yapacağım sadece, o da zorlamayacak şekilde..
bugün mesela 10 dk bisiklet çevirdim, ısınmak için, sonrasında grup çalışmasına katıldım, 1 saat pilates yaptım.
bir süre hızlı tempo yürüyüp koşmayı düşünmüyorum, çok büyük bir faydası da yokmuş zaten..normal tempo yürüyüşlerime başlayacağım..hep koşarcasına yürümeye alıştım, bakalım diğer türlüsü nasıl olacak
canım akşam pilav fazla olmuş..
diyetisyenler pilavı 3 kaşık dolusu veriyorlar, bilgin olsun
günaydn kızlar
havalardanmıdır nedir diyet yapmak istemiyorum yada kg veremediğimden
sürekli açım sanki
dünkü menüm
sabah: 2 kayısı
tost ve şekersiz çay
ara: yeşil çay bir avuç fındık badem
öğle: 5 köfte 4 patates çorba salata yoğurt ve bir dilim ekmek
ara: türk kahvesi bir avuç fındık badem
akşam: 4 kaşık nohut salata ve bir dilim ekmek,
ara: 2 kaşık mısır haşlama kızımın cikolatasından bir ısırık aldım ve 2 çiğköfte
spor: 100 karın hareketi 100 bel hareketi 10 dk yürüyüş
su: 1 lt
akşam fazlamı olmuş ne dicem ama kendi menümden dolayı demeye utanıyorum
yaklaşık 9 ay olmuş ben diyetteyim ve 17 kilo vermişim
yani ayda 2 kilo gibi
epey olmuş ya
bahanemizde hazır yok hava soğuk yok sıcak yok mevsimdencanım havaların sürekli değişiminden sanırım bende de bir halsizlik ve iştahlılık hali söz konusu
sporun menünü dengelemiş tatlım
bende aynen doymak bilmiyorumutanma utanma de tatlım dün akşam sözde sadece yoğurt yiycektim of offff doymak bilmiyorum
yaklaşık 9 ay olmuş ben diyetteyim ve 17 kilo vermişim
yani ayda 2 kilo gibi
epey olmuş ya
selam kızlar
ayy bu ne hal,herkez salmış herkezde bi isteksizlik
bana kötü örnek oluyorsunuz aaaa
yiyin yiyin diyette ne ki? zaten bahar da da değiliz,yazda gelmicek,ince kıyafetler zaten hiç giymicez, mantolar paltolarla dolaşcaz bu yaz,sahillerde de öyle oturcaz
çevremizde zayıf hatunlarda olmucak zaten,hele eşlerimiz o hatunlara hiç bakmıcak niye baksınlarki yanlarında küçük filler varken di mi ama
yedik yedik şiştik kilo veremedik diye hiçç de pişman da olmucaz haziran gelince
hatunlarr silkelenin kendinize gelin bakıyım,şurada yaza 2 ay kadar kalmışken ve biz henüz pişmanlık duyacak kadar gecikmemişken sakın diyeti bırakmayın,2 ayda neler olmazki
zaten sizlerin verecek öyle çok kilolarınız yok,sıkın dişinizi hedeflerinizi hayallerinizi ertelemeyin,kendinize bunu yapmayın lütfen
kocaman öpüldünüz
hay ağzına sağlık
kaynana dediğin böyle olur işte
ver gazı ablam ver gazla çalışıyoruz biz zaten yoksa yerimizden kimse oynatamaz bizi
hadi yaaa silkelenelim kızlarrr doğru söyluyor ayşem kıyafetlerden pörtlemesin göbeklerimiz
selam kızlar
ayy bu ne hal,herkez salmış herkezde bi isteksizlik
bana kötü örnek oluyorsunuz aaaa
yiyin yiyin diyette ne ki? zaten bahar da da değiliz,yazda gelmicek,ince kıyafetler zaten hiç giymicez, mantolar paltolarla dolaşcaz bu yaz,sahillerde de öyle oturcaz
çevremizde zayıf hatunlarda olmucak zaten,hele eşlerimiz o hatunlara hiç bakmıcak niye baksınlarki yanlarında küçük filler varken di mi ama
yedik yedik şiştik kilo veremedik diye hiçç de pişman da olmucaz haziran gelince
hatunlarr silkelenin kendinize gelin bakıyım,şurada yaza 2 ay kadar kalmışken ve biz henüz pişmanlık duyacak kadar gecikmemişken sakın diyeti bırakmayın,2 ayda neler olmazki
zaten sizlerin verecek öyle çok kilolarınız yok,sıkın dişinizi hedeflerinizi hayallerinizi ertelemeyin,kendinize bunu yapmayın lütfen
kocaman öpüldünüz
yürü be ablam be
süpersin ya bu ne gaz böyle
insanın sen gibi bir arkadaşı olsun yanında tamam işte motivasyon işte destek
iyiki varsın sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?