Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım allah kabul etsin
bende yarın kandil diye tutacagım allah izin verirse
nasıl geçti zorlandınmı

cumarteside tutmuştum cok zorlanmadım canım öğlen biraz başağrısı oldu okadar
ben bugunde tutacaktım ama kalkamadım
yarın nasip olursa tutacağım inşallah

Sabah saat 7 de hiç mızmızlanmadan uyanıldı,
sağlıklı kaçamaksız bir kahvaltı yapıldı,
hiç üşenmeden sporsalonuna gidilip 75dak spor yapıldı
okula gelip veli toplantısı ardından da 6 saat ders işlendi şu saate kadar abartılı bişey yenmedi TEBRİK EDİYORUM KENDİMİ:)))
Yarın spor salonunda yeni bir yağ ölçümü kilo kontrolü ve yeni spor proğramı hazırlama günü umarıııııım birççıkda olsa kilo vermişimdiiiirr

Oğlumu yatırır yatırmaz foruma bakayım dedim.Havalar tekrar soğuduğu için dışarı çıkamıyoruz ve bu durum ikimizi de çok bunaltıyor.
Zaman geçiremiyoruz ve birbirimizden sıkılıyoruz.Hasta olmasam komşuya çıkacağım biraz oynasın diye ama gidip onlara bulaştırmak işime gelmiyor.
Neyse artık uyansın,dışarda yağış olmazsa yarım saat hava almaya çıkalım.Yavrum sıkıldıkça hırçınlaşıyor ve bana düşüyor.

Kızlar menülerime gelen genel yorumda çubuk krakerler göze çarpmış sanırım
Ufaklık kraker yemeyi çok seviyor.Beraber oturunca bana da yediriyor ve krakeri çok seven biri olarak dayanamıyorum tabi.8-10 tane götürüyorum :26:
Ne bileyim çok öcü gibi gelmemişti aslında bana
Neyse şimdilik krakerimiz bitti bakalım.Cumaya kadar yemeyeceğim söz
Bu arada tartıda eksideyim evet ama spor yapamadığım için kilo vermem az oluyor.Çok istiyorum sporu ama bir türlü zaman ayıramıyorum.
Haftasonu annemlere gidiyorum yine.Sanırım 1 hafta kadar kalacağım.Diyetime sadık kalacağıma söz veriyorum çünkü artık çok sıkıldım böyle olmaktan.O yüzden inatla devam diyorum.

Birde kızlar bu aralar kuru mürdüm eriğine takmış durumdayım.Oğlumun meyvesine ilave etmek için önceden haşlıyorum ve buzdolabına kaldırıyorum,ben de ara öğünlerde 7-8 tane yiyorum ama kalorisi çok mu hiç bilmiyorum.Erikler büyük boy zeytin kadar.Zaten içinde çekirdeğide olduğu için çok az yemiş oluyorum gibi oluyor.
Birde tadı ekşi olduğu için yemeye devam ediyorum ama sizler ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Ooo hadi bakalım.
Yaza kadar kurtulalım şu fazlalıklardan çünkü bana artık gına geldiii

Kızlar oruç tutanların oruçlarını rabbim kabul eylesin.
Ben de inşaallah yarın ve cuma günü tutacağım.
Sahurda öyle detaylı kahvaltı ile uğraşamam.Bir kase k-fleks yer yatarım sanırım.Malum bebek olunca uykunun her dakikası çok kıymetli oluyor
İftar içinde hafif bir menü düşüneceğim.

Bugün yediklerim (evet gün bitti benim için,bu saatten sonra yemek yasak )

sabah :
-1 ısırık ekmek,1 ısırık peynir ve 1 ısırık yumurtayı.(oğlum durmayınca kalkmak zorunda kaldım)

ara :
-bir bardak süt ile hazırlanmış k-fleks

öğlen :
-çeyrek ekmek arası peynir-domates

ara :
-7-8 tane mürdüm eriği

akşam :
-2.5 tane biber dolması

ara :
-1 avuç fındık ( yemeyi düşünüyorum)

Ana öğünle ara öğünler bence çok da güzel olmuuuuş,ama biraççık spor eklesek çok daha mı güzel olacak ne

çok güzel olur evet ama zaman bulamıyorummm ((

evet hazır konusunda haklısın ama benim ufaklık gün içerisinde çok yapışıyor bana.Kendime zaman ayıramadığım için hazırlar kolay geliyor.En azından o saatte bir şey yemiş oluyorum ne bileyim ...

gayet güzel bir gün

canım sahur ve iftar çok güzel olmuş.Allah kabul eylesin..
Ben de yarın ve cuma niyetleneceğim inşaallah.

