bende şaşmıştım zatenYanlış yazmışım 67 yazacaktim 77 yazmışım :)
ne güzel olmuş canımevet oğlanı anneanneye bıraktım, çok gezdim, hatta cuma sabahından beri uyumuyorum diyebilirim..şimdi burada geçmişi okuyup hemen yatacağım
bloğa yarın yazacağım yediklerimi, bugün evi temizledim, çarşamba kahvaltıya misafirim var, akşam da ben halamdaydım, yazmaya fırsatım olmadı..
geçmiş olsunKızlar hastaneden geldim şimdi. Ağrı kesici sakinleştirici yaptılar birde tansiyonum çıkmış. Ilk günden yaramadı bana diyet doktora gitmem lazım. Şimdilik ayrılıyorum aranızdan umarim bende zayiflarim
gunaydın hepınıze....
bende bıraz once uyandım...
bu hafta lıstede olmayacagım ıcın bugun tartıldım ve 60.2 kıloyum arkadaslar...
elıptık bısıkletıme bınecektım ne guzel sabah sabah...
ama maalesef felaket gıcırdıyor...oyle boyle degıl...bana kalsa muzıgı acarım umursamam bınerım ama evdekıler delı oluyor onun o sesıne...
ılk aldıgımız zamanlar da gıcırdamaya baslamıstı...servısı gelıp yagladı...1 ay sonra gene basladı...
galıba servısı cagırsam ıyı olacak yıne...
neyse dısarıda yuruyeyım barı ben de...
kalkatı yapıcam bırazdan ama canım hıcbırsey ıstemıyor...
ben tartılmadım geçen hafta çarşamba 64.4 düm ve kendime 1 hafta tartılmıcam diye söz verdim yani yarın sabah tartılcam kilomu bildiririm yarın sabah umarım azda olsa gitmiştir kilolarımdan :)))
kızlar bugünkü yediklerim
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağı
domates, salatalık
ara
1 kutu activia
1 taze kayısı
öğlen
ton balıklı salata (yağsız)
1 dilim çok tahıllı ekmek
ara
yok
akşam
4 ince/küçük dilim börek (ıspanak/patates)
şekersiz çay
gece
yok
kızlar sıvı tüketimim bugün 3lt buldu, hava çok sıcak
spor yapmadım ama tüm gün ev işi yaptım, bitmiş vaziyetteyim
iyi geceler
iyi akşamlar
menüm
sabah
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynr
domates/salatalık
4zeytin
maydanoz
ara
3 ceviz
öğlen
2 parça tavuk
salata
ara
1 meyve
1 bardak kefir
akşam
1 tabak barbunya
1 akse yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 avuç çilek
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
yok
Kızlar hastaneden geldim şimdi. Ağrı kesici sakinleştirici yaptılar birde tansiyonum çıkmış. Ilk günden yaramadı bana diyet doktora gitmem lazım. Şimdilik ayrılıyorum aranızdan umarim bende zayiflarim
gunaydın hepınıze....
bende bıraz once uyandım...
bu hafta lıstede olmayacagım ıcın bugun tartıldım ve 60.2 kıloyum arkadaslar...
elıptık bısıkletıme bınecektım ne guzel sabah sabah...
ama maalesef felaket gıcırdıyor...oyle boyle degıl...bana kalsa muzıgı acarım umursamam bınerım ama evdekıler delı oluyor onun o sesıne...
ılk aldıgımız zamanlar da gıcırdamaya baslamıstı...servısı gelıp yagladı...1 ay sonra gene basladı...
galıba servısı cagırsam ıyı olacak yıne...
neyse dısarıda yuruyeyım barı ben de...
kalkatı yapıcam bırazdan ama canım hıcbırsey ıstemıyor...
Günaydınlarr
Yeni arkadaşlar gelmiş...Hoşgelmişler.
