Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydı finduklarımm...
Umarım alayınız iyisinizdir. Şu yağmurlu gün hepimize bereket sağlık mutluluk yağdırsın inşallah.
Şişko ben kilo veremiyorum. Bi yerlerde bi sıkıntı var ama bakalım.
Bugünden sonra biraz daha sıkıcağım. Birisi söylemişti burdaydı sanırım.
YA istediğimizxi giyeceğiz yada istediğimizi yiyeceğiz.....
offffffff of...

Nice ; tebrik ederimm

Kilo verip takımı 2.ciliğe taşıyan herkesi tebrik ediyorum.
Kilo veremeyenleri kınıyoor haftaya mutlaka kilo vermelerini diliyorummm

Merhaba seher yıldızı...
Yoğunsun evet anlıyorum ama sanki bu kilo verme yolunda çabuk pes ediyorsun gibi geldi ?
Haftaya cuma güzel bir kilo vererek kendini motive etmeni öneririm.

Yahu zayıflama topiğinde dominos pizzanın reklamı yapılır mıııı

Neyse,dün yediklerim :

sabah :
-çeyrek ekmek ile hazırlanmış peynirli sandviç
-1 bardak süt

ara :
-yarım pt diyet bisküvi (75kcal)

öğlen :
-çubuk kraker
-yarım çikolatalı gofret :26:

ara :
-yok

akşam :
-1 porsiyon haşlama (1 parça et ve 1 patates)
-4-5 tane sarma

ara :
-1 bardak süt
-5 cicibebe

Kaçamak yapmayacaktım ama sözümü tutamadım.Bugün daha güzel bir gün olaca

Kahvaltı ile akşama kadar nasıl dayandınn
akşam ki yediklerini cuma günü diye göz ardı ediyorum

canım bu şekilde beslenme aslında karataya uymuyor ama bunu bu hafta ki sonuçlar daha net gösterecek.
Hadi bakalım

Nice ; tebrik ederimm

Kilo verip takımı 2.ciliğe taşıyan herkesi tebrik ediyorum.
Kilo veremeyenleri kınıyoor haftaya mutlaka kilo vermelerini diliyorummm

Kafama taşlar yağdı ahh....

Merhaba seher yıldızı...
Yoğunsun evet anlıyorum ama sanki bu kilo verme yolunda çabuk pes ediyorsun gibi geldi ?
Haftaya cuma güzel bir kilo vererek kendini motive etmeni öneririm.

yok pes etmiyorum da. veremeyince canım sıkılıyo ister istemez.

Iyi hafta sonlari bayanlar.ptesi bu haftanin kritigini yapalim olur mu ve de yeni haftanin planini.ben kararliyim kizlar ramazana kadar bu isi bitirmeye.iki ayda 6 kilomu verip ara verecegim.

Nıce paylasim alaninda bu hafta yaptiklarini paylasmayi unutma.kizlar sizde paylasima bakmayi unutmayin.bi de 5.takima ugrayin bakin neler yapiyolar ne konusuyolar.

en azından gofrette yarım pakette durabilmişsin, ben duramıyorum
bu yüzden oğluma da almıyorum günde bir tane küçük çubuk çikolata hakkı var, bazı günler onu bile vermeyi unutuyorum

canım bu şekilde beslenme aslında karataya uymuyor ama bunu bu hafta ki sonuçlar daha net gösterecek.
Hadi bakalım

canım başta da söyledim ya, ben hiçbir diyeti harfiyen uygulayamıyorum, bir kere saatler bana uymuyor..bir de hergün aynı kahvaltı beni baymaya başladı :26:
yalnız bir önceki hafta birşeyi keşfettim, ben akşam karbonhidrat almazsam kilo vermem hızlanıyor..
Karatay'ın en büyük iyiliği bu oldu bana, bu hafta hiç ekmek yemedim bu sayede, ekmeksizliğe de alıştım..
sanırım eski diyetisyenimin verdiği diyeti akşam ekmeksiz halini uygulayacağım (o diyette günde 6 dilim ekmek vardı ve 10 kilo vermiştim, şaka gibi :44:)

Iyi hafta sonlari bayanlar.ptesi bu haftanin kritigini yapalim olur mu ve de yeni haftanin planini.ben kararliyim kizlar ramazana kadar bu isi bitirmeye.iki ayda 6 kilomu verip ara verecegim.

kadis şöyle bir gerçek var; ara verince sonra yeniden başlayacak karar ve gücü zor topluyorsun..
bkz.ben, o 5 kilo yapıştı kaldı...şimdi gıdım gıdım yeni veriyorum..
bu durumu da göz önünde bulundur istersen..

Azim azim azim

bu is beyinde bitiyor yoksa ben veremezdim herseyi yiyorum ama tadimlik hayatain boyunca yemeden yapamazsin ayarinca yemeyi hayat felsefesi haline getir canim...

Vereceksin biz inaniyoruz ilk senin inanman lazim ama...

canım hani bir öğün öğün gibi değildir anlarım da..bunun hangisi sağlıklı bir öğün, bana söyler misin?

Canim cocukluktan beri fastfood ile beslenen biriyim yemek yemeyi ogretin bana cesit cesit yemek yapiyorum ama yemekleri gorunce midem bulaniyor yiyemiyorum:-(

Tebrik ediyorum kendini tutabilmen superrr

Valla yaa git pizza ye diyor bana o reklam kacamaklarin az az olmus. Menudeki en guzel sey haslama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…