Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar selam
herkese bol kayıplı bir hafta diliyorumm
ben şimdi kaçar, haftasonu evde yoktum, bizimkiler evi birbirine katmış, çok işim var çokk
akşama görüşürüz
kolay gelsin sana
efeyi evde mi bırakıp gittin
iyi gezdin o zaman

daha iyi olmanı bekliyorum

Allah içine sindirsin canım, güle güle oturun
ah canım ah
misafir yine batırdı diyelim :)

ama genel itibariyle temizzzzzzzzzz

ben reglim bitmeden kiloma bakmayacağım, sinirim bozuluyor
gerçi bu sabaha karşı oldum, cuma günü mecburen tartılacağım, dilerim şişliklerim iner..
gözğn aydın rahatlamışsındır birazzzzzzz
ben yolculuktaydım geldim kaptanım
regl de oldum, iştahım normale döndü
seyahatte olduğum için haftasonu yedim -blogta resimli anlatacağım- ama bugün itibarıyla işi sıkı tutmaya başladım

bloga bakayım hemen ben

Kızlar beni de aranıza aldığınız içın teşekkür ederim. 1.58 boyum 82.700 kilom biran önce zayiflayip ikiz bebis istiyorum. Final haftamdayim bugün pek diyet gibi olmadı ama yazayım. Cepten giriyorum pek liste halinde yazamicam.
Sabah:1dilim kepek ekmek beyaz peynir domates salatalık
Öğlen:form pirinç patlagi ve şekersiz meyve suyu
Ara: muz şeftali minik ülker çikolatalı gofret
Akşam: 1 kase komposto azcik makarna yarım lire süt ve special k

Akşam abarttim sanırım ilk gün diye gündüz az terim tansiyonun düştü engel olamadım birde bırakmak üzereydim burayı buldum. Birde omega 3 kullanmaya başladım bugün solgar 700

teşekkür ederim kaptanım bu haftada orada olacağım inanıyorum ve yapacağım:)) bol spor ve bolll su tüketimi bu hafta bitki çayımı hiç ihmal etmedim yazmayı unutsamda:))

herşey çok az yenmiş:))

zararsız dolma yapmayı öğrendim inan ondan yiyince pişmanlıkta hissetmiyorsun artı sağlıklı beslenmiş oluyorsun.

iyi geceler kızlar
bugün misafirim vardı mangal yaptık kaçırdım epey
ama bu hafta son olsun ve
hafta içi kaçamak yok
yarın kilom ne çıkacak merak ediyorum

kaptancım rekor misafiri seninle ben ağırlıyoruz en son misafirlerim bitti dediğini hatırlıyorum bitmez senin misafirin:)) evin bereketli desene:))

hoşgeldin tatlım yeni katıldın aramıza galiba:)) menün travma bu arada... ilk günler normaldir ben 2 aydır hala düzene giremedim...

kızlarrrr bir travmada benden bugün...

üstüste 3 gün tatil işe yaramadı bana...

sabah patatesli yumurta, pastırmalı sucuklu yumurta, el yapımı tandır ekmeği çeyrek ve kahvaltılıklar... Miktarları abartmadan...

ara türk kahvesi, bitki çayı, fındık ve kuru kayısı

öğle 2 dilim börek

ara bolca meyve yedim

akşam etli dolma diyete göre yapılmış (bol sebzeli bir bardak pirinçle bir tencere dolma yaptım), çorba

bol yürüyüs, ütü falan sabah 9 dan beri koşturmaca var bende... suyu içmeyi unuttum 1.5 litrede kaldım...

sonunda bende bi takım buldum kendime öncelikle burada olmak güzel hemcinslerinle ortak bihedefe koşmak daha güzel.ben evlendiğimde 53tüm ve hemen hamile kaldım ve tosuncuk gibi bir gebeydim tam 22 kilo aldım.75le doğuma gittim eve bi geldimdoğumdan 2 gün sonra 72yim yani sadece kızım alınmış ve bir gram bile eksilmemişim.çok üzüldüm ve kızım şuan 3.5 aylık ben 65 kiloyum hedefim 55 zaten bekarken en fazla 56 olmuştum.umarım bu kiloya düşerim.

aramıza hoşgeldin vcanım
ben kadriye TAKIM kaptanıyım
kilonu bizimle verirsin canım
evlisin bebek istiyosun ve okuyosun sanırım
öncelikle vücudunu tanımaya bak
ilk haftalar hızlı kilo verirsin tansiyonun düşebilir kuru kayısı fındık fıstık sana yardımcı olacaktır.

aramıza hoşgeldin canım
ben kadriye kaptanım
bebeğin hayırlı olsun 3,5 ayda 10 kilo çok güzel
emzirio musun daha kolay kilo verirsin 13 aylık bebeğim var benimde 15 kilo almıştım
18,5 verdim şimdiye kadar hedefim 65

takım kuralları
sizinle kesin ve kati kurallar var uymayanlar bir hafta bekletilecek ve diğer hafta diskalifiye edilecek bilginize

1. günde 8 mesaj zorunlu
2. günlük menü toplu halde paylaşmak zorunlu
3. arkadaşların menülerine yorum yapılacak
4. spor yapılacak ve yazılacak
5. paylaşım alanı günlük okunacak
6. karar defteri okunacak

yeni gelen arkadaşlar bu cuma listede olmayacaksınız deneme haftanız olacak
diğer hafta listedesiniz

sizin bize ihtiyacınız olduğunuz kadar bizimde size ihtiyacımız var
biz uzun süredir diyette olduğumuzdan takım olarak motivemiz epey azaldı
kan verin bize kızlarrrrrrrr

teşekkür ederim Allah bütün bebişlerimize sağlık versin seninkinede.ben tansiyon hastasıyım bu kiloların çoğu ödemdi son dönem preeklampsiydim zaten yani sıkıntılı bi gebelik yaşadım ve 36.hafta doğum yaptım.ödemler gitti kilolar kaldı.bebeğime 2 ay sağarak süt verdim oda yarı süt yarı mamaydı yetmedi yani.şimdi sadece mama alıyo kuzum.inşallah sağlıklı bi şekilde 55 olsam yetecek bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…