kolay gelsin sanakızlar selam
herkese bol kayıplı bir hafta diliyorumm
ben şimdi kaçar, haftasonu evde yoktum, bizimkiler evi birbirine katmış, çok işim var çokk
akşama görüşürüz
daha iyi olmanı bekliyorumneredeyse hiç spor yapmadım.
en kötüsü ise agop'un kazı gibi yedim,durdumve kendimi hiçbir şekilde kontrol edemiyordum..
bilhassa tatlı/kek/kurabiye olayını abarttım galiba..
gerçi 1,5 kg almış olamam, regl öncesinin de kesin etkisi vardır ama kesin almışımdır bu kadar yemeye ve dengelememeye..
bu hafta daha iyi olacağım
ah canım ahAllah içine sindirsin canım, güle güle oturun
gözğn aydın rahatlamışsındır birazzzzzzzben reglim bitmeden kiloma bakmayacağım, sinirim bozuluyor
gerçi bu sabaha karşı oldum, cuma günü mecburen tartılacağım, dilerim şişliklerim iner..
ben yolculuktaydım geldim kaptanım
regl de oldum, iştahım normale döndü
seyahatte olduğum için haftasonu yedim -blogta resimli anlatacağım- ama bugün itibarıyla işi sıkı tutmaya başladım
aaaa.nerdesiniz ya?hepinizin mi isi var?
takım dereceleri
1. moni ( 87,9/86,7 /1,2 / %1,36 )
2. yağmur3872 ( 68,9 /68,0 / 0,9 / % 1,31 )
3. turuncu ( 72,8 /72,0 /0,8 / %1,10 )
tebrik ederim kızlar
neler yaptınız bizew kısa bir özetleyin lütfennnn
yağmurcum seni en çok kutluyorum 2 haftadır üst üste ilk üçtesin tebrikler tatlım
Kimsecikler olmadığı için yorum yapabileceğimde menü yok maalesef...
Dünün raporu :
sabah : 1 kutu kakaolu süt
ara : (kahvaltı geç yapıldığı için ara niyetine yazdım)
-1/4 sebzeli peynirli gözleme (yağsız ve lor ile hazırlandı)
-1 yumurta
-1 kk eski kaşar
-1 zeytin
-domates/salatalık
öğlen : yok (kahvaltı 11.30 gibi yapıldı )
ara :
-7-8 tane mardin usulu tarçınlı badem şekeri (miniciklerdi)
akşam :
-2 tane zeytinyağlı dolma
-1 y.k bulgurlu pirinçli karışık pilav
-1 kase cacık
ara :
-3 fındık
-7-8 tane antep fıstığı
gece :
-1 tane zeytinyağlı dolma (akşam yemeği erken yenip ben geç yatınca dayanamadım ve 1 dolma yedim.)
Bugün piknik nedeni ile biraz fazla kaçırdım kahvaltıyı.
Bir kaç saat sonra ızgara yapılacak ve ekmeği fazla kaçırmamaya çalışacağım.
Bugünü çok abartmasamda kaçamak günü ilan ediyorum :)[/QUOTE
ayy ne güzell imrendim bizde tatil günü 3 gündür evdeiz şaka gibi... piknikte elbet kaçamak olur canım açık havada yapılan biras yürüyüşle dengelersin...
iyi geceler kızlar
bugün misafirim vardı mangal yaptık kaçırdım epey
ama bu hafta son olsun ve
hafta içi kaçamak yok
yarın kilom ne çıkacak merak ediyorum
Kızlar beni de aranıza aldığınız içın teşekkür ederim. 1.58 boyum 82.700 kilom biran önce zayiflayip ikiz bebis istiyorum. Final haftamdayim bugün pek diyet gibi olmadı ama yazayım. Cepten giriyorum pek liste halinde yazamicam.
Sabah:1dilim kepek ekmek beyaz peynir domates salatalık
Öğlen:form pirinç patlagi ve şekersiz meyve suyu
Ara: muz şeftali minik ülker çikolatalı gofret
Akşam: 1 kase komposto azcik makarna yarım lire süt ve special k
Akşam abarttim sanırım ilk gün diye gündüz az terim tansiyonun düştü engel olamadım birde bırakmak üzereydim burayı buldum. Birde omega 3 kullanmaya başladım bugün solgar 700
hoşgeldin tatlım yeni katıldın aramıza galiba:)) menün travma bu arada... ilk günler normaldir ben 2 aydır hala düzene giremedim...
Kızlar beni de aranıza aldığınız içın teşekkür ederim. 1.58 boyum 82.700 kilom biran önce zayiflayip ikiz bebis istiyorum. Final haftamdayim bugün pek diyet gibi olmadı ama yazayım. Cepten giriyorum pek liste halinde yazamicam.
Sabah:1dilim kepek ekmek beyaz peynir domates salatalık
Öğlen:form pirinç patlagi ve şekersiz meyve suyu
Ara: muz şeftali minik ülker çikolatalı gofret
Akşam: 1 kase komposto azcik makarna yarım lire süt ve special k
Akşam abarttim sanırım ilk gün diye gündüz az terim tansiyonun düştü engel olamadım birde bırakmak üzereydim burayı buldum. Birde omega 3 kullanmaya başladım bugün solgar 700
sonunda bende bi takım buldum kendime öncelikle burada olmak güzel hemcinslerinle ortak bihedefe koşmak daha güzel.ben evlendiğimde 53tüm ve hemen hamile kaldım ve tosuncuk gibi bir gebeydim tam 22 kilo aldım.75le doğuma gittim eve bi geldimdoğumdan 2 gün sonra 72yim yani sadece kızım alınmış ve bir gram bile eksilmemişim.çok üzüldüm ve kızım şuan 3.5 aylık ben 65 kiloyum hedefim 55 zaten bekarken en fazla 56 olmuştum.umarım bu kiloya düşerim.
Tesekkur ediyorum beni bu gruba kabul ettiginiz icin...surekli bakip bakip duruyordum cevap var mi diye...
aramıza hoşgeldin canım
ben kadriye kaptanım
bebeğin hayırlı olsun 3,5 ayda 10 kilo çok güzel
emzirio musun daha kolay kilo verirsin 13 aylık bebeğim var benimde 15 kilo almıştım
18,5 verdim şimdiye kadar hedefim 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?