Taze kan iyi gelir umarım takıma
Kızlar annemlere gelme işi hiç bana yaramıyor yaa.Düzenli beslenemiyorum,ne zaman ne yediğim belli olmuyor.Sabah tartıldım ve yarım kilo almışım bile.Gelen giden misafir derken kaçırıyorum arada.Ne olacak böyle hiç bilmiyorum :26:
Kadiscim spor yaparsın annenlerde demişsin ama benim oğlanın gece uykuları çok bozuldu.Özellikle yürümeye başladıktan sonra geceleri uyumaz oldu.Ben de çok uykusuz kaldığım için sabah uyuyakalıyorum.Normalde sabah 5-6 arası kalkıp yürüyüşe gitmeyi hedefliyordum ama olmuyor.Hoş uyuyakalıyorum dediysem en geç 7de kalkmış oluyor benim ufaklık.O saatten sonra da güneş iyice ısıtıyor ve benim yürüyüş hayallll oluyor.Neyse ki gün içerisinde parka gidiyoruz ve orda peşinde dolanıp duruyorum.
dün yediklerimi utanarak paylaşıyorum.
sabah :
-çeyrek ekmek sucuklu kaşarlı tost
ara :
-yarım dilim tiramisu
öğlen :
-çeyrek ekmeğin yarısı sucuklu kaşarlı tost(sabahtan kalan)
ara :
-1 ince dilim peynirli dereotlu kek
akşam :
-1 porsiyon nohutlu ekşili kabak yemeği(etli)
-yarım z.yağlı dolma
-1 kk helva
-1 dilim ekmek
ara :
-4-5 tane çilek
-4 tane yeni dünya
Oooffff amma abartmışım yaaa
herşey çok az yenmiş:))
zararsız dolma yapmayı öğrendim inan ondan yiyince pişmanlıkta hissetmiyorsun artı sağlıklı beslenmiş oluyorsun.
ayy ne güzell imrendim bizde tatil günü 3 gündür evdeiz şaka gibi... piknikte elbet kaçamak olur canım açık havada yapılan biras yürüyüşle dengelersin...
kızlarrrr bir travmada benden bugün...
üstüste 3 gün tatil işe yaramadı bana...
sabah patatesli yumurta, pastırmalı sucuklu yumurta, el yapımı tandır ekmeği çeyrek ve kahvaltılıklar... Miktarları abartmadan...
ara türk kahvesi, bitki çayı, fındık ve kuru kayısı
öğle 2 dilim börek
ara bolca meyve yedim
akşam etli dolma diyete göre yapılmış (bol sebzeli bir bardak pirinçle bir tencere dolma yaptım), çorba
bol yürüyüs, ütü falan sabah 9 dan beri koşturmaca var bende... suyu içmeyi unuttum 1.5 litrede kaldım...
kızlarrr yürüyüşe kolaa içtim kocaman bir bardak cezayılıyım spora gidiyorum şimdi(
geçen gittiğinde kilo almadan döndüğüne şaşmıştım zaten
nazar değdirdim sanırım sanaaaa
kızlar
sizden ricam her mesajın başlık kısmına bir defaya mahsus isimlerimizi yazalım lütfen
ve her mesaja sayı verelim
bu şekilde
günlük 5 mesaj alıntılar sayılmaz
her mesaj 1 adet mesaj sayılacak bilginize
sonunda bende bi takım buldum kendime öncelikle burada olmak güzel hemcinslerinle ortak bihedefe koşmak daha güzel.ben evlendiğimde 53tüm ve hemen hamile kaldım ve tosuncuk gibi bir gebeydim tam 22 kilo aldım.75le doğuma gittim eve bi geldimdoğumdan 2 gün sonra 72yim yani sadece kızım alınmış ve bir gram bile eksilmemişim.çok üzüldüm ve kızım şuan 3.5 aylık ben 65 kiloyum hedefim 55 zaten bekarken en fazla 56 olmuştum.umarım bu kiloya düşerim.