Menü süper olmuş.Azmine hayranım

Canım aslında menü yazarken günlük olarak yazsan yorum yapmamız açısından daha iyi olur gibi.

canım çok geçmiş olsun canım gün içinde yarım ekmek yemişsin kepeklimi bu ekmek yoksa beyaz ekmekmi

Beyaz ekmek idi canım.

pasta akşam yemeğinin yerine geçmiş canım.Üzülme

kadis akşam yemeğini yemeyerek dengelemiş ama sennnn
böreğin ve kurabiyenin miktarını yazmamışsın ama umarım kilonu etkilememiştir

canım ben de mezun olmak istiyorum ama o kadar çok yoğun ki bu ara, pek diyet yaptığım söylenemez..
tüm düzenim de bozuldu, çok üzülüyorum, çünkü ben böyle beslenmeyi seviyorum, alıştım artık..
dün annemin misafirleri vardı, bir an yerimde durmadım ama saçma sapan şeyler yedim orada
bir de bacağım hala fazla ayakta kalınca ve çok yürüyünce ağrı yapıyor, önümüzdeki günlerde bir seyahatim var, dönüşte hemen doktora gideceğim tekrar..

ayşeeee hiç yakıştıramadım cık cık

hani öğlen yemekelrin,hani o güzel listelerin
senki burda ikoncankennnn

valla Ayşecim benim de canım çok sıkkın bu duruma ama bu aralar fena koşturma içindeyim çok abuk besleniyorum üzgünüm
bir türlü düzen oturtamıyorum, çünkü hep birşeyler çıkıyor evden çıkmak zorunda kalıyorum..
program yapmam gerekiyor ama bu sefer de oğlumun uyku saatlerine uymuyor...nasıl olacak bilmem bu ara..

işte benim de öyle oluyor bu sefer atladığım öğünden dolayı diğer öğün çok yiyorum
bir de bu haftasonu regl olacağım, nasıl bir açlık duygusu, size anlatamam

günaydın arkadaşlar
güzel bir gün olsun
bugün tartıda şiş gördüm kendimi
umarım cumaya kadar inerim
kilo alanlar arasında olmak istemiyorum

ben direkt 59 olmuşum bu sabah
bildiğin ödem, bir anda 1,5 kilo alacak halim yok ya :44:
ben büyük olasılıkla kilolu olacağım bu cuma

canım krem karamel ne kadar hafif olursa olsun en az 200 kaloridir (o da en az)..bir de evde yapmadın, ne kadar şeker ve yağ konduğunu bilmiyorsun:26:

selam kızlar bugün yoğundum gelemedim ya nasılsınız
ben öyle çok yedimki analatamam
sinir oldum kendime o yüzden moralim bozuk
çok yediğim zamanlar buraya gelmeye utanıyorum

ben de aynı durumdayım
dün akşam utandım yediklerimi yazmaya ama kaçış yok, yazacağım :26:
regl olacağım ve açlık duygumu kontrol edemiyorum..yarın direkt AVM ye atacağım kendimi, yememek için..dolaşırken anlamıyorum çünkü hem yürümüş oluyorum..evdeyken saçmalıyorum

ablacım sen 1. olamadın ama düzenli bir kayıp var sende ne güzel ya bende sen gibi olmak istiyorum
ablacım senin burcun ne?
ben teraziyimde azim yokmu acaba bende burcumdanmı merak ettim yoksa tek benmi böyleyim

ben de teraziyim bende de azim sıfır sinir oluyorum..
o 24 kiloyu nasıl verdim ben ya..
şimdi niye topu topu 2-3 kiloyu veremiyorum..sinir bir durum..
şu spora ara vermek zorunda kalmam beni mahvetti..

evet kızlar tam 70.600 düm ve bugün karar aldım 63 olmadan Yaz tatilinde izmire gitmiyoruuum İşte bukadar kendime bundan daha büyük bir ceza veremem ben 45 günüm var

ben de bikini almıyorum 55 olmadan..
her mağazaya girişimde bikinilere bakıyorum göz ucuyla ama almadan çıkıyorum..
haziran oratlarında 55 olmam lazım

ama ben cuma regl olacağım ya..
haksızlık bu

canım sen bunlarla doyuyor musun ya..
çorba var hep..sebze, et hiçbirşey yok :44:

Canım karatay uygulamaya başladın başlayalı tartıldınmı hiç ?
Var mı bir gelişme..?
Senin kaçamakları görünce ters tepecek diye korkuyorum valla

canım ben Karatay'dan koptum, önceden de söyledim akşam yemekleri bana uymuyor ne yazık ki..
bir de o kahvaltıdan çok bıktım ben, burası çok sıcak oluyor o zaman ben yoğurt, süt falan tüketmeyi severim kahvaltıda..
bu diyetin en güzel -ve bence kilo verdiren yanı- akşam yemeklerinin erken saatte olması, ki ben bunu şu ara uygulayamıyorum..
zaten bacağım da sakat, önceki gibi düzenli spor da yapamıyorum..
hedefe 2,5 kilo kala kötü oldu ama ben bunun da üstesinden gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…