Tesekkur ediyorum beni bu gruba kabul ettiginiz icin...surekli bakip bakip duruyordum cevap var mi diye...
Şimdide activia yedim kızlar inş hep beraber veririz. Herkes kendi diyetini kendi uyguluyor sanirim
takım kuralları
sizinle kesin ve kati kurallar var uymayanlar bir hafta bekletilecek ve diğer hafta diskalifiye edilecek bilginize
1. günde 8 mesaj zorunlu
2. günlük menü toplu halde paylaşmak zorunlu
3. arkadaşların menülerine yorum yapılacak
4. spor yapılacak ve yazılacak
5. paylaşım alanı günlük okunacak
6. karar defteri okunacak
yeni gelen arkadaşlar bu cuma listede olmayacaksınız deneme haftanız olacak
diğer hafta listedesiniz
sizin bize ihtiyacınız olduğunuz kadar bizimde size ihtiyacımız var
biz uzun süredir diyette olduğumuzdan takım olarak motivemiz epey azaldı
kan verin bize kızlarrrrrrrr
Kızlar yaz geldi artık fakat karpuzu çok seven ben çok kalorili diye yiyemiyorum.
Cidden karpuz çokmu kalorili ?
Özellikle kahvaltıda ekmeksiz karpuz peynir yemiş olsam kilo yaparmı ?
Aynı şekilde çilek,yeni dünya çok lezzetli meyveler ama ne kadar tüketebiliriz.
İkiside çok masum görünüyor gözüme,yaz aylarında meyve olmazsa olmazlarım olduğu için girip çıkıp yiyesim geliyor.
kızlar
sizden ricam her mesajın başlık kısmına bir defaya mahsus isimlerimizi yazalım lütfen
ve her mesaja sayı verelim
bu şekilde
günlük 5 mesaj alıntılar sayılmaz
her mesaj 1 adet mesaj sayılacak bilginize
mesela senin bu mesajında birden fazla alıntı var ama buna sayı verirken 1 diyeceksin mesela
Merhaba canım...
Allah bağışlasın kuzunu.
Benimde 13 aylık bir kuzucum var.
Doğum sonrası çok güzel kilo vermişsin.Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun.
Preeklapsi nedeni ile erken doğum yapman çok üzücü ama sağlıklı olmanız önemli olan.Anne sütü de olmayınca kısıtlamadan diyetini yapabilirsin.
Tekrar hoşgeldin
Merhaba
Evet herkes kendi diyetini uyguluyor canım ama sanırım aramızdan sağlık problemlerin nedeni ile ayrıldın ?
Aslında sağlık sorunun yok ise çok sıkı diyet yapmadan bizimle devam edebilirsin ama sen bilirsin tabi :))
Kaptancım bebek arabası ile dışarda gezip parka gitmek spordan sayılıyormu
Paylaşım alanlarını okumayı unutuyordum ben,iyi oldu hatırlatman
Biraz dönemlik ayrilayim kendimi toparlayinca baslayim olmaz mi? Sınav başka stresler birde diyet yapınca hepsi üst üste geliyor ama dikkat etmeye calisicam. Sonra verdiğim kilolarida pat diye bırakıp fazlasıyla alıyorum. Doktor cok.gerilmiş stres yapmışsın dedi birde tansiyonum çıkmış rahatlamanın lazım mezun oluyp su sinavlarida vereyimde inş sıra diyete.de gelicek
Biraz dönemlik ayrilayim kendimi toparlayinca baslayim olmaz mi? Sınav başka stresler birde diyet yapınca hepsi üst üste geliyor ama dikkat etmeye calisicam. Sonra verdiğim kilolarida pat diye bırakıp fazlasıyla alıyorum. Doktor cok.gerilmiş stres yapmışsın dedi birde tansiyonum çıkmış rahatlamanın lazım mezun oluyp su sinavlarida vereyimde inş sıra diyete.de gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?